12.9.2014

SMOKY EYE TUTORIALS: #3 GOLDEN SMOKY EYE

Helou muruset! Tässä olis nyt tulossa tutorial sellaiseen meikkiin, joka kannattaa ehdottomasti pistää korvan taakse vaikka myöhemmin talvella tulevia pikkujouluja varten, sillä tällä saa kyllä häikäystyä koko juhlaporukan! Vai mitä ootte mieltä? ;)


Tämä meikki on siis tutorial tän kollaasin kuvaan nro. 3. Tosin alaluomelle tuli laitettua vähän vähemmän kultaa, ja se mun ainoa kultainen luomiväri ei ole NOIN kultainen, mutta ajaa asiansa. :)

ps. koittakaa olla välittämättä kollaasien eri sävyisistä kuvista -se huono puoli luonnonvalossa kuvatessa on, että auringon paistaessa eri kohdista, muuttuu väritys kuvissa -.- Mulla oli myös edellisenä päivänä ollut musta semi permanent -silmänrajaustussi käytössä, joten siitä johtuen nuo harmaat jäljet vielä luomissa. Ne kun ei pesussa lähtenyt millään. :D

1.-2. Pohjusta luomet. Mulla tässä pohjana meikkivoide ja aavistus puuteria, ja nyt taputtelin vielä pisaran peitevoidetta.
3.-4. Aloita meikki lisäämällä silmän ulkonurkkaan mustaa kajal-kynää. Häivytä! Musta tuo seuraavaksi levitettävälle ruskealle syvyyttä ja hyvän pohjan. Halutessasi voit kuitenkin jättää tämän vaiheen välistä. Lisää vaaleanruskeaa hieman luomivaon yläpuolelle määrittelemään silmän muotoa.

5. Levitä tummanruskeaa (hohtavaa) luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivytä hieman myös luomivakoon.
6. Korosta kulmaluuta hohtavalla vaalealla luomivärillä.
7.-8. Seuraavaksi ota pieni sivellin ja siihen samaa tummanruskeaa, kuin 5.-kohdassa. Pienen siveltimen avulla lähde varjostamaan ulkonurkasta luomivakoa pitkin silmän sisänurkkaan. Luomen keskiosa jää siis ilman luomiväriä. Jos tummuusero ulko- ja sisänurkan välillä on mielestäsi liian suuri (jos siis olet ensin levittänyt mustaa kajalia ulkonurkkaan), niin voit lisätä sisänurkkaan hieman mustaa luomiväriä. Kannattaa kuitenkin huomata, että silmän ollessa auki, ei tummuusero ole kuitenkaan läheskään niin silmiinpistävä.

9.-10. Levitä silmän sisäosaan pigmenttistä, kultaista luomiväriä. Koska mun ainoa kultainen luomiväri ei ole kovin pigmenttistä, niin tässä levitin luomelle ensin kultaista luomiväriKYNÄÄ, ja häivytin sen luomelle, luoden seuraavan vaiheen luomivärille hyvän pohjan.
11.-12. Seuraavaksi taputtelinkin siveltimellä kultaisen luomivärin omalle paikalleen. 

HUOM. Levitettyäsi kultaisen värin, ota pieneen siveltimeen hieman meikissä käyttämääsi tummanruskeaa, ja käy kultaisen alueen reunat läpi. Näin kultaisen raja ei ole liian terävä.

13. Rajaa sisäluomi mustalla kajalilla.
14. Lisää alaluomelle silmän sisänurkkaan kultaista luomiväriä, ja lopulle alaluomelle sekoitus ruskeaa ja mustaa luomiväriä, reunat pehmeästi häivyttäen.
15. Tee yläluomelle ohut rajaus mustalla...
16. ...taivuta ripset ja lisää ripsiväri - DONE!

Itse halusin lisätä vielä supertuuheat irtoripset, mutta voit hyvin jättää ne myös pois.


Huuliin halusin nuden punan, ja käyttöön pääsikin mun ihka ensimmäinen M.A.C.in huulipuna! Sävy tässä frost-punassa on Angel.


Mitäs tykkäätte tästä meikistä? :)
Seuraava meikki jatkaa hieman tällä kultaisella polulla, tosin hieman hillitympänä, joten pysykäähän kuulolla!


***

Silmämeikissä käyttämäni tuotteet ensimmäisestä viimeiseen:

L'Oréal True Match The Concealer -peitevoide sävyssä 4 Beige
MaxFactor Kohl Pencil -kajalkynä sävyssä 020 Black
IsaDora Velvet Touch Compact Powder sävyssä 16 Olive Beige Mist
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette sävyssä 1 Kanervametsikkö (ruskea nappi)
IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 61 Golden Sunset (hohtava tummanruskea nappi)
IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 61 Golden Sunset (vaalein nappi)
StarGazer Star Pearl Eyeshadow sävyssä Black
StarGazer Metallic Eye Shadow  Pen sävyssä Gold
Chanel Premier Or Eyeshadow sävyssä First Gold
StarGazer Permanent Eyeliner Pen sävyssä 01
Maybelline The Colossal Go Extereme! -ripsiväri (vedenkestävä, musta)

+ BeautyKin Natural Looking Lashes -nauharipset 007


20 kommenttia:

  1. Todella, todella kaunis meikki! Tän tyylisiä mä teen kans aina talvisin juhliin. :) Olet nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Tällaiset metallisen tummat sopii kyllä niin hyvin talven juhliin! :)

      Poista
  2. vau mikä meikki, voin niin kuvitella tekeväni tällaisen pikkujouluihin tai joihinkin bileisiin! :) sun tutoriaalit on aina niin käytännöllisiä ja selkeitä, mutta samalla lopputulokset todella upeita ja huoliteltuja, sekä näyttäviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tää meikki oikeen huutaa bileiltaa tai juurikin noita pikkujouluja! ;) Kiva kuulla myös tuollaista palautetta, kiitos Jenni ♥

      Poista
  3. Todellakin tykkäsin, tästäKin! <33 Mä käytänkin luomelle eniten juuri kultaista ja ruskeaa. :) Mä oon vaan tosi huono häivyttämään noita rajoja :/ Pitäs opetella ihan kunnolla! Oonkin jo pari kertaa meikatessa avannut sun blogisi ja ottanut mallia <3 Musta nää on aina niin selkeitä ja vaihe vaiheelta kerrottu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva kuulla, että tämäKin miellytti sun silmää! ♥ Ja että oot ihan oikeesti meikatessasi tullut kurkkailemaan näistä mun tutoista mallia -et tiiäkään miten hyvältä tuntuu kuulla tuollaista! Ihan huippua :3 Toivottavasti vinkeistä on ollut hyötyä. :)

      Ja pahoittelut tästä osittaisesta copy pastesta, mutta Katalle tuossa pari postausta taaksepäin vinkkasinkin hyvistä siveltimistä, joilla häivytys onnistuu oikeesti tuhat kertaa paremmin (ainakin verrattuna mun aiempiin henkkamaukan siveltimiin.. :D) Eli siis hyvät siveltimet on jo puolet onnistuneesta silmämeikistä! Varsinkin tällaisten tummien kanssa, missä koitetaan saada pehmeää jälkeä. Ainakin Sokoksella ja Stockalla (ja täällä myös yhdessä apteekissa josta omani ostin) myydään sellaisia sinivihreitä Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemia siveltimiä, jotka on tehty täysin pehmeistä synteettisistä karvoista. Ostin ihan mielenkiinnosta tuollaisen häivytyssiveltimen ja oon kyllä huomannut, kuinka valtavasti parempaa jälkeä se tekee, kuin mun aiemmat halpissiveltimet! Haluun noita enemmänkin. :D Että mun mielestä hyvät välineet on jo suuri apu tuossa häivytyksessä :) Tässa vielä linkkiä ko. siveltimeen mikäli oot kiinnostunut: http://www.sokos.fi/fi/sokos/cailap-by-mariela-sarkima-luomivarisivellin-haivytys :)

      Poista
  4. Oioioi! ♥ Jälleen kerran niin ihana silmämeikki, mun täytyy kyllä tätäkin testailla! Kiitos näistä, tykkään kovasti lueskella näitä sun tutoja! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Vilma ja kommentti ♥ Tosi hienoa kuulla, että teistä on moni tykästynyt näihin tutoihin, ja että löytyy kokeilemisenarvoisia lookkeja! :) Sitä aina itse näitä väkerrellessä toivookin, niin tuntuu kyllä mielettömän hyvältä kuulla aina tuollaista palautetta ♥

      Poista
  5. tykkään tuosta kullasta hirmu paljon!<3 tätä aion ehdottomasti kokeilla, ja tuo on juurikin sopiva niihin pikkujouluihin! oo, tulisipa jo jotain illanviettoja niin pääsisi laittautumaan kunnolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa, että oot Tuuli innostunut tästä meikistä! :) Toivotaan, että pääsisit pian testailemaan tällaista joihinkin illanviettoihin -tähänhän sopisi älyttömän hyvin se sun uus luomiväripaletti! :)

      Poista
  6. Upea meikki <3 Kunpa itsekkin osaisin meikata noin hyvin. :) Kuvat on myös todella upeita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marika ♥ Kokeilemalla oppii ja ajan mittaan kehittyy :)

      Poista
  7. Taas kerran tosi kaunis meikki :) Mä nyt tätä postausta lukiessani havahduin, että teen todella harvoin smokey-meikkejä, en tiiä miksi, tämä asia pitää korjata välittömästi! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuollaselta meikkitaiturilta kuultu positiivinen palaute on huippua! :) Smokey eye -meikit ei munkaan jokapäiväseen stailiin kuulu, vaikka nyt näitä tehneenä oon alkanut aatteleen, et miks ei! :)

      Poista
  8. En kestä tätä sun meikkaustaitoasi! Joka kerta poden niin kovaa meikkikateutta kun katon näitä sun postauksiasi! Oot niin taitava! Tätä pakko kokeilla joskus myös, en ole edes edellistäkään kerennyt kokeilla vielä. Onneksi ne löytyvät täältä varmasta tallesta:D
    Ainiin, pari postausta sitten sanoit että ota kuvaa kun kokeilen meikkiäsi. Enhän mä kehtaa, ne ovat niin huonoja verrattuna sun luomuksiisi! Apua:--D Mutta anyway harjoittelu tekee mestarin, pakko myös löytää parempia siveltimiä. Voisitko harkita postausta just joistain hyvistä perus meikkivinkeistä tai jotain sellaista?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, turhaan siellä mitään kateutta podet, itselläs on aina niin kivoja meikkejä myös!! :) Mutta ehkä sillä on ollut osansa, että oon monet vuodet tuijotellut YouTubesta niitä "meikkiguruja" ja opetellut perässä. Ja juu, täällä nää pysyy hyvässä tallessa, niin löytyy sitten kun tulee tilaisuus kokeilla! :)

      Ja höpöhöpö, hassuja ootte kun itseänne vähättelette ja silti niin kauniina aina kaikissa kuvissa mitä täälläkin näkyy! :)<3 Eikä munkaan meikit tosiaan näytä yhtä upeilta kui ne, mistä inspiraatiot saan -kaikkien versiot näyttää varmasti hieman erilaisilta, mutta eihän aina tarvii täysin sama lopputulos ollakaan. Mä edelleenkin liputan sen puolesta, että ois kiva nähdä sun (ja muidenkin) luomuksia näiden mun tutojen pohjilta. :) Ja kiitti postausehdotuksesta! Jokin tuollainen oliskin kiva tehdä! :)

      Poista
  9. Tämäkin meikki niin kaunis, että en voi sanoo ku wau!♥ voi ku saisin sut tänne kuopioon taiteilemaan mullekkin aina iltameikit, hah:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanuus! ♥ Hei se vasta hauskaa oliskin! ;) Harmi vaan tää välimatka..

      Poista
  10. Oi että miten kaunis meikki! Sopii sulle älyttömän hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, kiitos paljon ihanasta kommentista! :)♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!