31.8.2014

COMING SOON: SMOKY EYE TUTORIALS

Muistatte varmaan, kun tässä postauksessa kyselin teidän mielipiteitä eri smoky eye -meikkien välillä, ja pyysin äänestämään kuudesta alla olevasta kuvasta teidän suosikkeja. 

Ja tällaisen tuomion teidän äänet sitten antoi:

look 1: 5 ääntä / look 2: 3 ääntä / look 3: 4 ääntä / look 4: 4 ääntä / look 5: 1 ääni / look 6: 4 ääntä

Aika tasoihin siin mentiin. Mun alkuperäisissä suunnitelmissa oli tehdä vaan parista eniten ääniä saaneesta lookista tutorialit, mutta koska tästä nyt tuli näin tasaväkinen kisa, niin tasapuolisuuden nimissä tehdäänkin nyt sitten ihan kaikista omat tutonsa. :) Eli nyt starttaa kuusiosainen Smoky Eye Tutorials -postaussarja, ja oikeesti pieni varoituksen sana tähän heti alkuun: näitä tupsahtelee tänne toivottavasti lähiaikoina ja vieläpä ihan hyvään tahtiin, mutta koska nyt on aika hektistä ja työntäyteistä tää arki (ei nyt niinkään töiden takia, vaan enemmänkin mua työllistää koulu), niin pahoittelen, jos en nopeella syklillä näitä kaikkia ehdikään toteuttamaan. Mutta hyvää kannattaa odottaa, eikös? ;D Tänään saattekin jo ensimmäisen tutorialin tänne, kun illemmalla postaan voittajalookin, tuon ensimmäisen perus tumman smoky eyen!

6 kommenttia:

  1. Innolla jään kyllä odottelemaan ♡ Mutta ei todellakaan tarvitse ottaa stressata vaan juurikin toteuttelet sitten kun on aikaa ja siltä tuntuu ♡

    VastaaPoista
  2. jeee kiva kuulla että alat piakkoin väsämään näitä! :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa, ootan innolla sun upeita tutoriaaleja!! ♥

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!