12.2.2015

TUTORIAL: PINK FOR VALENTINE'S / MILA KUNIS INSPIRED


En tiedä moniko tiestä lukijoista on jo ihastellut Mila Kunisin häämeikkiä elokuvassa Jupiter Acending, mutta kosmetiikkapiireissä tuosta punaisenpinkistä meikistä on kohistu kovastikin. Vaikka mun ei alunperin pitänyt tänä vuonna tehdä mitään vaaleanpunaista ystävänpäivämeikkiä, niin tuon Kunisin meikin nähdessäni iski muhunkin kova tarve leikkiä mun punaisella/pinkillä luomivärillä! Tästä juontaa otsikossakin mainittu "inspired", sillä tämähän ei varsinaisesti ole tutorial Milan meikkiin, vaan tämä on lopputulos väreistä inspiroitumiseen. Joten jos eilinen ystävänpäivämeikki ei tummuudessaan iskenyt, niin tässä nyt olisi kunnolla punaista. ;)


1. Aloitin pohjustamalla luomen valkoisella luomivärillä, jonka jälkeen levitin sen päälle pinkkiin taittavaa punaista luomiväriä. Aivan silmän sisänurkan jätin vaaleaksi.

2. Seuraavaksi varjostin silmän ulkonurkkaa v:n muotoon rusahtavanvioletilla luomivärillä.

3. Tältä meikki näyttää siis tässä vaiheessa silmät avoinna.

4. Häivyttelin luomivärien rajat kohti kulmaluuta vaalealla, hennon vaaleanpunaisella luomivärillä, ja korostin kulmaluuta mattaisella vaalealla.


5. Rajasin alaluomen samalla punaisella luomivärillä, ja lisäsin ulkonurkassa käyttämääni violettiä myös hieman alaluomen ulkonurkkaan.

6. Valkoista luomiväriä lisäsin silmän sisänurkkaan myös alaluomelle, ja tein ohuen siipirajauksen.

7.-8. Taivutin ripset ja lisäsin ripsivärin. Meikin ilmettä voi vaihdella valitsemalla joko nuden sisäkajalin tai rajaamalla vesirajan mustalla.

DONE!


Huulimeikkinä toimii IsaDoran 2015 kevätkokoelman puna 166 Pretty In Pink, jonka päälle lisäsin vielä hieman kirkasta huulikiiltoa.


Kumpi näistä kahdesta ystävänpäivän meikistä iskee teihin enemmän? :) Henkilökohtainen suosikki on kyllä tuo eilinen cut crease -niin ylpeä siitä että se onnistui, heh!

***

Nyt on pakko kiiruhtaa tekemään ruokaa, mutta tuotelistan tulen päivittelemään myöhemmin!

22 kommenttia:

 1. Ihanan sähäkkä meikki! <3 Ja upeaakin upeampi tuo banneri!!!!! 8)

  VastaaPoista
 2. vaikea sanoa kummasta tykkään enemmän, kun molemmat on niin upeita! ♥ tää on ihana, tuollainen kunnon söpöilymeikki ystävänpäivään :) näyttää niiiin ihanalta, ja sopii sulle hyvin! tuo letti on kans ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni :3 Tää kyllä on kunnon pinkki söpöilymeikki :D Kiitos kaunis! <3

   Poista
 3. Wau miten upea meikki, ja sinä!! Miten löysin vasta nyt sun blogin, uusi lukija ilmoittautuu!! :) <3 Katsoin myös tuon edellisen vuoden ystävänpäivämeikin, sekin oli niin upea! En osannut edes päättää kummasta pidin enemmän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti! Ja voi miten mukava saada uusia lukijoita, tervetuloa ja kiva jos viihdyt! <3 Heh, nämä on niin eri tyylisiä että vähän vaikea vertailla :D

   Poista
 4. ihanan suloinen meikki ystävänpäivään!<3 itse hieman vierastan tuota pinkkiä väriä luomissa, mutta siulla sekin toimii! sanoinko joskus että miten siulla kaikki näyttää niin hyvältä?!! :D cut crease -meikki toimii miulla siis ainakin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! Tämä kyllä on kunnon söpöilymeikki :p Haha äläs nyt! Sunkin ruskeanvihreissä (?) silmissä pinkki varmasti korostuisi ihanasti! :) Mutta kyllähän sitä itsekin aika lailla vierastaa ja harvemmin tuleekaan käytettyä punaista luomilla. Helposti saa silmät vaan näyttämään sairailta.. Mutta sopivissa määrin kun laittelee ja käyttää jotain muutakin tummempaa väriä tasapainottamassa niin ihan käyttökelpoinen sävy kuitenkin :) Kokeile vaan joskus, saatat yllättyä! ;) Hehe, kiitos paljon ihanuus <3 Ja kiva kuulla sunkin lemppari näistä :)

   Poista
 5. Ihana pinkki meikki!♥ Tykkään molemmista kyllä mielettömästi, mutta on tuo cut crease ehkä enemmän mulle sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Jep, se taitaa olla kyllä enemmistön, kuten myös itseni, suosikki :) Pinkki on kuitenkin sen verran epätavallinen sävy luomilla :)

   Poista
 6. Todella upea meikki. <3 Sä olet kyllä taikuri meikkien kanssa.Nä sun kuvat on niin upeita

  VastaaPoista
 7. Kaunis meikki! Muutoinkin tykkään näistä sun tutorialeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla että ovat mieleen! :)

   Poista
 8. Mää niin raikastan näitä sun tekemiä tutorialeja :)<3 Niin söpön tyttömäinen lookki ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, voi kiitos muru! <33 Hihi tää on oikein kunnon ystävänpäivä-ällösöpö-meikki ;))

   Poista
 9. todella kaunis ja herkkä meikki! ihanan tyttömäinen ja sopii täydellisesti ystävänpäivään!! sydämet silmissä<3

  VastaaPoista
 10. Aaawws mega söpö meikki!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!