8.4.2014

SOKERIA IHOLLE

Mun käsivarsilla on tapana kuivua todella pahasti, jos en niitä muista/jaksa kuoria ja rasvailla säännöllisesti. Tiedostan kosteutuksen tärkeyden, mutta jotenkin on vaan niin vaikea oikeasti ottaa aamuin ja illoin se rasvapurkki hyllyltä, sillä rasvaisten voiteiden kuivuminen kestää pienen tovin, ja näin ollen tuntuu tyhmältä pukea kiva paita rasvaisen ihon päälle. Joten, se rasvailu useasti siis "unohtuu". (Ja nyt en sano enää yhtään rasva-sanaa.. :DKirjoittelin täällä, miten NIVEA Creme hoiti ihoni kuntoon muutamassa päivässä, mutta tuonkin voiteen käytöstä on tullut niin säännöllisen epäsäännöllistä (juurikin tuon pitkän imeytymisajan takia), että iho on päässyt taas kuivahtamaan. Kuoria muistan ihoani kyllä melko säännöllisesti. Tämä tapa on tullut itseruskettavien käytön myötä, mutta nyt oon taas joutunut sulkemaan rusketuspurnukoiden korkit, sillä mun käsivarret on taas päässet todella kuivaan tilaan, jolloin rusketuskin kerääntyy epäviehättävän laikukkaasti kuiviin kohtiin. Mieluummin oon siis kalkkilaivan kapteeni, kuin ruskeita laikkuja täynnä! Yleensä kuivuus ja punoitus on vaivannut talviaikaan, mutta nyt siitä on tullut jopa ihan vakiovieras käsivarsillani. 

Talvisin käsien kuivuus ei luonnollisesti pitkähihaisten paitojen alta näy, ainoastaan tuntuu inhottavana kutinana, mutta nyt kun kevät on jo pitkällä ja hyvää vauhtia ollaan sinne kesään menossa ja paitojen hihat lyhenevät, päätin taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa käteni kauniiksi! Meille töihin on pari viikkoa sitten tullut tuotevalikoimaan RentoSaunan Mustikka Sokerikuorinta, joka on valmistettu luomuruokosokerista. Purnukka vaikutti jotenkin todella houkuttelevalta, vaikkei sinänsä olekaan kummoisen näköinen, ja sitä muutaman päivän mielessäni pyöriteltyä päätin sen ostaa kotiin kokeiluun! 


"Mustikka Sokerikuorinta koko vartalolle. Vedetön, ihoa tehokkaasti kosteuttava ja uudistava kuorintatuote. Sisältää luonnonmukaisesti tuotettua raakaruokosokeria. Säilöntäaineeton. Tuoksuna raikas, minttuinen mustikka. Hiero pestylle iholle. Anna vaikuttaa hetken ja huuhtele iho lämpimällä vedellä. Vartalokuorinta elvyttää pintaverenkiertoa ja kirkastaa ihoa."
Kuulin myös työtoverini kokeilleen tätä ja hän kehui tuotetta todella ihanaksi ja suositteli meidän muidenkin sitä kokeilevan. Noh, tämäkös vain vahvisti tuntemustani siitä, että olin ostanut hyvän tuotteen, enkä malttanut odottaa, että pääsisin sitä kokeilemaan!

Ja tuo testauspäivä koitti tänään. 

Kuorintavoide on tahmaista ja venyvää, mutta tiedättehän, ei mitenkään liian tahmaista; se on pehmeää ja helposti levittyvää. Itseasiassa koostumus on todella miellyttävä! Tuote tuoksuu melko voimakkaasti levitysvaiheessa, mutta sen on mustikkaisen raikas ja toi allekirjoittaneelle mieleen ihan lapsuuden ja kesäisen mökkisaunan vaarin mökillä, eikä ainakaan minua häirinnyt ollenkaan! Päinvastoin, tuoksu oli todella rentouttava. Pesun jälkeen iholle jää hento tuoksu, muttei ole mitenkään ylivoimaisen voimakas. Iho tuntuu sokerikuorinnan jälkeen todella pehmeältä ja kosteutetulta! (vaikka jälkeenpäin levitinkin vielä kerroksen kosteusvoidetta hoitaakseni ihoani perusteellisesti) Kuivat kohdat käsivarsillani eivät kuorinnan jälkeen tietenkään kokonaan hälvenneet, mutta kuivin pintakerros kyllä tuntuu lähteneen ja kyynerpäätkin on ihan tavattoman pehmeät. Tällä kuorinnalla tuntui, että iho oikeasti kuoriutui! Sokerirakeet olivat tarpeeksi suuria, eikä koko touhu tuntunut laihaan turhalta.
Ehdoton suosikki vartalokuorinnan saralla -tästä mä tykkään!!


Ainesosat:
Glycerin
Sucrose
Parfum
Laureth-7
C13-14 Isoparaffin
Polyacrylamide

Onko teillä kokemuksia kyseisestä sokerikuorinnasta vai onko teillä muita suosikkeja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!