28.4.2014

SUMMER CELEBRATION - THE DRESS COLLECTION

Nyt on taas se aika vuodesta, kun kesäjuhlakutsuja niin rippi-, ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin, syntymäpäiville ja häihin alkaa pikkuhiljaa saapua postilaatikkoihin. Kokosin pari kollaasia kahdesta erilaisesta tyylistä kesän juhlavampiin rientoihin -kumpa itselläkin olisi tänä vuonna ollut tiedossa joitakin isompia juhlia, niin olisi hyvällä syyllä saanut shoppaillaa uuden mekon, sen verran ihania nyt kaupoissa olevat yksilöt ovat!


Hempeän kukallinen hame: Gina Tricot. Yhdistä vaikka raikkaan valkoisen ja kauniisti laskeutuvan pitkähihaisen sifonkipaidan kanssa ja asusta vaaleilla tolppakoroilla! // Vaaleanpunainen minimekko röyhelöhihoilla on tytömäisen valinta: Gina Tricot. Yhdistä jykevän statement-kaulakorun kanssa. // Kaunis kreikkalaishenkinen nude maximekko paljettikirjailuilla: Nelly. // Kultaiset ear cuff -korvakorut tuovat hillitympäänkin asuun särmää, kun stailaat hiuksesi nutturalle tai ponnarille: H&M. // Kultainen statement-kaulakoru: Gina Tricot. // Sateenkaaren väreissä kimaltelevat korvakorut ovat edukseen kiinni olevien hiusten parina: Glitter. // Strassikirjailtu valkoinen maximekko ei paljon muita koruja tarvitse: H&M. // Gina Tricotin mekossa on kaunis cut-out -selkä. Saatavina myös kukallisena. // Sininen statement-kaulakoru näyttää ihastuttavan raikkaalta yhdistettynä valkoisen mekon kanssa: Gina Tricot.

Kultainen kaulakoru (vilahti jo edellisessäkin kollaasissa): Gina Tricot. // Mustavalkoinen mekko: Nelly. // Oranssilla käsikorulla (H&M) tuot kivasti väriä muuten väittömään asuun, vaikkapa juuri edelliseen Nellyn yksilöön. // Trooppisessa mekossa on kiinnostava leikkaus yläosassa ja se paljastaa kaistaleen vatsaa: Nelly. // Hillityt, mutta silti näyttävät kultaiset lehtikorvakorut sopivat hyvin asustamaan värikästä asua: H&M. // Leijona-korvakorut (Gina Tricot) sopivat kaveriksi vaikka tälle mustavalkoiselle, yksiolkaimiselle sifonkimekolle: H&M // Kultaiset käsikorut: H&M. // Carrie Bradshaw -henkinen kukkamekko: Nelly

Kumman tyylit itse valitsisit tänä kesänä? 

2 kommenttia:

 1. Olipa tosi kiva postaus :) Ite tykkäsin kummastakin tyylistä, mutta ehkä tuo viimeinen ois mulle parempi.

  http://eletaanpikkuhiljaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit! :) Itsekin olisin kyllä vaikean valinnan äärellä jos/kun tulisi tilanne, johon pitäisi valita, kumpaa tyyliä lähtisi suosimaan!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!