17.12.2015

SOFT HOLIDAY GLITTER







Joulunaika ja glitter, siinä yhdistelmä joka ei petä koskaan. Glitterillä voi leikkiä myös maltillisesti jos ei halua loistaa kuin diskopallo, ja tämän päivän meikki antaakin isnpiraatiota tällaiseen vaaleaan glitterlookkiin! Käytin luomivaossa hentoa vaaleanpunaista ja liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa vaaleaa metallista luomiväriä. Näyttävät kissarajaukset tein mustalla eyelinerilla ja rajauksen päälle kuorrutin vielä kerroksen hopeista, pienihileistä glitterlineria. Sitten vielä ripset ja hento vaaleanpunainen huulimeikki, ja kevyt tyttömäinen meikki olisi siinä! Mitäs tykkäätte? :) 

Ja tätähän voi varioida helposti myös näyttävämmäksi iltalookiksi tummemmilla sävyillä tai överimmällä glitterillä, eräs tällainen tumma glitterliner-meikki löytyykin tämän linkin takaa! Glitteriä voi hyödyntää kauniisti myös alaripsien tyvessä - klik postaukseen!

// Christmas Holidays and glitter, there's a duo that you can't go wrong with. If you don't wish to shine like a disco ball, you can use glitter also very lightly and today's makeup is giving inspiration to that! In the crease I used soft baby pink and on the lid and inner corner I used light pearly shade. Then just big wings with black liquid eyeliner and on top of it silver glitter, lashes and baby pink lipstick and the look is complete! How do you like it? :) 

You can also easily transform this into a darker evening look with deeper colors and more over-the-top glitter. I've actually done one dark glitter look earlier and you can find it here! You can use glitter softly also on the bottom lash line and here you'll find that look.

***

Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base

Rimmel Fix & Protect Makeup Primer *, 005
L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation, 11 Vanilla
L'Oréal Paris The True Match Concealer, 1 Ivory
Lumene Sheer Finish Loose Powder, Translucent
StarGazer Pressed Powder, Tan
Monki Blusher, Orange

Kulmat / Brows

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil, 2 Grey Brown/Harmaanruskea
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax, 2 Grey Brown/Harmaanruskea

Silmät / Eyes

Viva La Diva 'Arty Eyes' palette *
Rimmel Exaggerate Eye Liner, 001 100% Black
Viva La Diva Crystal Eyeliner, 23 Diamond
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof Mascara
Eylure London lashes, Volume N°100
Seppälä The Stormproof Eyelash Glue

Huulet / Lips

L'Oréal Paris Contour Parfait lipliner, 657 Rosewood
Maybelline Color Sensational lipstick *, 900 Pink Pop

* = Saatu / Gifted

15 kommenttia:

  1. Oi kun kiva. Tykkään tosta alaripsityviglitter-meikistä myös :-) Harakka mikä harakka :-D

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii kyllä älyttömän hyvin kaikenlaiset värit ja meikit! :) Käytätkö muuten itseruskettavaa kasvoilla? :)

    http://justsayinghianne.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! En käytä itseruskettavaa kasvoilla -tällä hetkellä mulla ei ole lainkaan itseruskettavaa, mutta jos olisi, niin käytän sitten kasvoille vaan tummempaa meikkivoidetta :)

      Poista
  3. oi todella kaunis uusi bannerkuva!<3 tämä meikki on kyllä aivan ihanan tyttömäinen, sopivan hempeä! pus ja ihanaa päivää murulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Pale <3 Mukavaa päivää sinnekkin!

      Poista
  4. Ootko muuten myös taiteellinen ? Sun meikkaamis taidot kyllä on niin huikeat, että sun pitäis pistää firma pystyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mä nuorena harrastin maalaamista yms, ja vapaa-ajalla tykkäsin piirrellä paljon ihmisiä yms. :) Näin vanhempana se on vähän jäänyt, mutta tosiaan siirtynyt ehkä tähän meikkaamiseen se into. Heh, kiitos Marika :)

      Poista
  5. Aivan älyttömän ihana meikki♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Inka! <3 Kiva kuulla, että tykkäät!

      Poista
  6. Hei! Oon sun blogia nyt jo jonkin aikaa seuraillut ja tykkään kyllä kovasti! :) Haluaisin kysyä että mistä oot ostanut nämä kaksi tuotetta ja mitä ne maksoivat:
    StarGazer Glitter Fix Gel
    StarGazer Glitter Shaker, Silver

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ja ompa mukava kuulla :) StarGazerin tuotteet ostin reilu vuosi sitten vielä opiskeluaikana kampaamotukku Kinnuselta, joka on siis vain alan ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitettu tukku (samoin heidän verkkokauppansa). Joten ellei opiskele tai työskentele kaundeudenhoitoalalla niin Kinnuselta ei valitettavasi pysty ostamaan. :/ Koitin googletella jälleenmyyjiä, CyberShopissa näyttäisi jotain StarGazerin tuotteita olevan, juuri noista irtoglittereistä en tosin ole varma.. mutta sieltä kyllä löytyy jotain geelipohjaista glitteriä! Mikä ehkä voisi olla helpompi työstääkkin, kun tuo irtoglitteri tuppaa pöllyämään ihan joka paikkaan :D Dreamhair.com/fi-sivustolta näyttäisi StarGazeria myös löytyvän, mutta tuota irtoglitteriä tai liimaa en nopealla vilkaisulla huomannut valikoimaan kuuluvan..

      Poista
    2. Kauheasti olit vaivaa joutunut näkemään tämän takia, kiitos paljon!! :)

      Poista
  7. Tosi kivat rajaukset, täytyypä kokeilla kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi kiva kuulla että menee kokeiluun! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!