10.2.2015

GIFTS FROM FRIENDS / VITA LIBERATA & VICHY

Oi, on mulle vaan ihania ihmisiä jäänyt käteen entisestä työpaikasta! Voi KESKO minkä teit, kun meidän ovet suljit.. No onneksi elämä ei siihen loppunut, vaan ollaan nähty senkin jälkeen. Sain tuossa viime lauantaina S&S:ltä lahjaksi Vita Liberatan itseruskettavan, levityshansikkaan sekä VICHY:n Ideal Body vartalovoiteesta näytepakkauksen. 

 Juuri pari viikkoa taaksepäin olin ihastellut toisen S:n luonnollisen kaunista rusketusta. No, nytpäs oli tytöt menneet ja hommanneet mullekin tuon kovasti kehutun rusketusvaahdon! Muun muassa Saara Sarvas on tehnyt tästä kattavan postauksen, ja sen voit käydä lukemassa täältä (klik). Itse sain tytöiltä siis tuon moussen, ja sävy on dark (sama sävy, jota Saarallakin on postauksensa kuvissa).


Vita Liberata vaahto on karttavärillinen, tuoksuton ja nopeasti kuivuva. Itseruskettavien tehohan perustuu sokereihin (DHA), jotka reagoivat ihon proteiinien kanssa. Toisin sanoen, itseruskettavia käytettäessä värjääntyy siis ainoastaan ihon pinta, ja ne ihosolut putoilevat kuoltuaan pois. Eli vaikka jatkuvasti käyettynä "iiärrät" ovat täysin turvallisia. Perusteellinen ihon kuorinta ja kosteutus ennen itseruskettavia on kuitenkin hyvä muistaa, jotta ihon pinnasta saadaan poistettua jo kuolleita ja kuivia ihosoluja -tällöin rusketuksestakin tulee tasainen ja kaunis. Karttaväri, eli ruskettavan värillisyys värjää ihon välittömästi, mutta se lopullinen rusketus tulee esiin vasta, kun tuon karttavärin on pessyt rusketuksen kehityttyä pois. Eli karttavärillisiä ruskettavia käyttäessä ei kannata pelästyä, jos n. 6 tunnin jälkeen näyttää toooodella ruskealta -sitä irtoväriähän ei ole vielä pesty pois. :) 

Vielä en ole tuota itserusettavaa testaillut, sillä mun käsivarsien iho on herkästi kuivuvaa, niinkuin olen täällä ennenkin maininnut (mm. täällä), ja täytyy ensin kuorimalla ja kosteuttamalla tämä asia korjata (mun lemppari kuorintavoiteen voit kurkata myös tuosta samaisesta linkistä). Kosteutusta oli tytöt pakettinsa kanssa myös ajatelleet, sillä mukaan oli tosiaan sujautettu myös näytepakkaus VICHY:n uudesta, herkän ihon Ideal Body vartalovoiteesta! Ja tässä kun esittelylappusta parhaillani tutkin, niin tämä lupaa täyteläisen koostumuksensa lisäksi parempaa ihonlaatua, pitkäaikaista kosteutusta, tasaisempaa ihonsävyä sekä kiinteämpää ja pehmeämpää ihoa. Uuteen Ideal Body -sarjaan kuuluu tämän vartalovoiteen lisäksi myös emulsio-seerumi, kuivaöljy sekä kullanhohtoinen kuivaöljy. Ja pakkauksetkin näyttää kyllä niin ihanilta, että mielellään näitä hyllyssään katselisi! Ja kyllähän tuo sarjan mainosvideokin aika houkuttavalta näyttää, vai mitäs sanotte alla olevasta pätkästä? ;) Kirjoittelen varmasti sanasen tästä vartalovoiteesta, kun ehdin siihen paremmin tutustumaan!


Kauhesti nyt kaikkea testattavaa! :D Mutta en valita, niin kiva kokeilla kaikkea uutta, sillä niinhän niitä lemppareita löytää! Tuosta Vita Liberatan itseruskettavasta olen kyllä erityisen iloinen. Jo kauan niiden hypetystä seuranneena, mutten koskaan kuitenkaan ostaneena, voin kertoa, että olitte tytöt ihania, kun tuollaisen lahjan toitte!


Puspus tytöt, koska juhlitaan taas? ;)

***

Onko kenelläkään teistä lukijoista kokemuksia Vita Liberatan itseruskettavista, tai oletteko kokeilleet noita VICHY:n Ideal Body -tuotteita? :) Huomenna tuleekin ystävänpäivämeikkiä!

14 kommenttia:

  1. en oo kokeillut kumpaakaan, mutta haluun kans tuota itseruskettavaa!! :) näyttää kyllä kokeilemisen arvoiselta tuotteelta, innolla odotan sun kokemuksia tuosta :) ihana ylläri kyllä tytöiltä, varmasti piristää hurjasti päivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä ihan innoissani siitä itsekin, niin paljon hyvää siittä kuullut! :) Mäpä kertoilen sitten kokemuksistani kun kerkiän testailemaan! ;) Oli kyllä tosi mukava ylläri <3

      Poista
  2. oi vitsi miten ihania tuotteita oot saanut! <3 tuota Vita Liberatan itseruskettavaa voisin kyllä itsekin kokeilla, kuulostaa nimittäin ihan todella hyvältä ja näin keväisin alan taas käyttää itseruskettaviakin enemmän :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Jep, se on kyllä itselläkin ekana tuolla odottamassa testausvuoroaan! :)

      Poista
  3. vita liberatan itseruskettavat on ihan parhaita!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olen kuullut! Kiva saada vahvistusta myös sun kokemuksien kautta!! :)

      Poista
  4. Olen käyttänyt vita liberetan rusketus voidetta mikä lähtee pesussa pois.Musta se on paras ruskettava mitä vaan voi olla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla! Näistä tuntuu kuulevan vaan positiivisia kokemuksia, just hyvä! :)

      Poista
  5. En oo koskaan noita kokeillut, mutta voisin kyllä mielelläni testata :) Jokin itseruskettava olisi paikallaan tähän aikaan vuodesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo, heti kun alkaa aurinko paistelemaan ja päivät on valoisempia, niin jotenkin sitä alkaa kaipaamaan vähän väriä pintaan.. :D

      Poista
  6. sinun uusi bannerisi on UPEAA!<3 Oi että mie rakastan sua nainen!! oi mun pitäs kans opetella käyttämään itseruskettavia..itse käyn joskus harvoin hakemassa epätoivosesti rusketusta solariumista mutta sielläkään ku ei viitti kauheasti käydä. :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Paula! <33 oot ihana :3 Nojooo, ihan liikaa ei solkussa kyllä parane juosta, vaikka sehän väri kestääkin tasaisemmin kun nää IR:t :D Mäpä kertoilen sitten tän tuloksista, joskos intoutuisit itekin kokeilemaan tätä ;)

      Poista
  7. naineen sun banneriii!! <33 apuaa!! Vitsi miten hieno! Äää, sää oot vaan niin upea :*<3
    En oo koskaan noita kokeillut, mutta voisin kyllä testata :) vaikka oonkin aika huono ollut itseruskettavia käyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos tosi paljon Emilia! <33 :')
      Itsekin käyttelen vähän vaihtelevasti; kiva saada väriä pintaan mutta oon vaan niin huono sit hoitamaan sitä, että pitää parin pvän jälkeen jo kuoria pois :D Ehkä jos tän kanssa oppisi ylläpitämäänkin sitä rusketusta vähän pidempään kuin vaan pari päivää :')

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!