6.2.2015

SPRING NEWBIES 2015

Tänään on ollut niin hyvä päivä! Okei herätyskello soi aamu kuudelta, mutta eipähän ainakaan ole mennyt hukkaan tämä aivan ihana auringonpaiste! 

Kevättä kohden mennään, niin myös kosmetiikan saralla. Olin niin iloinen, kun pääsin tänään hakemaan postista pienen paketin Bernetiltä! Sain testattavakseni siis Rimmelin Lasting Finish -tuoteperheen uutuuksia; 25HR meikkivoiteen, sekä meikkipuuterin. 


Koska tosiaan vasta aamulla paketin noudin, testailen näitä kunnolla vasta myöhemmin ja tarkempaa postausta tuotteista tulee siis silloin. Näin alkusanoiksi sanottakoon, että tuo meikkivoide sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa seerumia, joka ei todellakaan ole pahitteeksi näin talvipakkasten kuivattamalle iholle. Meikkipuuteri puolestaan lupaa olla vedenkestävä, ja sitä voi käyttää joko kuivana kuulaamman lopputuloksen saamiseksi tai levittää kostealla sienellä/siveltimellä, jolloin lopputulos on peittävämpi. Odotankin innolla, että pääsen näitä testailemaan!


Paketista paljastui vielä kaksi IsaDoran ihastuttavaa uutuushuulipunaa! Tämä keväisen raikas kaksikko kuuluu IsaDoran 2015 kevätkokoelmaan Nude Essentials. Oi tätä kokoelmaa olen ihastellut jo muista kauneusblogeista, ja molemmat punat ovat kyllä olleet himotuslistalla -olikin siis aivan ihana saada ne testattavaksi blogin kautta! Näitä oli tietenkin pakko heti kokeilla huulille, ja täytyy jo näin entukäteen sanoa, että ovat kyllä miellyttävän kosteuttavan tuntuisia, mutta kuitenkin pigmenttisiä. Täydelliset kevätpunat siis! Näitä esittelen myös paremmin myöhemmin, näätte swatcheja ja myös pari meikkilookkia. :)


Herättikö paketin sisältö teissä minkälaisia tuntemuksia? :) 

20 kommenttia:

  1. Mulla on tota meikkivoidetta ja tykkään! En oo törmäänny yhteenkään negatiiviseen kommenttiin, joten mielelläni lueskelen sitten sunki kommentteja! Ja myös tuosta puuterista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ompas kiva kuulla että on hyvä maine tuolla meikkivoiteella! :) En ookaan ehtinyt siihen vielä sen kummemmin tutustua. Mukava kun tulit jättämään kommenttia! :)

      Poista
  2. ihanan herkullisen värisiä nuo huulipunat!!<3 näin kevään tullen tekee taas mieli leikitellä kunnolla noilla väreillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös!? Nuo on kyllä aivan ihania :)

      Poista
  3. Anonyymi6/2/15 16:50

    Nuo huulipunat näyttää aivan ihanilta!! Keväisiä värejä :) Pitäisi itsekin ostaa tuollaisia sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi ihanan sävyisiä! :) Näitä ainakin voin suositella kevätpuniksi ;)

      Poista
  4. voi kun söpöjä huulipunia, tahtoo kans!! ♥ innolla odotan sun lisäkommentteja noista, että ovatko testaamisen arvoisia :-) tulipa kevätfiilis näistä jutuista :)

    VastaaPoista
  5. oii ihana paketti <33 Olisin kyllä yhtä hymyä tuollaisesta sisällöstä !! Eli tosiaanki heräs positiivisiä tuntemuksia! <33 Etenkin nuo punat, ai että miten herkullisen värisiä<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä kyllä piristi koko päiväksi! :3 Miten ihana että oot Emppu itekin niin iloinen tästä! :') <33

      Poista
  6. ohh sie oot ollu reipas kun noin aikasin heränny !!<3 apua mulle noi huulipunat....<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli asioita hoidettavana ni oli pakko, emmie muute :D Paula! <33

      Poista
  7. Anonyymi6/2/15 22:32

    Oi ihania punia! :) Olen kyllä ihan rakastunut kaikkiin huulipuniin ja aina tilaisuuden tullen sipaisen jotain punaa huulille. Tulee heti naisellinen olo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta! :) Pikkuisen punaa niin tulee heti naisellinen olo ja huulipuna pelastaa ja toimii hyvänä katseenvangitsijana, jos muuten ei asu/hiukset/meikki miellytä ;) Kiitos Jenna kommentista! <3

      Poista
  8. Nuo huulipunat <3 ja ehdottomasti kiinnostaa jonkinlainen arvostelu noista Rimmelin tuotteista! Mulla oli pitkään suosikkina yksi Rimmelin meikkivoide, joten kiva kuulla onko tuo yhtä hyvä, minkä sait testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh joo! Mä kirjoittelen mielipiteitä kun saan testattua! :) Miten kiva, että kiinnostaa!

      Poista
  9. Rimmel on kyllä varmaan aina ollut mun suosikki markettimerkeistä! Tuo meikkivoide alko kyllä kiinnostaa ja tuota Isadoran uutta kokoelmaa oon myöski ihastellu blogeissa sekä kaupoissa! <3 Aah niin herkullisia värejä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinkö?! No sitten vielä suuremmalla innolla testaan näitä! :D Mulla ei kovasti Rimmelistä oo tullu kokeiltua, ihan muutamia juttuja vaan, niin kiva kuulla että oot tykännyt siittä kovasti! IsaDoran kokoelma on kyllä ihana! <3 :)

      Poista
  10. Kyllä herättää tunteita, haluan nimittäin äkkiä nähdä näistä postausta! :D ♥ Huulipunat näyttää ihanan raikkailta, ja kiinnostais myös millainen on meikkivoidepuuteri käytännössä, kun itse en sellasta käytä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana Vilma! :D <3 Mä kirjoittelen heti kun pääsen kunnolla testailemaan! ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!