17.4.2015

EYES FROM DAY TO NIGHT


Vähän huvitti, kun avasin tänään Bloggerin ja huomasin Nude-blogin Erikan juuri julkaisseen tästä samaisesta "päivämeikki iltameikiksi" -aiheesta postauksen! Ilmeisesti siis aika ajankohtainen aihe, kun tämä meille molemmille tullut mieleen! Hetken pohdin, että no pitääkö mun nyt siirtää tätä omaani myöhemmäksi, mutta koska mä olin tätä jo viikon verran mielessäni intoillut ja nyt jo meikannut ja täysin kuvausvalmiudessa, niin päätin olla välittämättä toisesta samankaltaisesta postauksesta, ja julkaista tämän kaikesta huolimatta nyt. :) Niin kuin olin alunperin suunnitellutkin! Meidän postaukset Erikan kanssa eroaa kuitenkin toisistaan kuvien ja meikin puolesta myös siinä, että Erika on jakanut vinkkinsä myös pohjameikin ja huulimeikin freesaukseen -postaukseen pääset halutessasi tästä.

Mulla itsellä oli ajatuksena siis postata nimenomaan silmämeikin muuttamisesta arkimeikistä illan juhliin, jolloin myös koko lookki muuttuu kertaheitolla. Mun arkimeikki on usein melko kevyt -varsinkin siis, jos tiedän illalla meikkaavani vielä lisää. Vaalean nudemeikin muuntaisinkin itse iltaan lisäämällä tummaa silmien ulkonurkkiin, ja rajaamalla alaluomen jollain asuun sopivalla kajalilla/luomivärillä! Toisena vaihtoehtona saattaisin lisätä luomille vielä enemmän tummaa, myös siis alaluomelle, ja jättää tuon värikkään rajauksen pois. Mutta koska kellekään mun blogia viimeaikoina vähääkään seuranneelle ei varmaan ole yllätys, että värikkäät rajaukset on nyt mulla kovassa huudossa, heh, niin tällä hetkellä meikkaisin siis juurikin näin! ;) Irtoripset saattaisin lisätä myös, jos haluaisin oikein lisää volyymia!

Miten te muunnatte päivämeikkinne illan rientoihin koulun tai töiden jälkeen? 



Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base: 

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Lumene Matt Control Oil-Free Foundation, 2 Soft Honey/Hunajapilvi
Lumene Beauty Base Under Eye Concealer
L'Oréal True Match Concealer, 1 Ivory
Lumene Translucent Mineral Loose-Powder 
Lumene Arctic Sun Bronzer, 2 Golden Sun/Auringon kultaa
StarGazer Pressed Powder, Tan
Lumene Touch Of Radiance Blush, 10 Radiant Blush/Kuulaus
H&M Highligher Powder

Kulmat / Brows:

Lumene Eyebrow Pencil, 2
Maybelline Eye Studio Big Eyes Eyeshadow Palette, 03
IsaDora Eyebrow Styler Color & Shape, 51 Light Brown

Silmät / Eyes:

I Heart Makeup I Am Naked palette
Viva La Diva Nudie Two Eyeshadow Palette
Lumene Blueberry Long-wear Eyeshadow Palette, 1 Heather Fields/Kanervametsikkö
StarGazer Permanent Eyeliner Pen, 01 Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner, 001 100%Black
L'Oréal Volume Million Lashes Mascara, black waterproof

+
IsaDora Eye Shadow Quartet, 47 Heavy Metal
L'Oréal Color Riche LeKhôl, 114 Breezy Lavender
GinaTricot Eyeshadow, 78 Rockstar
Lumene Blueberry Long-wear Eyeshadow Palette, 1 Heather Fields/Kanervametsikkö

Huulet / Lips:

Yves Rocher Couleurs Nature Perfect Lips Contour & Couleur, 02 Corail Éclatant (gloss)

26 kommenttia:

  1. vau tämä postaus oli iha huippuhyvä!!! hyvät yksinkertaset vinkit, ettei tarvi koko meikkiä pestä, lisäilee vaan muutaman jutun nii tulee heti näyttävämpi !<3 kaunis sinä olet tyvär!!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos Paula!! <3 Ihanaa että tykkäsit! :3 Tyvär ja tyvär, lapin nainen siellä viljelee ihme sanoja ;) <3

      Poista
  2. olipas kiva ja hyödyllinen postaus! itse aina pähkäilen että miten meikkaisin tavallisen päivän jälkeen juhlavammin ilman, että tarvitsee pestä koko naamaa puhtaaksi ja aloittaa alusta :D pitäisikin ostaa tuollainen värillinen kajalkynä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tästä sait vinkkejä!! :) <3 Oi osta ihmeessä, sopii kyllä niin arkeen kuin juhlaankin!

      Poista
  3. Tämä oli kyllä hyvä vinkki! Kiitos:) Ei olisi tullut edes ajateltua, että näinkin voi tehdä. Jäin vielä meikkiä enemmän tuijottelemaan taas tuota sinun tukkaa kun se on niin älyttömän ihana. <3 voisin ottaa tuon itselleni aivan samantien!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle! :') <3 Huippua, että tästä oli hyötyä! <3 Ja hei kiiitos myös hiuskommentista, onhan tää aikas kivaisa..! :)

      Poista
  4. Aivan ihana tuo illan meikki! Ihanaa inspistä sai tälle päivälle tuosta meikistä ♥ Voisikin meikata tuolla tyylillä tänään, en ehkä ihan noin taitavasti saa mutta siihen suuntaan kuitenkin;) Heh mä oon töissä paikassa, jossa ei saa omia vaatteita käyttää niin siksi pitää panostaa tukkaan ja meikkiin että jotenkin saan laittautua, siksi valitsin ihan päiväksikin tuon sun illanriento meikin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että sait tästä kovasti inspistä! <3 Joo työvaatteet on siitä kinkkisiä, että sitten "pitää" meikillä ja hiuksilla tuoda sitää omaa juttua esiin :) Ja siis hyvinhän tuo iltameikki sopii myös arkeen! Mä kyllä muuten meikkaan arkenakin aika näyttävästi, mutta sitten jos tiedän että sitä pitää lisäillä tms, niin sitten teen ehkä vähän kevyemmin eka :)

      Poista
  5. Oi ihana toi iltameikki! <3 Ihastuin tohon alarajaukseen, tällain kevään myötä niitä alkaa näkymään yhä enemmän ja ne on jo pidempään ollut omia suosikkeja. Lyhyemmät hiukset muuten sopii sulle ihan hirmu hyvin, älyttömän kauniit! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! <3 Hih, mulla sama juttu; nuo värikkäät alarajaukset on vaan niin kivoja! Ja hei kiitos hurjasti tukkakommentista!! :)

      Poista
  6. Värin lisäys alaluomelle on ihan mahtava kikka! ^^ Oon yleensä niin laiska etten jaksa muunnella meikkiä iltaa varten, vaan teen aamulla ihan röyhkeästi vaan tummemman meikin koko päivälle. :D Illaksi vaihdan sit huulipunan- ehkä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on! Hahaa, joo kyllä tuota valmiiksi meikkausta on itekin tullu harrastettua :D Vähän mitä millonki! Kiitos kommentista Ilona! :)

      Poista
  7. Huippu vinkki!! ;)<3 vitsi tuollaiset värikkäät rajaukset on aivan ihania! Sun myötä oon alkanu ihan hirveesti himoitsee noista!! Niinkö sanoit, helsingissä käyää sit hakee mullekki. Eikööö? ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla että oot alkanut itekin nyt tykkään näistä! Haha joo ostetaan sulleki joku värikäs rajaus! :) <3

      Poista
  8. Onpas upean näköinen tuo sähkönsininen alarajaus, vau! Todella hyvä väri. Pitää varmaan kokeilla joskus, kun mulla on jokseenkin samanväriset silmätkin vielä kuin sulla. :D Huomasin, että sulla on käytössä tuo H&M:n korostuspuuteri, niin millaisella siveltimellä oot levitellyt sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa se on violetti, mutta vähän siniseen taittava :) Ja alunperin suunnittelin kyllä tekeväni ihan oikeasti sinisen rajauksen! Joten kumpi vain, niin varmasti sunkin silmille sopii, kokeile ihmeessä! :) Ja oon tota H&M:n korostuspuuteria laittanut ihan puuterisiveltimellä (esim. tässä tää toinen pää: http://www.hm.com/fi/product/23217?article=23217-A), tai sitten sellasella tasapäisellä siveltimellä (http://www.hm.com/fi/product/21475?article=21475-A) :)

      Poista
  9. Todella kiva postaus taas, kiitos <3 Ja sun kulmakarvat, tykkään tosi paljon! Hei, tuo kynsilakka. Ihana kesäisen värinen. Minkä merkin se on ja sävy kiitos :D Himoitsen juuri tuon väristä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon! <3 Kynsilakka on halpiskauppa Minihinnasta, Wild Mild -merkki ja sävy 006 Pink Mania :D

      Poista
  10. Taisin just löytää uuden lemppari blogin!<3 opiskelen just kosmetologiks ja meillä on tällä hetkellä koulussa ehostuksen kurssi, joten kaikki meikki jutut kiinnostaa ihan hirveesti! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh super isot kiitokset aivan huipusta kommentista! :) <3 Tervetuloa uudelle lukijalle, jee!

      Poista
  11. Näytitpä näis kuvis jotenkin ihan eriltä! :D Taas kerran niin kaunis! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaa, niinkö? :D Kiitti, siellä ite kaunotar! <3

      Poista
  12. Tää postaus oli toteutettu tosi hyvin. :) Mun pahe on että meikkaan useimmiten meikin päälle vielä lisää koska tuntuu että meikki kulahtaa päivän mittaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla! :) Eihän tuossa mitään pahaa ole, niinhän mäkin tässäkin juur tein! :D Kyllä sitä päivän mittaan voi meikkiä korjailla ja illaksi lisäillä :)

      Poista
  13. Hehe nyt vasta huomasin tämän :D Hauska sattuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä, selkeesti ajankohtainen! :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!