9.1.2015

LIP PRODUCT ADDICT -HAASTE

Tähän  huulituote-haasteeseen törmäsin Pretty Sweet -blogissa, ja päätin heti, että tällainen mun on itsekin toteutettava! Huulituotteista hirveän vähän on loppujen lopuksi tullut täällä omassa blogissa kirjoiteltua, ja kun tuohon eiliseen toive-ehdotus -postaukseen (mikä tälle nyt on osuvampi nimi??) tuli kommentteja mm. siitä, että olisi kiva kuulla ihan yleisestikin mun kosmetiikkavarastoista ja hyvistä tuotteista, niin aloitetaan noiden toiveiden toteutus nyt vaikka tällaisella pintaraapaisulla mun muutamiin huulituotteisiin! Kaikkia tässä ei ole, joten koko kokoelma tulee esittelyyn sitten joskus myöhemmin. ;) 

Tässä Lip Product Addict -haasteessa tulee siis paljastaa omia huulituotelemppareita, joten mennäämpäs asiaan! Linkittelin tuotteita myös postauksiin joissa olen niitä käyttänyt, jos haluatte nähdä miltä ne näyttävät ihan käytännössä. :)

ps. Alkuperäiseen postaukseen, tai itseasiassa videoon, pääset tästä.


1. Lempihuulirasva/huulien hoitotuote?


Mä rakastan Labelloita, ja niitä tursuaakin mulla joka tasku ja meikkipussukka! Kosteuttaa mukavasti, antaa hennon kiillon ja perinteisen värittömän rinnalle on tullut aivan ihania säyvillisiäkin versioita. Noihin Fruity Shine -sävyttäviin huulirasvoihin ihastuin viime kesänä ihan täysin ja kirjoitin niistä myös postauksenkin. Nivean Lip Butter -huulivoit oli myös viimekesäinen uusi tuttavuus, ja lemppariksi näistä kermaisista huulivoista nousi tuo vadelma -niin ihana tuoksu ja kaunis, vaalea väri huulille (postaus täällä). Niiden käyttö on kuitenkin jäänyt hieman vähemmälle, mutta yöksi sipaisen niistä huulille kerroksen. Tuota joululahjaksi saamaani Strawberry Crushia laitan aina aamuisin ennen kuin alan meikkaamaan. Näistä mikään ei kuitenkaan tunnu tekevän ihmeitä AIVAN rutikuiville, halkeileville ja kipeille huulille, joten silloin tartunkin ihan perinteiseen Bepanthen-voiteeseen


2. Paras katseenvangitseva punainen?


Tässä onkin itseasiassa mun kaikki perus punaiset huulipunat! Viva La Divan Hot Tulip on ihana, raikas ja hieman vadelmaan taittava kirkas punainen (kurkkaa meikkikuvat täältä!), Lancômen L'Absolu Rouge -huulipuna sävyssä Caprice on perinteinen punainen (käytin sitä mm. tällä videolla), ja L'Oréalin Color Riche -puna 375 on kaunis, hieman hillitympi punainen.


3. Paras luksus & paras marketti?


Luksuspunia multa ei kovin edes löydy, koska opiskelijabudjetti, joten MAC:n Angel ja tuo Lancômen punainen ovatkin ainoat. Ai niin! Onhan mulla yksi Clarinsinkin huulipuna! Mitenkäs en sitä muistanut tuohon kuvaan ottaa.. Höh. No mutta, siis Joli Rouge -huulipuna sävyssä 713, eli hieman hohtava, tumma pinkki/fuksia. Clarinsilta löytyy myös yksi ihana huulikliilto, ja se tuleekin esittelyyn tuolla alempana!


Parhaita markettipunia ovat mun mielestä Maybellinen Color Sensational -punat (vasemmalta oikealle: Fuchsia Flash, Pink Pop, Tantalizing Taupe), sekä Viva La Divan huulipunat (vasemmalta oikealle: Soft Pink, Very Violet, Tulip Red). Todella ihania ja pigmenttisiä värejä, laidasta laitaan hillittyä ja räväkkää. Maybellinen punat on sopivan kosteuttavia, mutta nuo VLD:t on jotenkin vielä kevyempiä ja "liukuvampia", mutta kuitenkin todella kestäviä!


Myös Lumenen punat on ihania,kestäviä ja kosteuttavia, joskin niiden sävyvalikoima on sen verran neutraali, ettei ole hirveästi tullut osteltua. Tässä kuvassa on Raspberry Miracle -huulipuna sävyssä Heather Day/Syyskanervat, ja olisin halunnut esitellä tässä myös Lumenen Natural Coden Smile Booster -punankin, mutta hitsi kun oon mennyt hukkaamaan sen jonnekin!!? Tuon punan sävy on kuitenkin Wild Fuchsia, ja siitä on meikkikuvia mm. täällä.


4. Paras MAC-huulipuna?


Paras MAC-huulipuna, no eipäs ollut vaikea kun mulla onkin vasta vain yksi! :') Tämä siis tuo ylempänäkin jo näkynyt Angel.


5. Suurin pettymys?


Rimmel Lasting Finish -huulipuna Nude Pink -joo tämä on melko nuorena ostettu, mutta ei tätä vaan kyllä pysty käyttämään.. Ellei sitten tavoittele shimmeristä Tuksu-lookkia?! ;) Pitäisi ihan oikeasti heittää vaan roskiin. Gina Tricotin Bright Coral -punasta pidän muuten kovasti, ihanan kosteuttava ja kirkas, pigmenttinen väri, mutta ei tuo oranssi vaan ollenkaan ole mun väri! Avonin Perfect Kiss -huulipuna Kiss Me Pink on todella kiva tyttömäinen sävy hennolla hohdolla, mutta tuo itse väripuikko on jotenkin häiritsevän rakeinen (?), ja muutenkin puna on hieman kuivattava. Joten buu!


Buuauksia saa osakseen myös L'Oréalin Shine Caresse -huulilakka sävyssä 300 Juliet. Itse tuotteessa ei ole mitään vikaa, vaan tällä kertaa pettymys koskikin vain väriä; tumma, hieman läpikuultava punainen on todella vaikea saada huulille tasaisesti ja kauniisti. Myös Gina Tricotin huulikiillossa, sävy Purple Rain, on ongelmana tumman sävyn ja läpikuultavan kiillon yhdistelmä. Ihan nätin tuloksen sillä toki saa loihdittua -jos vain on kärisvällisyyttä kerrostella ja korjailla ensin useaan otteeseen. Liikaa vaivaa mulle.. :D


6. Huultenrajauskynä – kyllä vai ei?

Kyllä. Tai varsinkin tummien punien ja punaisten punien kanssa tykkään käyttää huultenrajauskynää, jolloin rajat saa paljon tarkemmiksi ja huulet kauniimmin muotoilluiksi. Mulla on myös yksi transparent eli väritön huultenrajauskynä IsaDoralta, joka sopii siis ihan minkä punan kanssa tahansa, mutta sen käyttö on jäänyt kyllä todella vähäiselle. Arkena usein oon vaan liian laiska.. :D Tuo läpinäkyvä ei mun mielestä myöskään toimi niin "kauniisti", kuin värilliset kynät. Lemppareita ovat IsaDoran Perfect Liplinerit!


7. Paras kiilto?


Eturivi vasemmalta oikealle: L'Oréal Shine Caresse -huulilakka 200 Princess ja H&M -huulikiilto sävyssä Soft Pink. Vaikka tummempi Shine Caresse oli pettymys, niin tämä kirkkaanpunainen on ihan unelma! Todella kaunis punainen, ja toimii erittäin hyvin huultenrajauskynän kanssa (kurkatkaapa vaikka meikkikuvat tuosta linkistä). Henkkamaukan vaalea kiilto on sellainen peruskiilto. Ei mitään järisyttävää, mutta kaunis hento, jopa melkein väritön, vaaleanpunainen sävy on mukavan raikas.

Takarivi vasemmalta oikealle: IsaDora Multi Vitamin Gloss Pomegranate, MaxFactor Color Elixir Gloss Dazzling Fuchsia, sekä Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä Rose Shimmer. IsaDoran huulikiilto on Henkkamaukan kanssa aika samalla tasolla; perus vaalea ja aina asuihin sopiva hennon värinen kiilto. MaxFactorin fuksia-kiilto puolestaan on aivan hurmaava! Clarinsin kiilto tuoksuu ihanalta ja antaa kivan läpikuultavan, vaaleanpunaisen sävyn ja kiillon huulille.


8. Jotain ekstraa!

Tähän osioon sai siis itse keksiä jonkin tuotteen, josta halusi vielä kertoa. 


Mä valitsin esittelyyn MaxFactorin Xperience Sheer Gloss Balm -voiteet/punat, joita mulla onkin kahdessa sävyssä, oranssi Amber ja vaaleanpunainen Coral. Näissä on SPF 10, ja ne tuovat mukavasti väriä huulille, vaikka ovatkin kevyitä ja kosteuttavia. Mä en itseasiassa tiedä onko nämä "gloss balmit" nyt siis enemmänkin huulivoiteiden tyyppisiä? No eniveis, tosi kivoja ja käteviä tuotteita ja oli mulla yhteen aikaan kovassa käytössä töissä! MaxFactorilta pitää nostaa esiin myös Lipfinity 24H -huulikakka. Mulla on sävy Stay Cheerful. Pakkauksessa tulee siis tuo kuvassakin esiintyvä värilakka, jonka annetaan ensin kuivahtaa kokonaan. Tällöin huulet tuntuu inhottavan kuivilta ja mattaisilta, mutta sen päälle levitetään seuraavaksi pakkauksessa tullutta kosteuttavaa ja kiiltoa antavaa läpinäkyvää voidetta/kiiltoa, jolloin huulet tuntuu jälleen ihanan kevyiltä ja kosteutetulita. Ja tämä huulilakka siis todellakin pysyy! Joten syömisestä ja juomisesta ei tarvitse tämän kanssa huolehtia koko päivänä! :) Tätä mulla on näissä Summer Up:n kaikissa kuvissa.

Mainitaan tässä nyt myös H&M:n huulipuna sävyssä Purple Rain. Jos etsit tummaa vampylilaa, etkä halua näin uskaliaaseen väriin käyttää sitä kahtakymppiä (esim. MAC), niin itse voin ainakin suositella käyntiä Henkkamaukan meikkihyllylle!  Todella kiva tumma luumu, ja yksi kuva tästä huulilla löytyy täältä! Tästä pitäisi löytyä myös mattaversio, mutta siitä mulla ei ole kokemuksia.

***

Miltäs tämä postaus teistä vaikutti, löytyikö tuttuja tuotteita tai jotain uusia kokeiluun päätyviä yksilöitä? :) 

16 kommenttia:

  1. melkonen paulan unelma postaus!!! määä tahdonn kaikki noi huulipunat <3 huh sydämet silmisä! terveisin: huulipunariippuvainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ihana sinä! :D ♥ Mä oon itseasiassa aika yllättynyt, et mulla on näinkin paljon huulipunia (plus ne mitkä ei tässä postauksessa edes esiinny), kun mä harvemmin edes käytän punia! :D Aina kausittain tulee käytettyä, mut ei todellakaan niin usein ku sinä! Sunki täytyy tehä tällanen postaus! ;)

      Poista
  2. Oi tää oli kyllä tällaiselle huulipunien rakastajalle yksi parhaimmista postauksista lukea ;) mun ehdottomia markettisuosikkja on myös noi colorsensational huulipunat, omistan vaan pari mutta aion käydä kyllä haalimassa lisää! Ne on niin ihanan pigmenttisiä ja kosteuttavia <3 Löysin postauksesta pari uutuuttakin, joita voisin lähteä kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Kiva että tykkäsit!! :3 Ja nuo Maybellinen huulipunat on kyllä tosi ihania, itekin omistan vasta vaan nuo kolme, mutta lisää ois kiva hankkia ;) Ja hei ihan huippua, jos löysi tästä pari uuttakin kokeiltavaa! :)

      Poista
  3. Ooooooh onda sulla paljon kaikkai huulituotteita! KADE!!! Upeita sävyjä kyllä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei tässä ole edes kaikki.. :')) Kiitos kommentista Elisa!<3

      Poista
  4. Aikamoinen kokoelma! Mulla on varmaan neljä huulipunaa, pari kiiltoa ja nolla huulirasvaa :D Oon yleensä jättänyt huulet aika vähälle huomiolle, mutta nyt pikkuhiljaa ehkä löytänyt sitä omaa sävyä? Kuitenkin tosi herkullisen näköinen kooste kaikista, haluaisin kyllä päästä kokeilemaan kaikkia :D Hei suositteleppas mulle jotain kivaa sävyä, minkä näkisit mun kasvoille sopivana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no joo, onhan tässä aika kokoelmaa ja lisää löytyy viellä.. :') Mäkään en kuitenkaan aina hirveesti huuliin panosta, joten oikeestaan oli aika ylläri huomata miten paljon kaikkia huulijuttuja mulla onkaan! Ja hmm voi apua, en kyllä tiedä nyt yhtään meenkö ihan metsään tän suosittelun kanssa..! :D Mutta sä kun oot tuollanen tumma kaunotar, niin jokin raikas punainen vois olla kivan näköinen? :) Tai sit jos halut räväyttää joskus nii simppelit mustat rajaukset silmiin ja sit huuliin joku tumma viininpunainen?! ;)

      Poista
    2. Joo tumma viininpunainen on just se mikä on ollutkin hankintalistalla! :D Pakko saada! ♥ Tilasinkin jo, mutta tilasin vahingossa väärän sävyn :(

      Poista
    3. Oi niinkö?! :D Ihana, sulle varmaan sopii se niiin hyvin! <3 Ja voi eih, toivottavasti saat pian hankittuu oikeenkin sävyn, mä nimittäin haluun nähdä kuvia! ;)

      Poista
  5. olipa kiva lukea tätä postausta ja saada seuraavaan huulipunan ostokertaan vähän lisävinkkejä! ;) itsekin olen ostanut joitakin punia, mitkä ovat sitten osoittautuneet ihan kauheiksi..juurikin joku Rimmelin vaaleanpinkki puna sai huulet näyttämään ihan Tuksulta..ei kiitos! :D nuo Viva La Divan punat ovat olleet miunkin suosikkeja :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kiva kuulla, et tästä oli iloa sulle! Ihanaa! :3 Hahaha joo, noita vikatikkejä sattuu vissiin aika monelle vaaleanpinkkien huulipunine kanssa :') Ja Viva La Divat on ihania! <3

      Poista
  6. Hahah täällä on joku toinenkin huulipunien hamstraaja! Hyvää ja kohtuuhintaista punaa on mun mielestä ollut melko haastavaa löytää mutta Maybellinet yleensä yllättävät positiivisesti! Pitää varmaan itekkin koittaa noita perus Labellon huulirasvoja, oon nyt vähän aikaa kokeillut BabyLipsejä ja ne on mun mielestä turhan hypetettyjä, ei kosteuta mun mielestä ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jeeee, kiva kuulla! ;) Joo no Maybellinet on kyllä tosi hyviä, mutta kuitenki edullisia eikä tarvii maksaa itteensä kipeeks yhden punan takia! Baby Lipsejä en oo ees kokeillut, se hypetys alko jotenki ärsyttää mua enkä oo halunnu niihin sen koommin koskea :D Ja mitä nyt muilta oon kuullutkin, niin vähän turhaa tosiaan hehkutettu.. :') Mutta nuo Labellot on ihan hyviä mun mielestä! Tosin ehkä oon enemmän viehättyny niissä kuitenkin siihen et ne tuo vähän väriä, en niinkään sen kosteutuksen takia.. :')

      Poista
  7. Tää oli tosi kiva haaste ja sultahan löytyy hirmuisesti huulipunia! :) Ei se kyllä yllätys olekaan sinut tietäen ;) Mulla on tällä hetkellä yksi ainut huulipuna mitä käytän, Lancomen joku hempeä sävy ja ostan uuden vasta kun nykyinen loppuu :D Oon aika tylsä meikkaaja siinä mielessä, etten paljoa vaihtele sävyjä päivän mukaan. Tietysti sitten on babylipsejä ja joku yksittäinen huulikiilto, sekä rajauskynä on must!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahah, voi Jasmina! :') Kiva kuulla et tykkäsit! <3 Empä mäkään kovin usein huulilla muuta käytä kun noita sävyttäviä Labelloja, mutta kummasti sitä vaan on näköjään punia sun muita tullut ostettua... ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!