22.2.2016

ISADORA B.B. CREAM - ALKUKEVÄÄN YLLÄTTÄJÄ!


Voi miten kiva yllätys mua eräs päivä kohtasi, töistä kotiin tullessani odotti nimittäin eteisen lattialla pieni paketti, josta sitten pikku jännityksellä kaivoin esille nämä IsaDoran uudistuneet BB-voiteet!

Mun BB-voidekokeilut loppui aikoinaan todella lyhyeen; kokemukset Garnierin ja Lumenen BB-voiteista sai mut vakuuttuneeksi siitä, ettei BB-voiteet vaan ole se mun juttu. Liian öljyisiä mun muutenkin rasvoittuville kasvoille, ja liian kevyitä -kaipasin meikiltäni enemmän peittävyyttä. Siirryin mun paljon hehkuttamaan Lumenen CC-voiteeseen ja sittemmin paksumpiin ja peittävämpiin mattameikkivoiteisiin, joista viimeisimpään lemppariin voit tutustua tämän linkin takaa. Se, mikä mun mielestä on tämän postauksen yhteydessä ehkä vähän hassua todeta, on se, että viimeaikoina tuo Lumenen CC on tuntuntu sellaiselta "laitan tätä kun käyn vain kaupassa" -vapaapäivämeikiltä, enkä moneen kuukauteen ole juurikaan käyttänyt sitä enää kunnolla. Jotenkin se ei ole tuntunut enää tarpeeksi peittävältä. Johtunee ehkä mun ihastumisesta noihin täyspeittäviin meikkivoiteisiin.. ;) Joten, nyt kun löysin paketista nämä IsaDoran B.B. Cream All-in-One Make-up -voiteet*, oli ensi-ihastuksen jälkeen fiilikset vähän laimeat. Olisiko nämäkin liian kevyitä ja öljyisiä mun makuun?

Yllätyin SUURESTI kun aloin ensi kerralla levittämään vaaleinta 10 light beige -sävyä kasvoilleni; tämähän on yllättävän peittävää! Tunne on kuitenkin äärettömän kevyt ja kuulas, ihan kun iholla ei oikeastaan olisi mitään ylimääräistä. Tiedättekö ne huulivärit jotka ovat "just like my lips but better"? Eli sävyltään todella lähellä huulten omaa luonnollista sävyä, mutta huulet näyttävät silti paremmilta ja kauniimmilta. Noh, tämä BB-voide tekee oikeastaan saman sun kasvoille! Ihon väri tasoittuu, iho hehkuu, ja silti lopputulos näyttää todella luonnolliselta. Itse kyllä suosittelisin päälle puuteria, sillä muuten iho (ainakin mulla) kiiltelee kokonaisvaltaisesti ja aika rankallakin kädellä. Ja puuterihan saa aikaan sen, että sen kyllä huomaa, että kasvoilla on meikkiä. MUTTA. Jännin juttu tässä on ehkä se, että vaikka BB-voide ennen puuterointia saa aikaan melko rasvaisen näköisen ihon, ei se kuitenkaan päivän mittaan saa kasvoja kiiltelemään yhtään sen enempää, mitä tavalliset meikkivoiteet! Tietenkin mun viimeaikoina käyttämiin mattameikkivoiteisiin verrattuna ihon luonnollista kiiltoa esiintyy tämän kanssa hieman enemmän, mutta noin niinkun muuten ei tarvitse kavahtaa sitä levityksessä havaittavaa "öljyisyyttä".


Tykästyin kovasti myös tähän pumpputuubiin! Ompa tosi kätevä, kun ei tarvitse pelätä että tuubista lorahtaisi voidetta liikaa. Hohtava vaalea beige ja hopea tuovat pakkauksiin myös kivaa ylellisyyttä.  Tuote kosteuttaa ihoa ja aurinkosuojakerroin SPF 12 suojaa auringolta, joten tämä on erittäin näppärä näin kevättä ja kesää kohti siirryttäessä. IsaDoran BB-voidetta voi käyttää joko sellaisenaan tai ilmeisesti myös pohjustustuotteena meikkivoiteen alla, mutta itse en kyllä koe tarpeelliseksi kerrostaa tämän päälle enää meikkivoidetta. Tämä peittää loistavasti ilman meikkivoidettakin. Tähän hätään mulla ei ollut ottaa teille tästä kasvokuvaa, mutta lupaan, että lähiaikojen meikkikuvissa tämän tulette kasvoillakin näkemään. Tästä on nimittäin tullut nyt aivan yllättäen yksi mun suosikkituote! ...tosin tätä menoa kohta KAIKKI on mun lemppareita, kun tuntuu että mä vaan ihastun koko ajan kaikkeen uuteen. :D 


Tästä uudistuneesta BB-voiteesta tulee myyntiin nämä mun saamat kaksi sävyä 10 light beige ja 12 classic beige, ja kuten yllä olevasta swatch-kuvasta voi ehkä päätellä, mitään kovin vaaleita sävyjä nämä eivät ole. Olen nyt käyttänyt tuota vaaleampaa light beigeä, ja se on mennyt yksiin todella hyvin, varsinkin kun olen nyt levittänyt kerran-kaksi hieman itseruskettavaa vartalolle. Tumemmpi classic beige menee varmasti erinomaisesti sitten kesällä, päiväettyneellä iholla. 

Nyt helmikuussa myyntiin tulevat BB-voiteet on siis pakattu erittäin näppärään 35 ml:n pumpputuubiin ja niiden suositushinta on 21,50 euroa. Huutakaahan kommenttiboksiin hep, jos kiinnostuitte! 

* = Saatu / Gifted

// These IsaDora's BB-creams* have gotten a new packaging, and I really like this shiny beige + silver combination. Also, the pump mechanism is so convenient as you won't accidentally spill too much of the product. You can use this just alone or kind of like a primer, under your foundation. I personally wouldn't put any foundation on top of this, because even though I am so used to full coverage matte foundations, this really does provide enough coverage on it's own! I actually was really surprised the coverage! My previous experiences with BB-creams have not been too pleasant; they've been too oily and too light. But these IsaDora's BB-creams really impressed me! You know how some lip colors are 'just as my lips but better'? Well, these BB-creams do the same to your face! They are air-light, they hydrate your skin, makes you skin glow, covers the imperfections and evens out the skin tone, and still look really natural! I would recommend to use powder on top though, because just on it's own it can look pretty oily and shiny. But what's funny, your face won't shine like a flirefly in the dark, as this actually looks really pretty throughout the day!

The shades '10 light beige' and '12 classic beige' aren't too light as you probably can see from the swatch picture. I've used the lighter shade now in February and it matches nicely, especially when I've applied few times some self-tanner. The darker color 'classic beige' will definitely be more suitable during the summertime.

Have you fell for these IsaDora's BB-creams yet??  

6 kommenttia:

 1. Täytyy ehkä kokeilla, jos löytyy tarpeeksi vaalea sävy keltapohjaiselle vaalealle oliivi iholle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on tosiaan vain nuo kaksi sävyä, mutta käy ihmeessä testailemassa josko oikea sävy näiden joukosta löytyisi! :)

   Poista
 2. En ole kokeillut, muttaa kuulostaa just sellaiselta tuotteelta, josta saattaisin pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen! Tää yllätti ainakin mut erittäin positiivisesti :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!