15.12.2015

HAIR TUTORIAL: THE PULL-THROUGH BRAID


Mä poden pikkuhiljaa jo ihan hirveitä omantunnontuskia, kun ei tänne blogiin ole kerennyt kirjoittelemaan pitkiin aikoihin! Intoa ja kiinnostusta kyllä olisi, mutta ei aikaa. :/ Tänään koitin kuvailla muutamia juttuja tuonne varastoon, joten ainakin lähipäiville olisi tiedossa taas postauksia -jeee!

Pari vikkoa sitten postasin kuvia sekä Instagramissa että täällä bloginkin puolella näyttävästä "pull-through" -läpivetoletistä (blogipostaus täällä). Blogissa postaus keräsi paljon ihastuneita kommentteja, ja tutorialiakin tähän kampaukseen kaipailtiin. Tykkäisin muutenkin tehdä enemmän hiusaiheisia juttuja, joten jospa nyt aloitetaan pienin askelin tästä kampaustutorialista! Moni kommentoi myös olevan peukalo keskellä kämmentä mitä tulee lettien tekemiseen, mutta tämän letin juju piileekin siinä, että tämän tekemiseen ei edes tarvitse osata letittää! Videotutorialia en tästä saanut kuvattua, mutta toivottavasti kuvatkin kertovat tarpeeksi.1.-2. Kiinnitä hiusten päälliosa kumilenksulla sille korkeudelle, josta haluat letin alkavan.
3. Aloitetaan kiinnittämällä äsken tehty ponnari hiusklpsillä pois tieltä, ja tehdään sen alle toinen ponnari.
4. Ja sitten koko letin idea: kampauksessa kulkee siis koko ajan kaksi poninhäntää, ylempi ja alempi. Ylempi ponnari jaetaan kahtia...


5. ...ja niiden hiussuortuvien välistä nostetaan klpisillä alempi ponnari pois tieltä. 
6.-7. Ja liitetään hiussuortuvat taas uuteen ponnariin. Tältä näyttää siis tämän läpivetoletin "runko", ja tätä kaavaa toistetaan koko hiusten matkalta.
8. Eli jaetaan taas ylempi ponnari kahtia...


9. ...nostetaan alempi suortuvien välistä pois tieltä...
10.-11. ...ja liitetään suortuvat jälleen uuteen ponnariin. Tätä toistetaan niin kauan, kun tullaan alas niskaan asti.
12. Niskahiusten loputtua ei luonnollisesti ole enää "lisää hiuksia" joita ottaa ponnariin mukaan, jolloin loppuosa jatketaan muuten samalla kaavalla, mutta ylemmästä ponnarista jaetut suortuvat kiinnitetään keskenään yhteen. Eli jaetaan yläponnari kahtia, nostetaan alaponnari suortuvien välistä ylös pois tieltä ja kiinnitetään suortuvat yhteen. Selitinkö kovin vaikeasti?! 


13. Tältä tulisi kampauksen siis näyttää siinä vaiheessa, kun ollaan "letitetty" hiukset aivan loppuun asti.
14. Seuraavaksi avataan ja löystytetään letin "lenkkejä" niin paljon, kuin kukin itse haluaa. Tässä voi käyttää ihan ronskistikin voimaa ja avata lettiä huolettoman ja muhkean näkoiseksi.
15. TADAA - valmis kampaus! :)

+1. Tässä loppuun vielä vinkki helppoon letin purkamiseen. Jos kumilenksuja alkaa repimään irti sormin voi siinä rytäkässä irrota paljonkin hiuksia ja myös aikaakin voi kulua hieman enemmän. Itse koen nopeimmaksi ja hiuksille hellävaraisemmaksi vetää noita kahta hiussuortuvaa erilleen, jolloin kumilenksu liukuu kohti hiusten latvoja ilman repimistä ja lopulta se on helpompi itse vetäistä hiuksista pois. Menikö tämä taas kovin vaikeaselkoiseksi?? Toivottavasti ei! :D

Ja nyt kommenttiboksi laulamaan, kuinka moni aikoo kokeilla tätä kampausta!? :) Ja älkää unohtako tägäillä luomuksianne Instagramin puolella #allthelittleroyals, jotta mäkin pääsen ihastelemaan teidän lettejä!

16 kommenttia:

 1. Vitsit mikä vinkki! Kiitos tästä! :-) Täytyykin heti kokeilla! <3 Äläkä turhaan pode huonoa omatuntoa, kyllä me uskolliset lukijat täällä säilytään vaikka sun elämä nyt kiireistä olisikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Henna <3 Kiva kuulla, että tää tuto oli mieluinen! :)

   Poista
 2. Tää näyttää kivalta! Täytyykin joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Voi täytyy kyllä kokeilla! Ihastelin tätä jo aiemmin täällä, ihan superletti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Marianne <3 Hihi jes, siitä vaan "letittämään"! :)

   Poista
 4. Mä pyysin tätä ohjetta ja jee nyt sain sen! Aijon ehdottomasti kokeilla. ♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Joo tätä kokeilen kyllä ehdottomasti! ♡ Putouksessa sille Essille tehtiin tälläinen ja jo silloin ihailin sitä! Kiitos tutosta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! :)<3 Aa en oo sitä Essin lettiä nähnytkään, mutta tää on kyllä niin kiva kampaus, että varmasti ollut upea!

   Poista
 6. Oho, luulin tuota paljon vaikeammaksi toteuttaa mutta tämähän voisi onnistua jopa miulta!! :D Menee ehdottomasti kokeiluun, pidän usein hiuksia kiinni varsinkin töissä, joten olisi kiva piristää perus ponnaria jollain hieman erikoisemmalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä oikeasti tosi simppeli toteuttaa! Varmasti onnistuu sullakin ;) Mukava kuulla, että kampaus menee Tuuli sullakin kokeiluun :)

   Poista
 7. Todella kaunis kampaus :) Jos hiustenpituus sen sallisi niin tätä kokeilisin heti!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!