13.2.2015

ISADORA SPRING 2015 / NUDE ESSENTIALS / PERFECT MOISTURE LIPSTICKS

IsaDoran tämän vuoden kevätkokoelma Nude Essentials on kyllä saanut mut täysin pauloihinsa! Kokoelmaan kuuluu kuuden nuden ja rusahtavan sävyn luomiväripaletti (täydellinen!), pigmenttinen poskipuna, kulmakarvojen korostuskynä (iiks, haluan!),  nude sisärajauskynä (tämä mulla itseasiassa on ollut jo entuudestaankin kovassa käytössä -suosittelen, jos et vielä itse omista!), pastellisen violetti ja vihreä kynsilakka (ihanat kevätsävyt), persikkainen ja vaaleanpunainen huulipuna, pinkki, persikka ja hieman rusahtavampi punainen huulipunakynä (todella kauniita sävyjä!), sekä huulikiiltokynä (tämäkin on saatava, heh). Kauneusbloggaajakollegani Sanna-Emilia onkin tehnyt näistä kaikista muuten todella kattavan postauksen, kannattaa käydä kurkkimassa! Sanna-Emilia on muutenkin aivan mielettömän lahjakas ja aina katselen hänen tekemiään meikkejä leuat suurinpiirtein lattiaan kolahtaneina! Tuohon neitosen Nude Essentials -postaukseen pääset siis tästä.

Itse olin varsin mielissäni, kun sain maahantuojalta testiin kokoelman molemmat Perfect Moisture Lipstick -huulipunat! Kiitos paljon näistä! Pienen ensiesiintymisen tämä kaksikko saikin blogissa jo muutama päivä sitten (klik), mutta nyt kumpiakin punia pariin otteeseen testanneena olisi sopiva paikka kertoa näistä hieman enemmän. Nämä punat nimittäin nousivat kyllä kertaheitolla mun kahdeksi suosikkipunaksi tällä hetkellä!


159 Peach Passion on aivan hurmaava, pastellinen persikka ja olen kyllä aivan rakastunut tähän sävyyn! Muistuttaa itseasiassa hieman Viva La Divan huulipunaa sävyssä 15 Soft Pink, mutta tämä IsaDoran on kuitenkin mielestäni asteen vaaleampi, hillitympi ja persikkaisempi. Peach Passion onkin aivan täydellinen kevätpuna! Tämä on myös melko mattaisen tuntuinen huulilla, joten hyvä huulten kuorinta ja kosteutus on suositeltavaa ennen tämän punan käyttöä, jotta väri levittyy kauniisti. 

166 Pretty In Pink onkin sitten varmasti yksi kauneimmista vaaleanpunaisista huulipunista, mitä itse olen koskaan omistanut! Tämä ei ole koostumukseltaan niin mattainen kuin yllä oleva ystävänsä, vaan Pretty In Pink tuo huulille enemmän kiiltävämpää jälkeä. Pigmenttiä näistä kummastakin punasta riittää vaikka pieneen kylään, joten vaikka punat lupaavatkin kosteuttaa ja huulilla tuntuvatkin todella kevyiltä ja miellyttäviltä, niin pigmentistä ei tarvitse kantaa huolta. 

Nämä punat ovat IsaDoran valikoimiin pysyvästi jääviä sävyjä, joten jatkossakin on helppo ostaa uusi vanhan tilalle! Hintaa näille upeuksille kertyy 13,90 euroa/kpl, ja näiden pitäisi olla kaupoissakin jo saatavilla. :)

PS. Mulla on jokin ihmeellinen esto kuvata omia huuliani lähietäisyydeltä, kääks, varsinkin nyt kun ne on niin kuivat, joten jos tuon yllä olevan swatch-käden lisäksi haluat nähdä punat huulilla, niin tässä postauksessa olen käyttänyt Peach Passionia ja tässä puolestaan näkyy Pretty In Pink kirkkaan huulikiillon kanssa.

Miltäs punat teidän mielestä vaikuttaa? Entä oletteko tutustuneet muihin Nude Essentials -kokoelman tuotteisiin? :)


Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

13 kommenttia:

  1. Oii näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!! <3 niin herkulliset sävyt <3 en oo noista kuullutkaan :0 täytyypä tutustua :) kiitos vinkistä muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin kauniita! Käypä ihmeessä tutustumassa! <3 Ollos hyvä! ;) <3

      Poista
  2. oihhh mitä herkkuja!! huulupunafriikki voisi tulla ja viedä nuo heti <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, no sinä huulipunafriikki saattaisit kyllä nämä miulta viedäkin! "Onneks" asutaa näin kaukana ;) <3

      Poista
  3. Tuotteet on mulle kyllä outoja, mutta näyttää niin kivalta! ♥ Ja siis ooooh tota sun banneria, niin niin niin kaunis! :o Voi hyvä päivä kuin oot upee, ja bannerissa oleva silmämeikkikin on niin mielettömän kaunis! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on tosi kivoja punia kyllä! :) Ja voiii ei, kiitos Vilma! <3 Ihanasti sanottu! <3

      Poista
  4. tuo persikkainen sävy näyttää täydelliseltä!<3 raaskisikohan sitä itsekin ostaa..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sopisi sulle kyllä niin hyvin! :) Osta ihmeessä, et varmasti kadu! ;) <3

      Poista
  5. Näyttää niin herkullisilta sävyiltä, tuollaiset voisinkin kotiuttaa sillä huulipunia ei oo ikinä liikaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta! Kotiuta ihmeessä, nämä on ihania! ;)

      Poista
  6. Hahah, joo et tuu kyllä pettymään jos näistä toisen (tai molemmat) kotiutat! :D Ihania <3

    VastaaPoista
  7. On kyllä herkullisia sävyjä, kelpaisi tännekin! En taida omistaa yhtään kunnon pinkkiä sävyä apua! Mä haluaisin lisää huulipunia mutta nyt ei kestä ostella mitään ylimääräistä:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä aivan ihania! Tuo vaaleanpunainen etenkin on todella kaunis! :) Mikään barbiepinkki ei kyseessä ole, mutta sellainen luonnollisempi ja monikäyttöisempi -suosittelen! Kyllähän sitä jonkin pienen hemmottelun on aiva välillä ansasinnut, vaikka muuten vähän säästäisikin ;) Kiitos Kata kommentista <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!