11.2.2015

TUTORIAL: VALENTINE'S CUT CREASE


Viikonloppuna on ystävänpäivä, ja päätinkin tehdä teille tutoriaalia yhteen meikkilookkin tuolle päivälle! Vähän vastapainoa tuolle edelliselle editorial-tyyliselle mustavalkoiselle meikille. ;)

 Oon jo kauan ihaillut näitä cut crease -silmämeikkejä, mutta koskaan en ole ollut tyytyväinen omaan lopputulokseeni. Nyt päätin antaa tälle uuden mahdollisuuden ja kappas, tällä kertaa sehän jopa onnistui! Mikään vaikeahan tämä ei oikeastaan ole, ja tälläkin kertaa selvitään vain 8 vaiheen kautta "maaliin". ;) Lopputulos on kuitenkin ihanan näyttävä! Huulilla näissä kuvissa on muuten tuossa aiemmassa postauksessa jo vähän vilahtanut IsaDoran kevätkokoelman puna 159 Peach Passion. Todella ihana, raikas sävy! Luonnossa tämä on vähän kirkkaampi, kamera ei vanginnut säyvä aivan oikein..

Mutta siihen tutoriaaliin!


1. Cut crease -lookkiin kuuluu siis selkeä, tummempi "raja" luomivakoon. Aloitin hahmottelemalla vaalean ruskealla luomivärillä tuota rajaa. Tein hahmottelun silmät avoinna, jolloin seuraavan vaiheen tumman luomivärin muoto olisi helpompi pitää omalle silmälle imartelevana. 

2. Seuraavaksi otinkin pieneen siveltimeen tumman ruskeaa luomiväriä, ja aloin vahventamaan tuota varjostusta. Pieni sivellin sen takia, että tällöin tuo alaraja on helppo pitää tarkkana. Kuten kuvasta näkyy, niin aivan täysin luomivaossa tämä "rajaus" ei kuitenkaan mene. Mulla on aika matala tuo luomen alue (hooded eyes), josta johtuen tuo liikkuvan luomen vaalea osuus jäisi todella pieneksi, jos olisin vetänyt tuon tumman aivan tarkalleen luomivakoon. Selitinkö tarpeeksi epäselvästi?! ;D

3. Tältä varjostus siis näyttää silmät avoinna. Levitin mattaista vaaleaa korostamaan kulmaluuta, ja vaaleanruskealla häivyttelin tuon tumman luomivärin ylärajaa pehmeämmäksi. Tumman alarajaan ei kosketa!

4. Seuraavaksi levitin kultaista luomiväriä kokonaan lopulle luomelle.


5. Kissarajaus! Vie häntä niin pitkälle, että sen kärki on tumman varjostuksen kohdilla.

6. Alaluomelle ei laiteta juurikaan luomivärejä. Itse laitoin hennosti vaaleanruskeaa aivan alaluomen ulkonurkkaan, mutta kuten kuvasta näkyy, niin todella huomaamattomasi. Alaluomen vesirajan rajasin nudella sisäkajalilla. 

7. Levitin kultaisen luomivärin päälle kultaista, glitteristä eyelineria. Tämän avulla pystyy vielä tarkentamaan tuota tumman luomivärin rajaa.

8. Lopuksi taivutin ripset ja lisäsin ripsaria! Ja lookki olisi tässä valmis. Jos haluat lisää näyttävyyttä voit lisätä vielä irtoripset. Itse jätin ne kuitenkin pois, jotta ne eivät silmien auki ollessa "peittäisi" tuolta pikkuisen pilkistävää kultaista luomea. :D


Mitäs tykkäätte?? :)

Tätä blogia kauan seuranneet varmasti muistavat kuinka YouTube-guru Shannon Harris on aivan mun yks lemppareista. Oon Facebookissa yhdessä tämän kyseisen kaunottaren ylläpitämässä ryhmässä, ja kysäisin siellä muiden meikkihöperöiden mielipiteitä tästä lookista, tosiaan kun en mikään konkari tässä cut creasessa vielä ole. Ja voitte varmaan kuvitella sen fiiliksen kun itse neiti Harris jätti kommentin! ;) Joten siitä vaan ottamaan vinkistä vaaria! 




Kokeilin tässä myös tuossa aiemmassa postauksessa saamiani Rimmelin meikkivoidetta ja meikkipuuteria, ja tykkään kovasti! Nyt testaillaan millainen pysyvyys näillä on koko päivän ajan, ja myöhemmin kirjoittelen sitten lisää. :) 

PS. Täällä on aivan ihana auringonpaiste ja mittari näyttää +8 astetta lämmintä -jee, kevät tule jo!

***


Meikissä käytetyt tuotteet /Used products:

Kasvot/Face:

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Rimmel 25HR Lasting Finish Foundation with Comfort Serum, 102 Light Nude
L'Oréal True Match The Concealer, 1 Ivory
Rimmel 25HR Lasting Finish Powder Foundation, 001 Ligt Porcelain
StarGazer Pressed Powder, Tan
I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher, Candy Queen Of Hearts
GinaTricot Eyebrow Pencil, 02 Mid Brown

Silmät/Eyes:

IsaDora Eye Shadow Quartet, 47 Heavy Metal (mattainen vaaleanruskea + mattainen tummanruskea)
I Heart Makeup I Am Naked (mattainen vaalea + mattainen vaaleanruskea + kultainen)
StarGazer Permanent Eyeliner Pen, 01 Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner, 001 100%Black
Viva La Diva Crystal Glitter Eyeliner, 22 Gold
IsaDora Inliner Kajal, 56 Blonde
L'Oréal Volume Million Lashes, Black Waterproof

Huulet/Lips:

IsaDora Perfect Moisture Lipstick, 159 Peach Passion

20 kommenttia:

  1. aivan ihana meikki, niin upea kuten säkin ♥ täydellinen ystävänpäiväksi :) ja voin kyllä kuvitella sun innon shannonin kommentista, oot kyllä sen ansainnutkin! ♥ tuo isadoran puna on kyllä aivan ihanan hempeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni! :3 <33 Ja tuo puna on niin ihana! Tosi kivan persikkainen :)

      Poista
  2. Oiii ihanaa palautetta oot saanut :)<3 aivan oot ansainnut :)<3 ihailen sun taitoja <3 niin huippu meikkikokeilu jälleen <3 just lemppari värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emilia, kiitos kovasti! :') <33 Ja tässä tosiaan taitaa olla aika paljon samoja sävyjä mitä säkin käytät -ens kerralla kokeileen sit vaan! ;)

      Poista
  3. Aivan ihana meikki! <3 Mulla on myös tuottanu ja tuottaa vieläkin vaikeuksia aina nää cut crease -meikit. Sä onnistuit kyllä hirmu hyvin! Ja vitsit toi Shannon Harris! Seurailen neitiä myös youtubessa ja on ehdottomasti yks mun lemppareista youtubettajista. Vähän hienoa, että hän oli sulle kommentoinu!! Olisin myös ihan innoissani! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo nää on vähän hankalia, enkä tosiaan aiemmin oo onnistunut läheskään näin hyvin -tiedä sitten millä tuurilla just tähän tutoon onnistuikin näin hyvin :') Shannon on kyllä aivan huikea! Ja niin iloiselta vaikuttava persoonakin, että hänen videoitaan katsoo kyllä mielellään jo senkin takia! :) Kiva kuulla, että sieltä löytyy myös toinen joka olisi ollut yhtä innoissaan! :D

      Poista
  4. ihana!<3 itsekin olen joskus yrittänyt tuota cut crease tekniikkaa, mutta lopputuloksesta on aina tullut jotenkin epäsiisti ja suttuinen, en vaan osaa! :D ja ihan huippua että sait kommentit itse Shannonilta! <3 ihanaa ystävänpäivää sinnekin suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli!<3 Joo sama juttu mullakin ollut aiemmin! Ei oo oikein onnistunut. Nyt kuitenkin kun tein ihan rauhassa ajan kanssa niin jotenkin kummasti onnistukin :D Että siitä vaan kokeilemaan uudestaan, varmasti pienen harjoittelun jälkeen alkaa sujumaan :) Kiitos samoin! :)<3

      Poista
  5. Aivan mielettömän ihana! Ja jotenkin lopputulos näyttää aina siltä että meikki olisi paljon vaikeampikin toteuttaa :D Tai kuitenkin tuokin lookki syntyy aika yksinkertaisesti, vaikka on noin upea! Tykkään tästä ihan älyttömästi<3 Ja taas pitää kehua miten kaunis oletkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti ihanasta kommentista Jasmina! <3 No niin, eikös vaikutakin hankalammalta toteuttaa mitä itseasiassa onkaan! :D Eipä muuta kuin sinäkin vaan kokeilemaan! :)

      Poista
  6. Niin ihana meikki etten kestä, osaisinpa minäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä Jenni, kiitos hurjasti ihanista sanoista! :'3 Siitä vaan harjoittelemaan! Ei loppujenlopuksi ole lainkaan niin vaikea toteuttaa miltä ehkä näyttää! :)

      Poista
  7. Eikä, siis tuo kuva missä katot ylöspäin on niin älyttömän kaunis!! <3 :o VAU! Ja tykkään tästä meikkaustyylistä niin paljon, ja vieläpä tuo kommentti, hyvä Paula! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos Elisa! <3 Kiva kuulla myös että tää tyyli iskee suhun! ...mutta tarkoitit varmaan Pauliina? ;) heh

      Poista
    2. Hahhaaaa :DD menee jo teidän ihanien naisten nimet sekasi!! :'D

      Poista
  8. Tää on niin upea!! ♥ Inspiroiduin, pakko ottaa testille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilma <3 Ja eikä, ihana juttu!! Just sitä mä toivonkin, että saisin teitä inspiroitua <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!