29.12.2015

LIGHT NYE GLITTER

Tässäpä sitä olisi sitten ensimmäinen uuden vuoden meikki-inspis! Tämä hopeinen on mun versio vaaleammasta uuden vuoden juhlameikistä. Joskus nimittäin vähemmän on enemmän, ja tämä kevyempi silmämeikki antaakin tilaa näyttävälle asulle, asusteille tai vaikka vaihtoehtoisesti tummille huulille!

// Here would be first makeup inspiration for the New Years! This silver one is my version of the lighter party look. You see, sometimes less is more, and this lighter eye makeup leaves the spotlight to a more dashing outfit, accessories or even a bold lips!

8 kommenttia:

 1. Ihan superihana meikki :) Oon alkanut lämmetä kimaltavalle silmämeikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sina! Ja kiva kuulla, että glitterit on vallanut sunkin mieltymyksiä :)

   Poista
 2. Oij miten ihana meikki uudeksi vuodeksi! :))

  VastaaPoista
 3. Hei minkä merkkistä tuo glitteri on? Näyttää ihanan erottuvalta, vai miten vahvan pigmentin voisikaan sanoa :D Mutta juu, kaunis meikki - kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :)

   Glitteri on StarGazer-merkkinen irtoglitter. Plussaa tosiaan tuosta näyttävyydestä, saa kyllä tosi peittävän ja pigmenttisen lopputuloksen - miinuksena hankala saatavuus :/ Itse ostin tuon reilu vuosi sitten, vielä opiskeluaikana, kampaamotukku Kinnuselta, joka on siis vain alan ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitettu tukku (samoin heidän verkkokauppansa). Joten ellei opiskele tai työskentele kaundeudenhoitoalalla niin Kinnuselta ei valitettavasi pysty ostamaan. :/ Koitin kerran googletella jälleenmyyjiä, kun tästä eräs toinenkin lukija kyseli; CyberShopissa näyttäisi jotain StarGazerin tuotteita olevan, mutta juuri noista irtoglittereistä en tosin ole varma.. Sieltä kyllä löytyy jotain geelipohjaista glitteriä! Mikä ehkä voisi olla helpompi työstääkkin, kun tuo irtoglitteri tuppaa pöllyämään ihan joka paikkaan :D Dreamhair.com/fi-sivustolta näyttäisi StarGazeria myös löytyvän, mutta tuota irtoglitteriä tai liimaa en nopealla vilkaisulla huomannut valikoimaan kuuluvan..

   Ja kiitos! :)

   Poista
 4. voi hulluus kun on kaunis meikki! upea hopeanhohto, silti jotenki todella hillitty! olet kyllä upea koko nainen<3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!