27.4.2015

MAY DAY MAKE-UP TUTORIAL


Kuten pari postausta sitten kerroinkin, niin viikonloppuna vietettiin Helsingissä Indiedays'n Bloggers' Inspiration Day:ta sekä Blog Awardseja, joihin pääsin ekaa kertaa mukaan! Tästä kirjoittelen jotain pientä fiilispostausta myöhemmin, kun saan lisää kuvia, sillä omaan kameraan ei tullut kauheasti niitä räpsittyä. En osaa elää vain kameran välityksellä, ja siitä syystä kameran esiin kaivaminen koko ajan tuntui todella vaikealta. Selkeesti mitään lifestyle-bloggaajaa musta ei kyllä koskaan tulisi.. :D Instagramissa (@pauliinalenius) voi kuitenkin jo muutamia kuvia kurkkailla.

Blogin pariin palataan nyt kuitenkin vappumeikin merkeissä! Itse kuulun siihen kastiin, joka ei tykkää vappuna meikata sateenkaaren väreissä, vaan suosin enemmänkin tummaa silmämeikkiä. Tästä syystä tämänkertainen meikki onkin siis utuinen smoky eye, pienellä twistillä ja väripilkulla. Suunnitelmissa olisi kyllä keretä postaamaan ennen vappua jokin värikkäämpikin meikki inspiraatioksi niille, jotka tykkäävät rävyttää ja piristää vappukarkeloissa, joten toivottavasti kerkiän sen tässä parin päivän sisällä vielä toteuttamaan! :) 

Nyt kuitenkin tämän meikin tutorialiin:


1. Aloita pohjustamalla luomi...

2. ...ja lisää vaaleanruskeaa silmän luomivakoon, ns. häivytysväriksi.

3. Levitä liikkuvalle luomelle munakoison/rusahtavan violetin väristä (mä en oikeasti tiedä millä sävyllä tätä kutsuisi?!) luomiväriä...

5. ...jonka päälle kerrosta tummempaa burgundyn väristä luomiväriä, keskittyen kuitenkin silmän ulkonurkkaan ja alaluomelle.

HUOM. Muista jättää silmän sisänurkka sekä ylä- että alapuolelta paljaaksi!



5. Taputtele luomivärin päälle vielä hieman rusahtavaa, helmiäistä luomiväriä. Häivyttele luomivakoa  ja alaluomea ruskeankuparisella, vaalealla luomivärillä.

6. Rajaa yläluomi mustalla kajalilla ja lisää silmän ulkonurkkaan sekä alaluomelle ulkonurkkaan hieman mustaa luomiväriä.

7. Rajaa alaluomen vesiraja mustalla, ja lisää silmän sisänurkkaan kultaista!

8. Häivyttele musta luomiväri, lisää vaaleaa helmiäistä kulmaluulle, taivuta ripset ja lisää ripsiväri. Halutessasi voit lisätä vielä irtoripset tuomaan lisää näyttävyyttä. Mulla oli sattumoisin kaikki loppuneet, joten tällä kertaa mentiin ihan omilla räpsyillä!

Valmista!


Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base:

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Lumene Beauty Base Under Eye Concealer *
Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation with Comfort Serum *, 102 Light Nude
Lumene Translucent Mineral Loose Powder
StarGazer Pressed Powder, Tan
Monki Blusher, Orange

Kulmat / Brows:

Lumene Eyebrow Pencil, 2
Maybelline Eye Studio Big Eyes Eyeshadow Palette, 03

Silmät / Eyes:

Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer *
IsaDora Velvet Touch Compact Powder, 16 Olive Beige Mist
LOLA Makeup by Persé Eyeshadow, 011
GinaTricot Eyeshadow, 164 Pinot Noir
IsaDora Eyeshadow Quartet, 61 Golden Sunset
MaxFactor Kohl Pencil, 020 Black
Viva La Diva Nudie Two palette, Glam Night
StarGazer Metallic Eye Shadow Pen, Gold
I Heart Makeup I Am Naked palette
L'Oréal Volume Million Lashes Mascara, black waterproof

Huulet / Lips:

I Heart Makeup I Am Naked lipstick
IsaDora Perfect Moisture Lipstick, 163 Coral Glow

* = Saatu / Gifted

16 kommenttia:

  1. Oi mikä ihanan pirteä meikki! :) <3

    VastaaPoista
  2. oi miten ihana raikas, mutta näyttävä meikki :) meee likes! ja tajusin just näitä kuvia kattoessani mitä unohin kuhmoon....... en ois halunnukaan laittaa ylppärilakkia vappuna päähän -.- blaah! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh, kiva kuulla, kiitos Jenni! <3 Hahaha, no mä taas en itseasiassa halua laittaa lakkia päähän vappuna -kiristää vaan ja sitten sen on oltava kuitenkin koko ajan päässä kun ei sitä voi ottaa poiskaan otsaan jääneen painauman takia :D

      Poista
  3. ihania kuvia Pauliina, tosi kaunis meikki<3 !!! sait mut taas ostamaan uusia juttuja.. toi lumenen kulmakynä on niin paras !!! terveisin: paula joka ei aikaisemmin ole omistanut kulmakynää ja miettii..miks IHMEESÄ en oo tajunnu aikasemmin ;D;Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 Hhahaha, mulla on sellanen ostosvaikuts ;))) varos vaan, mitäs ensi viikolle keksitään, että ostettaisiin sulle!? :DD

      Poista
  4. oo miten upea, tuollainen kesäillan meikki! <3

    VastaaPoista
  5. Heii tää on ihana, kivaa inspiraatio kyllä vappu meikkiin!:)

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis ja pirteä meikki. Sopii tosi hyvin vappuun. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana ja kaunis meikki, toi sisänurkka pistää kivasti silmään <3 oot kyllä taitava! mä en myöskään tykkää vappuna ihan kauheasti erilaisia kirkkaita värejä käyttää, mieluummin tällä tyylillä ja sitten vaikka huuliin jotain räikeempää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Alisa! <3 Ja jep, samoilla linjoilla mennään, että mieluummin sitten joku värikäs huulipuna kuin värikäs silmämeikki :) Kiva kuulla etten oo ainoa!

      Poista
  8. Oletpa kaunis ja ihana raikas meikki :) Tosi kiva toi huulipunan sävy

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!