18.2.2015

JANUARY EMPTIES


Mun joulukuun loppuneista otetut kuvat on jotenkin kummasti kadonnut koneelta, joten niistä ei nyt valitettavasti postausta saa enää koottua, mutta eipä siinä kuussa tullut montaa putiloa tyhjennettyä muutenkaan. Muistaakseni tuohon satsiin olisi kuulunut ainoastaan shampoo, deodorantti, suihkusaippua ja hajuvesi? Näistä mainittakoon nyt kuitenkin Chloé parfyymi, nimeltään Roses de Chloé. Ostin tuon viime vuoden tammikuussa Kanarialta, ja on kyllä ollut aivan huumaavan ihana tuoksu! Harmittaa sen loppuminen, ja sen tuoksun tuntiessa palaa muistoissa kyllä edelleen mun ja I:n lomamatkalle etelän lämpöön. Nyt on kuitenkin aika etsiä uusi lempparituoksu -omia lemppareita saakin siis heitellä kommentteihin! :)

Siirrytään kuitenkin seuraavaksi tarkastelemaan hieman viime kuussa loppuun käytettyjä tuotteita!


1. BATISTE DRY SHAMPOO FOR DARK & DEEP BROWN HAIR, 200 ml

Näitä Batisten kuivashampoita hypettää moni, mutta itse en kyllä tuohon hysteriaan lähde mukaan -ainakaan tämä mun kokeilema tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo oli lähinnä suuri pettymys.

+ Viileän ruskea väri häivytti kivasti jo pilkottavaa tyvikasvua.
+ Antoi pientä freesausta hiuspohjaan.
+ Hinta (n. 8€).

- Tuoksu.
- Ei tuonut mun kaipaamaa volyymia tyveen.
- Tuntui, että tätä sai suihka hiuksiin puolipulloa, ennen kuin mitään "vaikutusta" näkyi.
- Edelliseen liittyen; kului loppuun todella nopeasti.

Ostaisinko uudelleen? En ostaisi!

***

2. FOUR REASONS BROWN HAIR POWDER, 250 ml

Batiste ei siis sytyttänyt mua ollenkaan, joten seuraavaksi kokeiluun pääsi tummille hiuksille tarkoitettu yksilö Four Reasonsilta (n. 12€). Tämä oli parempi, muttei kuitenkaan yltänyt mun tähänastisen suosikin tasolle; Biozell tummien hiusten kuivashampoo 100 ml / n. 6€.

+ Lämmin ruskea sävy häivytti tyvikasvua.
+ Antoi hieman ryhtiä ja volyymia hiuksille.
+ Häivytti rasvaisuutta hiuspohjasta.
+ Ulkonäkö; tykkään näistä Four Reasonsin pakkauksista.

- Tuoksu (voiko näissä toisaalta edes olla miellyttävä tuoksu :D).
- Kului loppuun melko nopeasti, sillä tätäkin joutui suihkimaan melko runsaalla kädellä.

Ostaisinko uudelleen? Jos ei muuta olisi saatavilla.


3. DOVE DAILY EXFOLIATING SHOWER SCRUB, 200 ml

+ Miellyttävä Dovelle ominainen tuoksu.
+ Toimi hyvin vartalonkuorintahanskojen kanssa (onko tuo edes oikea nimitys niille "perunankuorinta" kintaille??).
+ Kosteutti samalla ihoa.
+ Riittoisa.

- Omaan mieltymykseeni kuorivat rakeet olivat liian pieniä. Tykkään oikeasti tuntea miten kuorintavoide tekee tehtävänsä. Plussissa mainitsikin kuitenkin, että noiden kuorintahanskojen kanssa tämä oli vallan oiva tuote!
- Tuotteen viimeiset rippeet oli vakea saada puristettua tuubista ulos. Olisi varmaan pitänyt saksia tuubi puoliksi...

Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaakin!

***

4. GARNIER EYE MAKE-UP REMOVER 2IN1, 125 ml

Aikaisemman arvostelun tuotteesta voit lukea Marraskuun loppuneista, tämä on kuitenkin mun holy grail -tuote!

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, kaapissa onkin jo toinen käytössä. :)

***

5. LUMENE CLEAR IT UP DEEP PURIFYING WASH FOR FACE & EYES, 150 ml

Olin kovasti odottanut tämän testaamista, joten kun mun edellinen kasvojenpesuaine loppui, ryntäsin suoraan Lumenen hyllylle! Pienoinen pettymys tämä kuitenkin oli.

+ Ihana marjainen tuoksu.
+ Piristävä pakkauksen väri.
+ Hyvä meikkiputsari.

- Ei poistanut vedenkestävää ripsiväriä.
- Korkki ei tuntunut pysyvän kunnolla kiinni, vaan geeliä saattoi valua kanteen päivän aikana.
- Tuote kului todella nopeasti loppuun!!?

Ostaisinko uudelleen? Harmittaa sanoa näin Lumenen tuotteesta, koska muuten olen niin lumenetyttö kuin olla ja voi, mutta tätä en kyllä menisi ostamaan uudelleen.


6. HERBINA FRSH VIRKISTÄVÄ MATTAGEELIVOIDE RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE, 50 ml

+ Miellyttävä, mieto tuoksu.
+ Nopeasti kuivuva, virkistävä geelivoide.
+ Riittoisa pakkaus, sillä pieni määrä voidetta riitti koko kasvoille.
+ Kosteutti mukavasti kuivaa ihoa. 
+ Öljytön koostumus sopi rasvoittuvalle iholle.
+ Hyvä myös yövoiteena!

- Lupauksistaan huolimatta, en huomannut tämän tuovan mun herkästi rasvoittuvalle iholle mattapintaista jälkeä, saatika vähentävän kiiltoa.
- Pakkauksen ulkonäkö. Toisaalta ihanan raikas, ja Herbina on muutenkin mun mielestä uudistanut pakkauksiaan mukavempaan suuntaan, mutta jotenkin valkoinen, herkästi tahraantuva tuubi (noh, mitäs säilytin tätä meikkipussissa...) antoi melko halvan mielikuvan. 

Ostaisinko uudelleen? Voisin vaikka ostaakin!

***

7. LANCÔME DREAMTONE PIGMENTTIMUUTOKSIA KORJAAVA SEERUMI, näytepakkaus, sävy 1 Fair Skin Tone

Maksaläiskiin, ihon sävyn epätasaisuuksiin ja pigmenttimuutoksiin.Tasapainottaa melaniinin tuotantoa ja heleyttää ihon väriä. Korjaa ihon sameutta, punoitusta ja kellertävyyttä.

+ Näytepakkaus sisälsi tietysti vain pienen määrän tuotetta, ja itselläni nyt ei mitään pigmenttimuutoksia tms. ole, mutta kyllä silti uskaltaisin sanoa, että tämä tasoitti ihon punoitusta ja teki ihosta enemmän tasaisemman sävyisen! Toki meikkiä käytin silti.
+ Iho vaikutti hieman kirkkaammalta! Lienekö sitten lumevaikutusta, sillä seerumin tulisi antaa näkyviä tuloksia 4 viikon jälkeen, ja niin pitkälle tämä yksi näytepakkaus ei kyllä riittänyt..
+Erittäin mielenkiintoinen tuote!

- Hinta (n. 95€).

Uuden näytepakkauksen, tai parikin, voisin ottaa. ;)

***

8. LUMENE ARCTIC AQUA SYVÄKOSTEUTTAVA YÖVOIDE, 50 ml

Talvikuukausina mun iho kuivuu aina kovasti, ja tykkäänkin öisin hoitaa sitä kunnolla kosteuttavilla tuotteilla. Lokakuun loppuneissa esittelin No7:n kosteuttavan ja ihoa kaunistavann yövoiteen, josta pidin kovasti, mutta jonka jälkeen halusin kuitenkin kokeilla jotakin hieman edullisempaa yövoidetta. Etsin myös oikeasti kunnolla kosteuttavaa voidetta sillä käytin kuivattavia finnivoiteita (niistä täytyykin muuten muistaa kirjoitella tässä piakkoin lisää, on vallan unohtunut!), ja niimpä valinta osui tähän Lumenen tuotteeseen. Ja erittäin tyytyväinen olenkin ollut!

+ Miellyttävä mieto tuoksu.
+ Kevyen tuntuinen koostumus, suuri plussa raskaisiin yövoiteisiin verrattuna!
+ Jokapäiväisessä käytössä kasvoille ja kaulalle levitettynä kesti 3 kk.
+ Kosteutti ihoa ihanasti.

- Mattainen muovinen purkki ei ollut omaan silmään kaikkein kaunein "koriste". 

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, ja olenkin jo ostanut. :)


9. LUMENE BEAUTY BASE MATIFYING & PORE MINIMIZING PRIMER, 20 ML

Kaikki missä luvataan mattaista ihoa tai ihohuokosten pienentymistä/häivyttymistä -tuokaa tänne vaan! ;) Nämä Lumenen pohjustajathan on uudistuneet jo jokin aika sitten, ja tämän kyseisen pohjustajan edeltäjä oli nimeltään Matifying & Retexturizing Primer. Molemmat, niin tuo edeltäjä kuin tämä nykyinenkin on siis tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja ite oon kyllä tykännyt kovasti. Kurkkasin näiden kahden, siis sen edellisen ja tän uudistuneen version INCItkin, ja täysin sama tuote ei kuitenkaan ole kyseessä! Aika pitkälle ainesosat on samoja, mutta muutamia eroavaisuuksia kyllä löytyy; tähän uudistettuun versioon on nimittäin lisätty vielä ihoa hoitavia ja pehmentäviä öljyjä

+ Häivyttelee hyvin ihohuokosia (silikoni, silikoni..)
+ Antaa ihanan pehmeän, mattaisen pinnan jolloin meikki levittyy tasaisesti iholle.
+ Hillitsee ihon kiiltelyä.
+ Meikki kestää iholla kauniina pitkään.
+ Mun ehdoton lemmpari!

- Ainoa miinus minkä keksin, on ehkä tämän suht korkea hinta n.13€  (koska kyllä, kaikkihan pitäisi saada puoli-ilmaiseksi ja mistään ei raaskisi maksaa.. :D)

Ostaisinko uudelleen? KYLLÄ! Tämä on ihan mun suosikki, enkä hevillä vaihda -monia on tullut välillä testattua (lue lisää esim täältä), mutta Lumeneen on palattu!

***

10. LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM MEIKKIVOIDE, 30 ml

Marraskuun loppuneista voit lukea tästä tarkemman arvostelun. Kuitenkin mun ihan ehdoton lemppari meikkivoiteista, enkä tämän hypettämiseen kyllästy koskaan!! Tämänkin pakkaus on noiden pohjustustuotteiden lailla uudistunut, joten hieman raikkaampaa pakkausta kannattaa katsella Lumenen ständeistä. Tosin, Rimmelin uutuusmeikkivoide on kyllä antanut tälle kovan vastuksen! ;) Siitä kirjoittelenkin tarkemmin hieman myöhemmin.

Ostaisinko uudelleen? Voi kyllä ostaisin! Ja ostankin!

***

Mitäs mietteitä nämä tammikuun loppuneet herättää -löytyikö omia suosikkeja/inhokkeja? Entä kenties jotain kokeilemisen arvoista? :)

Ja ihanaa, että teitä on tullut paljon lisää uusia lukijoita! Tervetuloa kovasti siis kaikille uusille, ja toivottavasti viihdytte täällä ja käytte välillä jättämässä myös palaa itsestänne kommentteihin! 

25 kommenttia:

  1. Mä olen tykännyt tuosta Lumenen puhdistusaineesta, vaikka löysää ja nopeasti menevää onkin :D Ja tuo four reasonsin kuivashampoo on myös tuttu, ja ihan ok mulle :) kaikki tuotteet kyllä vaikuttaa kivoilla, pitääpä testailla näitä itekkin ja katella tuleeko uusia suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja mielipiteistä Viivi!! :) Tuo Lumenen putsari oli kyllä munkin mielestä muuten ihan toimiva, mutta juurikin tuo löysyys/nopeasti loppuminen harmitti sen verran, etten muuten enään ostaisi :) Toivottavasti löytyy näistä sulle uusia lemppareita! :)

      Poista
  2. ohh ihanan kattava postaus ja nää on nii hyviä kun kerrotaan huonot että hyvät puolet!! Tuo Herbinan geelivoide kiinnostais kovasti ja Lumenen CC voide !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Paula, kiva että tykkäsit! <3 Ja suosittelen kyllä nuita kokeilemaan!! CC:tä varskinkin ;)

      Poista
  3. Jep, se on vaan NIIN hyvä! :) Ja kiva kun kommentoit noita Batistejakin! Tosiaan niistä on kauheasti kuullut hehkutusta, mutta itse ainakin kaipaan kuivashampoolta myös sitä tuuheutusta ja volyymia -jota tämö ei kyllä antanut :D

    VastaaPoista
  4. Oii tykkäsin kovasti :)<3 tosi kattavan postaukset oot pauliina tehnyt ja oikeasti niin huippua että kerrot mielipiteesi avoimesti <3 melkeen kakki näistä oli mulle uusia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3 Haluankin kertoo mun rehellisen mielipiteen -jokaisella tietty varmaan omat kokemuksensa ja ehkä eriävätkin, mutta nää on vaan mun kokemuksia :) Toivottavasti näistä löytyi sullekin jotain kokeiltavaa! :)

      Poista
  5. näitä on tosi kiva aina lukea!<3 itselläni on myös tuota Lumenen primeriä, kun Anttilassa oli joskus kaikki Lumenen tuotteet -40% alennuksessa! tykkään myös todella paljon, iho jää paljon tasaisemman tuntuiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että tykkäät näistä! <3 Joo, tuo Lumenen primer on myös ihan mun lemppari!! :))

      Poista
  6. Mitään samoja ei kyllä löytynyt, mutta tuota Four Reasons kuivashampoota täytyisi kokeilla (tietysti vaaleille hiuksille tarkoitettua) tuota on kehuttu muissa blogeissa:) Eikä aivan ihana uusi banneri! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä on kyllä kehuttu paljon! :)) Kiiiitos Kata!! <3

      Poista
  7. Olipa kyllä ihana toteutus kosmetiikkapostaukseen. Oonkohan koskaan nähny yhtä hyvää??! :) Just kivat nuo kommentit tuolla perässä ja arvostelut. Mä kiinnostuin vähän tuosta four reasonin hiuspuuterista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua Tania! :3 Ihanasti sanottu, kiitos paljon! <3 Mukava että löysit kanssa jotain itseä kiinnostavaa! :)

      Poista
  8. Olit juuri hyvin tyhjennellyt ton Lumenen Clear It Up kasvojenpesuaineen sopivasti! Oon sitä vähän miettinyt, että kokeilisin, mutta voi olla, että jätän sen vielä kaupan hyllylle, kun olit siihen vähän pettynyt.. Mutta mun täytyy kyllä myös hehkuttaa tota Lumenen syväkosteuttavaa yövoidetta! Sitä on tullut aika pitkään jo käytettyä ja tykkään todella. Mun iho on etenkin talvella tosi kuiva ja tää yövoide on toiminut hyvin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sepäs sitten sattui! :D Mä olen kyllä kuullut siitä Cler It Upista hyvääkin, ja hyvinhän se kasvot siis puhdisti! (no, ei sitä vedenkestävää ripsaria) Mutta mua itseäni harmitti lähinnä sen juoksevuus, jolloin se siis kului tosi nopeasti loppuun ja korkki vähän falskasi (ellei sitten ollut maanantaikappale :D). Että sinäänsä ei ollut mitään vikaa! Mutta ei vaan mulle se kaikkein mieluisin :) Kiva kuulla positiivista kommenttia myös sulta tuosta Lumenen yövoiteesta! :) Se on kyllä ollut tosi hyvä! :) Kiitti Alisa kommentista! <3

      Poista
  9. Ihanasti toteutettu postaus, tosi kiva idea kertoa tuotteiden huonot ja hyvät puolet. Toi lumenen pohjustusvoide on ihan huippua!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenna! :) Oih, se on paras!! <3

      Poista
  10. Tätä postausta jäi lukemaan tosi tarkasti ja nämä tuotejutut kiinnostaa aina, kun näistä saa niin hyviä vinkkejä ostoksiin :) Tuo meikinpoisto aine on ostoslistalla kunhan tulee tarve ostaa uusi ja CC voide on kiinnostanut kokeilla jo monta kuukautta! Sitä ei vaan ikinä tule ostettua kun on sama meikkivoide mitä on tykästynyt käyttämään, vaikka aina se houkuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiva kuulla! :) Joo, CC:tä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Tai sitten tuota seuraavassa postauksessa esittelemääni Rimmelin Lasting Finish 25hr with Comfort Serum -meikkivoidetta! :)

      Poista
  11. Ja piti vielä sanoa, että nuo Lancomen seerumit on huippuja, mutta ei hitto noita hintoja! Kestäähän ne pitkään, mutta kyllä kirpaisee satanen laittaa johonkin pieneen puteliin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiin, sanos muuta!! :/ Joo eipä sellaisia ihan hetken mielijohteesta mennä ostiskelemaan. :(

      Poista
  12. Olipa kiva postaus! Mulla kiinnostus jo heräs tossa ekassa kuivashampoossa, kunnes luin loppuun :D Ois kyllä tarvetta sellaselle joka piilottais pilkottavan tyvikasvun, mutta volyymia kaipailisin minäkin. Sai kyllä kivoja vinkkejä näistä, varsinkin kun parii tuotetta olinkin näistä jo mietiskellyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että Vilma tykkäsit! :) Haha, joo no ainakaan mun tarpeisiin ei tuo kuivashampoo tuonut kaivattua volyymia :/ Mutta mun suosikki (kunnes/jos löydän parempaa) on ollut Biozellin kuivashampoo tummille hiuksille! Se peittää tyvikasvua ja tuo oikeesti ihan kreisipaljon tuuheutta/rakennetta/volyymia, miten sitä nyt haluaakaan kutsua! :)) Eli kannattaa kurkata tuo! Tosin ite oon törmännyt siinä vaan niihin pieniin 100ml purtiloihin, että sinänsä vähän turhan pieni.. mutta tosiaan mun ehdoton suosikki! :) Kiva kuulla kuitenkin, että sait näistä vinkkejä sun tuleviin hankintoihin!

      Poista
  13. Selasin noita kategorioita tuolta sivusta ja eksyin tähän "kuukauden loppuneet" ja olis kiva jos tekisit vieläkin näitä! Mun mielestä on kiva saada just tälläsii vinkkejä tuotteista, joita on käytetty oikeesti kunnolla eikä vaan paria kertaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät näistä! :) Mun on kyllä pitänytkin näitä postailla, mutta käytän niin paljon samoja tuotteita, että tuntuisi turhalta arvostella samoja moneen kertaan.. Oon koittanut kyllä keräillä talteen sellaisia loppuneita, mistä en ole vielä kirjoittanut, joten varmasti jossain välissä tulee niistä tämän tyyppistä postausta kyllä! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!