9.4.2016

RECIPE: CREAMY ROASTED RED PEPPER CHICKEN / KANAA TUOREJUUSTO-PAPRIKAKASTIKKEELLA


En kestä, tein eilen niin hyvän reseptilöydön Pinterestistä, että sitä oli pakko hehkuttaa niin Snäpissä kuin Instassakin. Oon jo jonkin aikaa potenut kunnon kyllästymistä aina niihin samoihin ruokiin, jotka mun lautasella pyörii, ja aloinkin eilen ihan tosissani etsimään Pinterestin ihmeellisestä maailmasta uusia reseptejä. Löysinkin taas vaikka ja mitä kivan oloista vaihtoehtoa, mutta kokeiluun päätyi lopulta tämä, vapaasti suomennettu "kanaa tuorejuusto-paprikakastikkeella". Ihastuin tähän helppoon ja simppeliin reseptiin niin, että mun tavoista ja blogin aihepiiristä poiketen päätin tulla jakamaan tän herkullisen reseptin teidänkin kanssa! Alkuperäinen resepti löytyy täältä -itse menin aika summamutikassa, ainoastaan kanaliemen ja tuorejuuston määrän tarkistin ja muunsin meidän Suomen mittayksikköön.


Tarvitset:

• 3-4 kananrintaa/filettä
• voita paistamiseen
• sipulia
• valkosipulia (2 kynttä murskattuna tai sitten ihan valkosipulijauhetta)
• 1-2 punaista paprikaa
• 3 dl kanalientä
• 150 g tuorejuustoa
• ½ tl paprikajauhetta
• tuoretta basilikaa


Ohjeet:

1. Sulata voi pannulla ja kypsennä kanat.

2. Siirrä valmiit kanat sivuun, ja heitä pannulle sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita n. 2-3 minuuttia, ja kaada joukkoon kuutioitu paprika. Anna näiden olla vielä hetki pannulla, ennen kuin lisäät kanaliemen, tuorejuuston ja halutessasi vielä vähän paprikajauhetta (itse jätin jauheen pois, tuntui, että tuota paprikaa oli jo ihan tarpeeksi..). Sekoita, kunnes juusto on sulanut kastikkeeseen,

3. Kun kastike on valmis, lisää joukkoon kanat, ja hauduta hetki miedolla lämmöllä. Revi tuore basilika päälle koristeeksi sekä tuomaan makua.

+ Tarjoa vaikka riisin ja salaatin kera!

NAM!


Tämä resepti on todella yksinkertainen, eikä sinällään tuo mitään kovin ihmeellistä elämystä, mutta kyllä vaan oli niin mukava saada jotain uutta lautaselle! Tää pääsi ehdottomasti yhdeksi mun lemppariruuaksi. Ja oli muuten ensimmäinen ateria, jonka nautin jo parvekkeella!

Mitäs te tuumitte tällaisista resepteistä, olisiko hauska nähdä ehkä jatkossakin lisää ruokapostauksia, vai pysytäänkö tukevasti tällä kosmetiikan saralla??

// Yesterday I tried this new recipe I found from the amazing world of Pinterest. And oh my gosh, it was delicious!! Visit here for the recipe in English!
...Enjoy!

6 kommenttia:

  1. Oi, näyttää kyllä super herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä mies yleensä kokkaa, mutta tämä vaikuttaa sen verran simppeliltä, että ehkä mä voisin yllättää miehen ja kokeilla tätä! Paprikat on kuitenkin miehen suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo! Tää on kyllä niin helppo että kokeileppa ihmeessä! Varmasti tykkää mieskin ;)

      Poista
  3. Oi nam kuinka värikäs annos! Ja toi Villeroyn lautanen (sydänsilmähymiö) ...onneks meillä ei ole noita, nyt ei harmita vaikka taapero joskus hajottaa astioita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hehe, nuo astiat on kyllä kauniita :) Ehkä säkin sitten lapsen kasvettua saat noita ostaa.. ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!