6.9.2014

SMOKY EYE TUTORIALS: #2 FEATHERED SMOKY EYE


Ihan alkuun syvät pahoittelut näistä puhelimella otetuista kuvista. Mulla ei ollut kameraa käytössä, ja nyt kerrankin mulla oli aikaa teille tää tuto kuvata, joten muuta keinoo ei ollut, kun turvautua tähän omenaan.. :/ Joten ihan niin hienoja kuvia ei tällä kertaa ole, mitä itse oisin halunnut tänne laittaa, mutta täytyypä nyt tyytyä näihin. Meikkikuvia en haluaisi puhelimella teille jakaa, mutta minkäs teet, kun välineitä ei oo! Toivottavasti näistä kuitenkin näkee kaiken oleellisen. Kyseessä on siis tutorial tämän kollaasin kuudenteen kuvaan, lookkiin, joka keräsi teidän ääniä saman verran kahden toisenkin meikin kanssa. 

1. Aloita pohjustamalla luomet, joko ihan siihen tarkoitetulla tuotteella, tai pienellä määrää peitevoidetta.
2. Levitä hohtavaa harmaata luomiväriä liikkuvalle luomelle. Älkää hämääntykö kuvissa olevasta sinertävästä sävystä, kyllä tuo oikeasti on harmaata -nyt tietenkin kiroan tätä puhelinta, joka vääristi värejä.. Häivytä luomiväri kohti ulkonurkkaa, ja ylöspäin kohti kulmakarvoja. Ulkonurkasta häivytys saa levitä reilusti pidemmälle kohti kulmakarvan "häntää" (tästä siis tuo feathered/siipimäinen nimitys). 
3. Seuraavaksi ala levittämään tummanruskeaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan v:n muotoon, mukaillen edellisessä vaiheessa tehtyä ulkonurkan viuhkamaista muotoa. Häivyttele ruskeaa luomivakoon ja myöskin kohti kulmakarvan loppua. Kun mieleisesi siipimäinen muoto alkaa löytyä, lisää vielä mattaista mustaa luomiväriä ruskean päälle silmän ulkonurkkaan tuomaan lisää syvyyttä. Muista huolellinen häivytys!
4. Rajaa alaripsien tyvi harmaalla, mutta silmän sisänurkkaan levitä aasvitus hohtavaa vaaleaa luomiväriä. Häivyttele luomivärien reunat luomelle pehmeästi.

5.-6. Kun luomivärit on kunnossa, rajaa alaluomen vesiraja vaalealla, jolloin silmät vaikuttavat suuremmilta.
7. Seuraavaksi rajaa yläripsien tyvi kevyesti mustalla. Silmän ulkonurkkaa kohti rajaus saa paksuuntua, ja se häivytetään mustaan luomiväriin. Tässä koin itse parhaimmaksi tehdä rajauksen kajal-kynällä, jolla saa pehmeämpää jälkeä, kuin nestemäiselle eyelinerilla. Rajauksen loppua häivyttelin viistopäisen siveltimen ja mustan luomivärin avulla.
8. Lisätään alaripsien tyveen, silmän ulkonurkkaan, myös hieman mustaa luomiväriä. Taivuta ripset, lisää ripsiväri ja halutessasi irtoripset. Mä jätin ne tällä kertaa pois.


Ja valmista! Mitäs pidätte tällaisesta smoky eyesta? :) Tuo sinertävä sävy kuvissa kyllä heiman häiritsee, ainakin mua, mutta ainakin meikin "muoto" tulee esille... Perinteisestä smoky eyesta tämä tyyli eroaa siis sillä, että tummia väreja ja mustaa on ainoastaan silmän ulkonurkassa, ja vesirajakin rajataan vaalealla. Lookki on siis tumma, mutta jos kuitenkin arkailee koko mustaa meikkiä, niin tää on hieman kevyempi versio. :)

Huulimeikiksi valitsin vaalean, nuden huulipunan (Maybelline Color Sensational Lipstick sävyssä 725 Tantalizing Tapue), jonka päälle lisäsin vielä vaaleaa huulikiiltoa (H&M Lipgloss sävyssä Soft Pink).


Silmämeikissä käyttämäni tuotteet ensimmäisestä viimeiseen:

Yves Rocher Couleurs Nature Duo Eyeshadow sävyssä 33 Lys Et Tulipe Noire (tumma nappi)
Gina Tricot Beauty Eyeshadow sävyssä 58 Feather Grey
Gina Tricot Beauty Eyeshadow sävyssä 54 Dark Grey
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette sävyssä 1 Kanervametsikkö (ruskea nappi)
Star Gazer Eyeshadow sävyssä Black
Star Gazer Star Pearl Eyeshadow sävyssä Peach Fuss
IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde
Max Factor Kohl Pencil sävyssä 020 Black
Maybelline The Colossal Volum' Go Extreme! -ripsari (musta, vedenkestävä


Edellisen, perus tumman smoky eye -tutorialin näet TÄÄLTÄ
Ja turkoosin smoky eyen tutorialiin pääset TÄSTÄ. 

Seuraava tuto onkin sitten lookkiin 3. tai 4., tämän kollaasin kuvista. Ne sai yhtä paljon ääniä, kuin tää meikki tässä postauksessa, joten saa nähdä, mikä on vuorossa seuraavana! ;)

Ihanaa viikonloppua muruset!

10 kommenttia:

  1. SIIIIS vitsi nainen! Nyt tää on virallisesti kaikista upein tekemäsi meikki, minkä oon täällä nähnyt! ♥ Mä niiin aion kokeilla tätä, metallisia silmämeikkejä tykkään käyttää, mutta enpä oo muistaakseni tainnu kokeilla tollasta sinertäväpohjaista! Näytät niin upealta, senkin kissanainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos tuhannesti Vilma ihanasta kommentistasi!! ♥ Oon sanaton :3 Kiva kuulla, että tää on mielestäsi noinkin upea meikki (ja että ilmeisesti nää kännykkäkuvat ei sitten haitanneetkaan niin kuin pelkäsin!). Kokeile ihmeessä, laita sitten kuvaa tänne tai Instaan, että millainen sun versio on! :) Ja tosiaan aivan noin sinertävä tää ei ollut, puhelin hieman vääristi sävyjä, mut kiva että tykkäät siitä huolimatta! ♥

      Poista
  2. tykkään kyllä tosi paljon kun tuota tummempaa luomiväriä on vain tuolla silmän ulkonurkassa, jotenkin lopputulos on paljon freshimpi, mutta silti ihanan utuinen! :P ja kyllä noista puhelinkuvistakin selvän sai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tällä tyylillä lopputuolos on silti tumma ja utuinen, mutta vaaleampi ja raikkaampi, kuin se edellinen täysin tumma meikki! :) Siksi halusinkin jakaa myös tän version tänne; täysin tumma look kuin ei ole se kaikkien juttu. Ihana kuulla, että tää iskee suhun ja tykkäät tästä! :) Ja hienoa, että puhelinkuvat ei häirinneet! :-*

      Poista
  3. Tätäkin on pakko kyllä päästä kokeilemaan pian, onneksi ensiviikolla riittää vapaapäiviä niin kaivan tämän postauksen esille ja alan meikkaushommiin! Miten oot noin taitava meikkaaja?:D On nimittäin taas niin mahtavaa jälkeä! Ja voi kaunokainen noi sun ripsesi ovat kyllä apua ihanat..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Kata, huippua, että tääkin look iskee suhun! :) ♥ Laitathan kuvaa kun näitä meikkejä intoudut kokeilemaan? Olis kiva nähdä teidän toistenkin versioita näistä! :) Haha, en mä tiedä miten oon näin "taitava".. :D Kai se on vaan se monen vuoden harjoittelu ja kiinnostus meikkivideoiden/-tutorialien seuraamiseen, mikä on opettanut -kokeilemalla ja harjoittelulla kehittyy :) Kiitos sulle kauniista sanoista! ♥ Näistä tulee aina niin hyvälle mielelle! :-*

      Poista
  4. Mun mielestä tää on ehdottomasti paras meikki jonka oon nähnyt :)♡ oikeasti vauu! Nuo sun silmät on aivan älyttömän kauniit! Säihkysilmä ♡ oot ihan hurjan kaunis! Ja tiedätkö näiden kuvien laadussa ei oo kyllä mitään vikaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon Emilia! ♥♥ Ihana kommentti, jonka jostain syystä muistin vasta nyt :(

      Poista
  5. Tosi ihana meikki! Ja olet todella kaunis! ♥

    http://jensaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!