19.2.2016

JANE IREDALE PRIMER FOR OILY SKIN


Mun blogia pidempään lukeneet varmasti muistavatkin mun jatkuvan etsimisen sen oikean primerin suhteen. Itse toivon pohjustusvoiteen häivyttävän ihohuokoisia, ja toivoisin sen myös pitävän ihon kiiltelyn kurissa koko päivän. Mun lemppariksi on vuosien saatossa päätynyt marketti tuotteista Lumenen Matifying and Pore Minimizing primer, joka onkin kunnon silikonitahnaa -ihohuokoset täyttyy ja kiiltelykin pysyy hallinnassa ihan okei. Sen oikean primerin etsintöjä ei kuitenkaan ole täysin lopetettu, ja innostuinkin, kun sain yhteydenottoa jane iredalelta, josko haluaisin testailla jotain heidän tuotteistaan. jane iredale on mulle melko tuntematon merkki, ensikosketuksen merkkiin sain silloin kun tanssin aikoinani wanhojen tansseja ja ostin meikkaajaltani jotain todella hyvää meikkipuuteria. Muutaman kerran taisin puuteria uudelleen ostella, mutta sen koommin ei kyseiseen merkkiin ole kyllä tullut tutustuttua. Niimpä selailinkin innoissani heidän nettisivujaan ja voi, löysin niin monia tuotteita joita olisi himottanut päästä kokeilemaan!! Lopulta päädyin kuitenkin mihinkäs muuhun, kuin rasvoittuvalle iholle tarkoitettuun Smooth Affair primeriin*.

Ensimmäisenä ihastuin ylellisen näköiseen pakkaukseen! Myös pakkauksen suuri koko oli miellyttävä yllätys, 50ml ei ainakaan hetkessä pääse loppumaan. En oikein tiedä mitä olin odottanut, mutta yllätyin kovasti, kun koostumus ei ollutkaan sitä totuttua silikonitahnaa, vaan erittäin miellyttävää, läpikuultavaa emulsiomaista voidetta! Tästä johtui automaattinen epäilys voiko tämä sitten muka häivyttää niitä ihohuokosia, saatika hillitä kiiltoa. No, kyllähän se voi. Oon nyt käytellyt tätä viikon-kahden verran, ja jokaisena päivänä on meikki pysynyt hyvin paikoillaan aamusta iltaan, ihohuokoset on häivyttyneet ja kiiltokin on ollut hallittavissa! Luonnollisesti jonkin verran kiiltelyä esiintyy t-alueella pitkän päivän aikana, mutta en ole kyllä joutunut puuteria lisäilemään kuin ehkä korkeintaan kahdesti, jos sitäkään. Tämä primeri siis ylitti kaikki mun odotukset kirkaasti! Ehdottomasti yksi mun suosikeista ja tosi hyvä kilpailija tuolle Lumenen silikonipohjaiselle primerille, vaikka kovin erilaisia koostumukseltaan ovatkin. Koska tämä tosiaan on nestemäistä, ei ikävästä primerin rullautumisesta tarvitse huolehtia, tämä nimittäin imeytyy ja sulautuu ihoon aivan täydellisesti. Varsinaista mattapintaa tämä ei anna, vaan sen sijaan iho saa kaunista heleyttä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän Smooth Affair primeriin! Tämän pohjustus- ja kirkastusvoiteen luvataan lisäävän kasvoille hehkua, tasoittavan ihonsävyä, minimoivan ihohuokosten näkyvyyttä, sekä lisäävän ihon kuulautta. Ja itse olen kyllä sitä mieltä, että tämän se myös oikeasti tekee! Ja tätä saa myös niin normaalille kuin rasvoittuvallekin iholle.


jane iredale on mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet on valmistettu mineraaleista ja muista aidosti luonnosta saatavista ainesosista. Niissä ei käytetä mineraaliöljyjä, talkkia eikä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein, mistä kertookin Animalialta ansaittu "leaping bunny" -merkki, tuotteet ovat myös hajusteettomia ja jane iredale toimiikin yhteistyössä Helsingin Allergia ja Astmayhdistyksen kanssa. Meikkipohjan tuotteet sisältävät UVA/UVB suojakertoimen SPF20, ja merkiltä löytyy omat tuotteensa myös miehille! Lisää tuotteista, yrityksestä ja jälleenmyyjistä löydät osoitteesta janeiredale.fi.

* Saatu / gifted

// I got the opportunity to test jane iredale's Smooth Affair primer for oily skin, and I gotta say, I'm impressed! First of all, look at the beautiful and luxurious packaging! Also, 50 ml tube doesn't run out too quickly. What I was surprised of was that the texture of this primer wasn't silicone based paste, but instead very lotion-like and clear! I got a bit suspicious of how that kind of primer could really diminish the look of my pores and control the oiliness on my skin, but I was wrong, it really worked! My pores weren't so visible and even after a long day, my face wasn't too oily! Definitely one of my favorites now, and I really recommend you to get to know this as well. And there's even products for men! More about jane iredale, the products and values you can read from janeiredale.com

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa erinomaiselta! Itsekin käytän joka päivä primeria ja hyvien löytäminen on kyllä välillä hirmu hankalaa. Yksi mistä olen tykännyt kovasti on Smashboxin Photo finish pohjustaja, joka jättää ihon todella silkkiseksi ja mattaiseksi koko päiväksi! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä vaan kuulosta, vaan oikeasti myös on erinomainen! :) Ootko sä mistä tilaillut tuota Smashboxia? :) Kiitos Anne kommentista!

   Poista
 2. Mä tykkään tästä ihan kympillä, sopii myös pintakuivalle iholle. Harvoja rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja primereitä, jotka tekee muutakin kuin blurraa ja mattaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva että on tuttu sielläkin! :) Joo tää yllätti kyllä todella positiivisesti -ehkä jo vähän kyllästymistä niihin silikonijankkeihin havaittavissa.. :D

   Poista
 3. Pitäisi ehkä panostaa kunnon primeriin, koska esimerkiksi tuo mainitsemasi Lumenen primer on mulle vain ihan ookoo. Tässä tuntuu yhdistyvän moni hyvä asia, kuten luonnolliset ainesosat ja ominaisuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän haastavaa löytää se itselle täydellinen primeri! Tästä iredalen primerista oon kyllä todella pitänyt, suosittelen ainakin kokeilemaan! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!