31.8.2014

SMOKY EYE TUTORIALS: #1 THE BASIC BLACK SMOKY EYE


Pohjameikin voi tehdä joko ennen tai jälkeen silmämeikin, itse tykkään tehdä pohjan ensin, vaikka vaarana tummia silmiä tehdessä onkin, että luomivärejä hieman varisee poskille. Mä siis tein pohjameikin ensin, ja siihen käytin: L'Oréal Infallible 24H -meikkivoidetta sävyssä 120 Vanilla, Maybelline Dream Lumi Touch -valokynää sävyssä 02 Nude, Lumene Translucent -mineraali-irtopuuteria, Star Gazer -kivipuuteria sävyssä Tan ja Lumene Touch Of Radiance -poskipunaa sävyssä 10 Kuulaus. Kulmissa käytin kahta ruskeaa luomiväriä: Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette 1 Kanervametsikkö - tummanruskea nappi ja IsaDora Eye Shadow Quartet 47 Heavy Metal - vaaleanruskea mattainen nappi.

Mutta nyt siihen itse silmämeikkiin! (käyttämäni tuotteet postauksen lopussa)


1. Pohjusta luomet. Mä en jostain syystä omista silmämeikin pohjustajaa, joten mun pohjustukseen kuuluu vain primer ja meikkivoide luomille. Puuteria en tässä vaiheessa käyttänyt, jotta muut meikit tarttuisi luomille paremmin.
2. Levitä vaalean ruskeaa, pari astetta omaa ihonsävyäsi tummempaa luomiväriä koko luomelle. Väri toimii hyvänä pohjana tummalle silmämeikille. Häivyttele rajat hyvin! Mä huomasin, että ihan näin vaaleeta ruskeaa luomiväriä en myöskään omista (apua, mikä meikkibloggari mä oikein oonkaan, kun kaikki oleelliset tuotteet puuttuu?! :D Lisäykset siis hankintalistalle...), joten käytin tässä hieman tumemmpaa kivipuuteria, IsaDoran Velvet Touch Compact Powder -puuteria sävyssä 16 Olive Beige Mist.
3. Levitä tummaa ruskeaa lähelle ripsirajaa ja häivytä huolellisesti koko luomelle. Lisää ruskeaa myös alaluomelle.
4. Seuraavaksi levitä tummempaa ruskeaa luomivakoon. Häivytä ylöspäin kohti kulmaluuta, ja levitä kulmaluulle vaaleaa helmiäistä korostukseksi.


5.-6. Levitä mustaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja häivytä luomivakoon, kohti ruskeaa (voit käyttää ruskeaa myös häivytyksen apuna). Tummutta voit tässä säädellä ihan oman mielen mukaan, ite tykkään tällaisesta suht pehmeästä ja vaaleammasta lookista, mutta toki voit kerrostaa mustaa vielä enemmän, jolloin saat oikein tumman meikin. Ja jos haluat, voit lopuksi taputella luomelle kevyesti myös hohtavaa mustaa luomiväriä. Itse jätin lookin kuitenkin mattaiseksi.
7. Levitä samaa tumman ruskeaa, mitä käyettiin kohdassa 4, alaripsien tyveen. Sen päälle kevyesti häivyttäen  vielä mustaa luomiväriä.
8. Tee musta sisärajaus alaluomelle. Tarkista silmänaluset, ja pyyhkäise varovasti mahdolliset varisseet luomivärit suurella, pehmeällä siveltimellä, sillä sormilla pyyhkäisy helposti vain levittää hiukkaset ihoon!


9. Rajaa mustalla kajalkynällä ohut rajaus yläripsien tyveen.
10-11. Taivuta ripset ja lisää tuuheuttavaa, mustaa ripsiväriä. DONE!
12. Jos haluat katseeseen lisää näyttävyyttä, voit lisätä vielä irtoripset.


Viimeistelyksi valitaan huulimeikki. Tummilla huulilla saa oikein dramaattista ilmettä, mutta itse halusin tällä kertaa pääpainon silmiin, joten väriksi valitsin vaaleanpunaisen, kuultavan huulikiillon; Colosé Lipgloss Brilliant. 


Mitäs tykkäätte? Uskaltaudutteko kokeileen? :) Seuraavaksi vuorossa olisi sitten tutorial jaetulla toisella sijalla olevaan kollaasin kuvaan 6, eli tällaiseen melko perinteiseen tummaan smoky eyehin, mutta hieman eri lailla tehtynä. Pysykäähän siis linjoilla! 

Silmämeikissä käytetyt tuotteet järjestyksessä ensimmäisestä viimeiseen:

IsaDora Velvet Touch Compact Powder sävyssä 16 Olive Beige Mist
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette 1 Kanervametsikkö, tummanruskea nappi
IsaDora Eye Shadow Quartet 47 Heavy Metal, tummin nappi
IsaDora Eye Shadow Quartet 61 Golden Sunset, vaalein nappi
StarGazer Star Pearl Eyeshadow Black
Maybelline Expression Kajal 33 Black
Maybelline The Colossal Go Exteme! Volum' Mascara, musta vedenkestävä
Transpen Oy:n itoripset, 046

Ja hoi! Jos tumma, turkoosi smoky eye -meikki kiinnostaa, niin kurkkaa tutoriaali täältä! :)

20 kommenttia:

  1. vau, tykkään todella paljon!<3 jään aina tuijottamaan noita siun silmiä ihan lumoutuneena, ne on vaan niin super kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Ja voi, kiitos Tuuli ♥

      Poista
  2. vau mikä meikki! ♥ sä oot niin taitava meikkaamaan, voi kun itsekin omaisin nuo sun taidot! :D saat kaikki meikit näyttämään upeilta, ja oon rakastunut varsinkin sun silmämeikkeihin. todella näyttävää ja kaunista -jälleen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenni, kiitos tuhannesti kivasta kommentistasi! ♥ Ja harjoittelulla sitä kehittyy :)

      Poista
  3. siis wau aivan täydellinen☻sulla on hirveen ihanat silmät ja ah niin pitkät ripset!♥

    VastaaPoista
  4. Siis vau! Nainen sinä se osaat meikata ja edelleen hehkutan noita sinun tähtisilmiä!! Hienosti toteutettu postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän sitä on vuosia tullut harjoiteltuakin :) Kiitos upeus, itselläs on ihanat tähtisilmät! ♥

      Poista
    2. ps, kurkkaa haaste

      Poista
    3. Oih, kiitos, vaikutti mainiolta! Täytyykin tehdä tuollainen itsekin :)

      Poista
  5. Mahtavasti toteutettu postaus ♡ sun silmät oikeen säteilee, aivan todella upeat :)♡

    VastaaPoista
  6. Mä en vaan kestä kun oot niin kaunis ♥ Mielettömän ihana silmämeikki (sielmiesi väristä puhumattakaan♥) tätä on ihan pakko kokeilla, mutta koska tummasta meikistä on puhe niin tätä on siis pakko harjoitella pariin otteeseen ihan ajan kanssa, ennen kun astun ihmisten ilmoille:D Oon huono meikkaamaan, tosin nyt on hyvät ohjeet täällä;) Mulle häivytys on hankalinta, en vaan handlaa sitä hommaa:D Kauniit vaan ovat kasvosi ja silmäsi, kiitos tästä hyvästä tutosta Pauliina!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos ihanista sanoista Kata! ♥ Siellä toinen kaunokainen! Tosi kiva, jos uskaltaudut kokeileen näillä ohjeilla, varmasti osaat! :) Tuu kertoon sitten, miten sujui? :)

      Ja häivytyksessä auttaa tosi paljon hyvät siveltimet! Ainakin Sokoksella ja Stockalla (ja täällä myös yhdessä apteekissa josta omani ostin) myydään sellaisia sinivihreitä Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemia siveltimiä, jotka on tehty täysin pehmeistä synteettisistä karvoista. Ostin ihan mielenkiinnosta tuollaisen häivytyssiveltimen ja oon kyllä huomannut, kuinka valtavasti parempaa jälkeä se tekee, kuin mun aiemmat henkkamaukasta ostetut siveltimet! :D Haluun noita enemmänkin. Että mun mielestä hyvät välineet on jo suuri apu tuossa häivytyksessä :) Tässa vielä linkkiä ko. siveltimeen mikäli oot kiinnostunut: http://www.sokos.fi/fi/sokos/cailap-by-mariela-sarkima-luomivarisivellin-haivytys

      Poista
  7. Tosi kaunis meikki! :)

    VastaaPoista
  8. Upea meikki <3 Sulla on lahjoja meikkaamiseen :)

    VastaaPoista
  9. Ihan loistomeikki jälleen kerran! :) Näitä on aina niin kiva lukea sun blogista, osaat toteuttaa ne niin että niistä saa kyllä paljon irti! ♥ Vois itseasiassa kokeilla ihan tämmöstäkin, tää on loppupeleissä aika yksinkertainen, mutta silti näyttävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kiva kuulla! :) Huippua, kiitos ihanuus! ♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!