27.1.2015

BRONZE & HOT PINK



Yritin eilen karkoittaa talvea pois ja houkutella sitä kesää. Lisäsin itseruskettavaa ja kuvasin tähän pronssiseen, pirteän kesäiseen lookkiin videotutorialia -kiinnostaiskos teitä nähdä? ;)


Rakas äitini siellä ruudun toisella puolella saa varmaan taas mieleensä tästä Tuksun.. :D Vai mitäs mami tykkäät kirkkaan pinkistä huulipunasta? ;)

26 kommenttia:

  1. oioi ku herkullisen väristä punaa <33 näytät niin upealta!!! Ehdottomasti video kiinnostaa, joojoojoojoo ;))<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi eikös ookkin? ;) Kiitos ihana ! <33 Ja kiva kuulla et video kiinnostaa! ;) <3

      Poista
  2. voi SINÄ SENKIN!! nainen älä näytä noi upeelta ku alkaa käymää pia katteeksi !!!! osaat meikata niinn kauniisti etten kestä ja video tosiaanki kiinnostaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paulaaaa! :') Äläs nyt <33 Itse upeus siellä! Mukava että video kiinnostaa!!

      Poista
  3. Ihana meikki <3 Sulle sopii hyvin vaaleanpunainen huulipuna :)

    VastaaPoista
  4. joo ehdottomasti videotutoa tähän ;) oot niin kaunis, ihana meikki ja tykkään tosta pinkistä punasta kauheasti! laittelen sulle tässä joku päivä faceen viestiä, oon nimittäin tulossa turussa käymään ens kuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kyllä se sitten tulee, kun yleisö kerran sitä mieltä on ;) Kiitos kovasti Jenni kauniista sanoista! <3 Ja ooh, apua oonkohan mä TAAS unohtanu vallan vastailla sulle ? :( en kestä.. mutta jeee, miten kiva et tuut tännepäin! :) Jos aikataulut natsaa niin olis mukava nähdä! :) Mutta laitellaampas viestiä facessa!

      Poista
  5. Ehdottomasti tutoriaalia! Näytät niiin kauniilta näissä kuvissa! =) Ja toi biisi! Oon kuunnellut sitä taukoomatta varmaan viimeisen viikon ajan! Taas kuluttamassa yhtä kappaletta loppuun, mutta se on vaan niin hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että sultakin tulee kannatusta tutorialiin! :)) kiitos! Ja hei sama juttu ton biisin kanssa!! :D Oon kanssa kuunnellut sitä taukoomatta, naapurit varmaan jo kyllästymiseen asti on kuunnelut mun hoilantaa sen tahdissa mutta kun on vaan NIIN hyvä <3 Saas nähä millon kyllästyn siihen ;)

      Poista
  6. Jälleen kerran ihana meikki! Nuo huulet on niin täydelliset♥ ja ehdottomasti video tutoriaalia!!:)

    VastaaPoista
  7. Onpa tosi kaunis meikki! Tulee tuosta huulipunasta barbievibat, mutta tuo sopii kyllä sulle tosi hyvin. :) Videoita ois tosi kiva nähä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Hehe joo niinhän siittä vähän tulee, mutta kiva kuulla et mielestäs se sopii mulle silti :) Videoo luvassa sitten viikolla myöhemmin, joo! :) Kiitos kommentista!!

      Poista
  8. tosi raikas meikki, siulle sopii hyvin tuon värinen huulipuna :) tee ihmeessä video!!<3

    VastaaPoista
  9. Siis voisin niin ottaa itelleni tuon huulipunan, aivan ihanan sävyinen!! <3 Ja sopii kyllä hyvin päivettyneen ihon kanssa. ;) Ehottomasti tutorialia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee ihana Elisa! :') <3 Se kyllä on herkullinen, mutta vähän tarkka saa olla ettei just mee liian överiksi sen kanssa.. :D Mutta kiva kuulla että iskee sun silmään! <3 Tutoriaali tulossa!

      Poista
  10. On muuten kauniin väriset huulet, kelpaisi tännekin ♥ :3 Ihanan pirtee ja raikas meikki muutenkin kyseessä, kesä saisi tulla jo!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 Kiitos paljon Kata! :3 Mutta joo, kesä vois tulla jo!!

      Poista
  11. No anteeks vaan et oo lähelläkään tuksua! Ihanan hehkuvat pinkit huulet! 8) <3

    VastaaPoista
  12. Nuo huulet on ihanat! <3 Ja kaunis meikki muutenkin :) Ääää, pakko päästä huulipuna ostoksille!!

    VastaaPoista
  13. Ihana meikki! Sopii niin hyvin sulle!

    http://jessicahogsten.blogspot.fi

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!