8.1.2015

TELL ME...



Toivoisitko vinkkejä johonkin kauneudenhoitoon liittyvään asiaan?

Onko sulla jokin upea meikki mielessä, mutta toteutus on vähän epävarmalla pohjalla ja kaipaisit siihen tutorialia?

Vai onko sulla jokin lifestyle-painoitteinen idea, jonka haluaisit nähdä täällä näiden meikki- ja kosmetiikkahöpinöiden vastapainona?

Eli kuten kaikille varmaan selvisi, niin nyt olisi teidän vuoronne esittää postaustoiveita tännepäin! Aikaisempia teidän toiveita mulla on vielä toki tekemättä ja kaikki ne aion kyllä toteuttaa kun aika niille on oikea, mutta mua kiinnostaisikin kuulla lisää siitä, mitä te ihanat lukijat haluaisitte mun täällä kirjoittelevan? :)  

Eli nyt vaan rohkeasti esittämään ideoita ja toiveita! 

***

ps. Mitäs muuten tykkäätte blogin hieman pelkistetymmästä ulkoasusta? Oon jo kauan miettinyt, että haluan tästä selkeämmän ja asiallisemman näköisen, ja itseasiassa kokeilinkin tuossa muutamana päivänä ihan täysin uusia ja ilmaisia malleja (jos joku eksyi tänne juuri silloin, niin pahoittelen sitä sekasotkua :D). Mikään niistä ei kuitenkaan iskenyt täysillä, joten tyydyin nyt ainakin hetkellisesti vielä tähän Bloggerin perinteiseen malliin, samalla kun jatkan tätä ulkoasun muutoksen suunnittelua!

18 kommenttia:

  1. LUOJA KUI UPEE KUVA! Ja blogin ulkoasu on aivan sairaan ihana. huhuhuh..<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paulaaa, sinä ihana! ♥ Kiitos, kiva kuulla et näyttää hyvältä! :)

      Poista
  2. Tää ulkoasu on kyllä ihana, tykkään tästä enemmän verrattuna edelliseen! =) Ihan kauheasti mulle ei postausideoita tuu mieleen, mutta joku mielipidepostauskin voisi olla kivaa luettavaa! =)

    mmakingitupp.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, mukava kuulla! :) Ja kiitti ideasta!!

      Poista
  3. VAUUUU<33 miten upea kuva!! Ja tää blogin ulkoasu näyttää ihan mielettömän hyvältä<33 Olis kiva jos tekisit postauksen sun lemppari meikeistä, miks just ne? Linkkejä mistä voi ostaa yms :))<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitti ! ♥ Tuolloin oli vielä kesä ja hehkuva päivetys... :') Kiva kuulla kommenttia myös sultakin tästä ulkoasusta! Näyttää omaan silmään myös paremmalta :) Ja jooo, kiitti postaustoiveesta! ♥

      Poista
  4. Ihanan raikas on kyllä tää ulkoasu, tykkään! <3 Mua kiinnostais nähä joku semmonen kauneusrutiinit postaus! Ja muitaki sun lemppari kosmetiikka tuotteita ku meikkejä. :) Myös jotain lifestylea, esim. elämäni aakkoset, päiväni kuvina. Ja joo vielä ehottomasti semmonen get-ready-with-me, ihan niinku alusta alkaen, miten valittet vaatteet, laitat hiukset ja meikki... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Elisa, kiitos! ♥ Hyvä idea, kiitti hei noista kaikista toiveista! Tosi kivoja :)!

      Elämäni aakkoset oon tehnyt joskus kesäkuussa: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2014/06/my-life-in-abc.html , mutta miksei sitä voisi uudistaakin ja kokeilla keksiä uusia juttuja ;)

      Poista
  5. onpa ihana uus ulkoasu, tosi selkee!! :) vaikka entinenkin oli ihan täydellinen :) mun tekis kans hirveästi mieli uudistaa ulkoasua, oikeestaan on tehny mieli jo vikat pari kuukautta :D sitä suurta inspiraatiota odotellessa!

    lifestylepostaukset on aina kivoja! oot just sopivassa suhteessa toteuttanu niitä meikkijuttujen rinnalla :-) ois kiva lukea vaikka jotain sun hiustenhoitorutiineista tai -tuotteista, nähdä sisustuspostausta tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! :) Haha joo niimpä, sitä suurta inspiraatiota itekin vielä oottelen :D Vaikka sulla on just niin ihanan persoonallinen ulkoasu!

      Miten kiva kuulla, että susta näiden postausten suhde on ollut ihan sopiva! :) Kiitti ehdotuksista!! Jotain hiuspostausta oonkin vähän tuumaillut! :)

      Poista
  6. Ihan sairaan kaunis kuva! :O<3 vau!

    VastaaPoista
  7. Mulla tuli ekana semmonen "WAUU!!!" fiilis ku tulin tänne. Upea ulkoasu ja niin kaunis tuo kuva sinusta oijoijoiii mä täällä pyörittelen silmiä 8) Hmmm, just jotain "päivä kanssani" tyylisiä juttuja ois kiva lukea ja joku tosi rohkea ja mehevä mielipide postaus! :P Oikeestaan semmosia missä avaat sun päänsisäistä elämää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tania, apua sun kanssas! :') ♥ Ihana kommentti, kiitti! Hehe sinä huippu mielipidekirjoittaja, apua mitäköhän sitä uskaltais ite kirjoitella :P Kivoja toiveita kuitenkin, kiitos, lisätään listaan! ;)

      Poista
  8. Anonyymi9/1/15 07:54

    Ois kiva nähä sun kosmetiikkavarasttoja, mitä kaikee meikkejä, vartalo-, ja hiustuotteita sulla on! Ois myös kiva kuulla sun hiusten ja kasvojenhoitorutiineista. Myös hyväksikoettujen tuotteiden esittely on aina jees, saattaa löytää itsellekin uusia lemppareita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ideoita ja toiveita sullakin, kiitos paljon näistä! :))

      Poista
  9. Aivan upea toi sun kuva! Huh nainen! ♥ Mulla ei tällä hetkellä tuu mieleen mitään erityistä, mutta lupaan paiskata heti idealla kun sellanen tulee mieleen!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!