3.12.2015

PULL-THROUGH BRAIDMua Instassa seuraavat (@pauliinalenius) ovat saattaneet jo nähdäkin, kuinka tiistai-illalla innostuin leikkimään hiusteni kanssa ja väkersin super helpon, mutta silti näyttävän "pull-through" -letin. Mun oma hius ei ole sieltä paksummasta päästä, mutta tässä kampauksessa ohuemmastakin tukasta saa muhkean ja paksun näköisen niin vaivattomasti! Toisin kuin esimerkiksi hollantilaisessa letissä 'löystytetty' hius asettuu ainakin mulla inhottavalla tavalla lättänästi päätä myöten, niin tässä "läpivetoletissä" hius irtoaa irokeesimaisesti irti päänahasta ja tuo kaunista muotoa niin itse kampaukseen kuin takaraivollekin. Innostuin letistä niin kovin, että tekaisimpas sen itselleni eilen uudelleen ja nappasin nämä kuvat tänne bloginkin puolelle. Mitäs te tykkäätte, hot or not?

PS. Tutorial tähän lettiin löytyy täältä!

// If you're following me on Instagram (@pauliinalenius) you may have seen how on Tuesday evening I was inspired to play with my hair and ended up making a super easy yet impressive "pull through braid". My own hair isn't the most thickest, but this hairdo makes thin hair look voluminous in seconds! Unlike in dutch braids where the loosened braid loops easily settle very flat against your head, in this pull through braid you can achieve almost mohawk-like silhouette which brings nice shape to the hairdo. I got so excited of this braid that I made it again on yesterday and took these photos to the blog as well. How do you like it, hot or not?

29 kommenttia:

 1. Helposti näyttävää ja onnistumisprosentti korkea. Huonona puolena kampauksen purkaminen :D Itse ainakin koen hankalaksi ja hiuksia vahingoittavaksi noiden pienten kumilenksujen repimisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Oi joo, mäkin ekalla kerralla revin niitä kynsillä irti ja aika tuskaa oli, mutta nyt tokalla kerralla kekkasin tosi nopean ja helpon tavan niiden irrottamiseen - voisin kokeilla josko saisin jotain videonpätkää tästä kuvattua nii voisin näyttää sen purkamis tavankin :)

   Poista
  2. Kuvaa ihmeessä! Minä odotan :D

   Poista
 2. ei vitsit on hieno letti !! eli hot todellakin, näyttää hurjan paksulta ja tuuheelta huh <3

  VastaaPoista
 3. HOT HOT HOT!!! Pakko testata asap :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sun pitkässä tukassa vasta upeelta näyttäisikin!! <3

   Poista
 4. Todellakin HOT! Saisko tästä jotain video-ohjeistusta? Ite oon niin tumpelo laittaa hiuksia että tarviin ohjeistusta. :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Hmm, voisin yrittää jos saisin jotenkin järkevästi tän kuvattua :D Peiliä en siihen ehkä saa mukaan joten täytyy miettiä joku tapa milllä toteuttaa nätti video :p

   Poista
 5. Tää on munkin yksi lempparikampauksista, tein ekaa kertaa nyt Halloweenina: http://emerentus.blogspot.fi/2015/11/flap-flap.html :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi näyttipä tuo sunkin tekemä tosi kivalta! Hauska idea jakaa tuo loppu vielä kahteen osaan - varsinkin pitkässä tukassa toimii hyvin! :)

   Poista
 6. Vau mikä letti! ♥ Tuollaisia on paljon kyllä instassa nähnyt - omat sormeni eivät vaan taipuisi tuollaista väkertämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oi tämä on loppujenlopuksi tosi helppo, vähän ehkä kärsivällisyyttä vaatii jos on pitkä tukka, että pääsee loppuun asti ;)

   Poista
 7. On kyllä upea! Pitäis joskus kokeilla itellekki, mutta ehkä siihen tarvii vielä jonkun ohjeen vaikka uskonkin melkohyvin jo hoksaavani kuinka tuo tehhää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ohh kokeile ihmeessä, sullakin niin pitkä ja paksu tukka, että näyttäisi varmasti tooosi ihanalta! :) Onneksi tästä löytyy monia tuto-videoita, ja mäkin voisin koittaa jotain kyhätä..

   Poista
 8. Ooo miten ihana! Niin muhkean näköinen! ;o

  VastaaPoista
 9. Näyttää tosi hyvälle eli hot! ♥ pitääpä kokeilla tätä itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Viivi, kokeile ihmeessä ja kiitos!! :) <3

   Poista
 10. Ehdottomasti hot<3 Ihailen aina kaikkia lettikampauksia ja harmittaa, kun omat sormet ei jotenkaan taivu niiden tekemiseen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeahh <3 Heh, tämä on loppujenlopuksi aika helppo tehdä, ei kun vaan kokeilemaan! ;)

   Poista
 11. Bähä siisti! :D Mun pitäis kyllä ryhdistäytyy tolla lettirintamalla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Haha itekin usein laiskuuksissaan vetää vaan perus ponnarin.. :D Kivaa vaihtelua kuitenki tällaset!

   Poista
 12. Todellakin hot! Vielä kun osaisi tehdä siistin letin itselleen, niin menisi kokeiluun :D

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Tämä ei itseasiassa vaadi varsinaisia letitystaitoja, joten jos ponnarin laitto onnistuu, niin sitten onnistuu tämäkin kampaus! ;) Yritän kuvailla tästä jonkinlaista tutorialia lähiaikoina!

   Poista
 13. Superhot! Mä en osaa letittää hiuksia, mutta haluasin kovasti osata. Pitäis varmaan opetella, mutta mun mielestä hiukset ylipäätään on haastavat laittaa, kun eihän sinne takaraivon näe suoraan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se omien hiusten laitto vaatii vähän totuttelua ja sellaista tietyn tuntuman hankkimista, jotta sinne takaraivolle onnistuu kampauksia tekemään. Mutta avattavat peiliovet esim. vessan kaapissa auttaa myös tosi paljon :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!