10.8.2016

THE BEST PARFUM UNDER 10 EUROS

Nyt ette kyllä usko, mutta mun tän hetken yksi lemppari hajuvesi on ostettu Prismasta! Ja vieläpä alle 10 eurolla!


Mä bongasin tän La Rive -tuoksun oikeastaan ihan sattumalta. Aikomuksissa oli ostaa joku edullinen tuoksu Ranskan matkalle, ja aluksi suunnitelmissa oli käydä ostamassa uusi pullo Zaran "Black"-tuoksua, mutta ne oli tietty meidän liikkeestä silloin loppu. Niimpä ihan piruuttani kurkkasin Prisman tuoksuhyllyn ruokakaupassa käydessäni, ja vitsi miten yllätyin! La Rive "In Woman" -Eau De Parfum muistuttaa ulkonäöltään hieman Giorgio Armanin "Si"-tuoksua, se on pakattu 90 ml pulloon, tuoksuu hyvältä ja hintakin on alle kympin! Ehdottomasti nappasin siis tämän mukaani. Sain Paulan ihastumaan tähän matkallamme, sekä mun yhden toisen ystävän, jonka poikaystävä kehaisi miten hyvältä hän tuoksuu, kun oli ystäväni oli lainannut kyseistä hajuvettä multa. Joten...nyt kaikki kipinkapin Prismaan! ;)

"In Woman" on melko makea tuoksu, jonka alkutuoksussa vaikuttaa mustaherkuan lehti ja sydäntuoksussa freesia sekä ruusu. Pohjatuoksuna, joka siis kestää pisimpään iholla, vaikuttaa puolestaan mausteisemmat ja pitkäkestoisemmat tuoksut, kuten vanilja ja patsuli, myskinen ambra, sekä tasapainottavat, pehmeät puiset tuoksunuotit, kuten mandariini, litsi ja bergamot. Itse oon ihan uuno näiden tuoksunuottien kanssa, ja sainkin apuja niiden tulkitsemiseen muun muassa Elisalta ja Helenalta. Elisalla on ihan hullu tietämys tuoksunuoteista ja niiden merkityksistä, joten jos tuoksujen tulkitseminen lainkaan kiehtoo, kannattaa käydä lukemassa Elisan postaus aiheesta. Itse ainakin ahmin tuon suurella mielenkiinnolla läpi!

Koska mulle itselleni ei kuitenkaan pelkkä yllä olevan kaltainen tuoksun ominaisuuksien listaus vielä kertoisi tuoksusta itsestään kovinkaan paljon, niin yritän kuvailla sitä myös hieman yksinkertaisemmalla tavalla. Jokainen toki kokee tuoksut eri tavalla ja ihon pH:sta riippuen ne myös tuoksuvat jokaisella hieman erilaiselta. Itse kuitenkin tuoksutan tässä "In Woman" -tuoksussa ensin mukavan raikasta ja aavistuksen kirpeää, minkä aivan hyvin voin yhdistää tuohon mustaherukkaan. Tuoksu muuttuu kuitenkin iholla koko ajan pehmeämmäksi ja vanilja sekä ruusu tulevat selvästi esiin. Kuvailisin tätä ehkä jollain tapaa romanttiseksi tuoksuksi.  Tää sopii niin päivään kuin iltaan, arkeen kuin juhlaan, ja vaikka kyseessä onkin halpistuoksu, niin tän pysyvyys on kyllä yllättävän hyvä! Itse sitä ei monen tunnin jälkeen ehkä niin huomaakaan, mutta juuri siitä syystä onkin ollut kiva saada kommenttia muilta, että vitsi tuoksutpa sä ihanalta.


La Rive on yksi Puolan johtavista tuoksuvalmistajista, tavoitteena luoda luksuksen tunnetta korkealaatuisilla tuotteilla, mutta kuitenkin edulliseen hintaan. Tässä "In Woman" -tuoksussa ainakin on kaikki just nappiin; en vieläkään malta uskoa, että sain näin hyvän, miltei 100 ml parfyymin alle kymmenellä eurolla?! La Rive -merkkiä on saatavilla lähes 50:ssä maassa, ja ilmeisesti myös Stockmannin omistuksessa oleva Seppälä, sekä H&M kuuluvat merkin yhteistyökumppaneihin. Merkki valmistaa tuoksuja ja deodorantteja sekä naisille että miehille, ja löytyypä heiltä Disney-aiheisia tuotteita myös lapsillekin. Tän yhden mun omistaman tuoksun perusteella suosittelen kyllä tutustumaan merkkiin, jos jossain siihen törmäätte. Täytyy itsekin vähän paremmin käydä tuoksuttelemassa La Riven muita tuotteita!

// I found one of my current favorite perfumes from our local supermarket and just under 10 euros! Can you imagine?! The bottle is 90 ml, so you really get surprisingly big amount of perfume in such affordable price! La Rive 'In Woman' is quite romantic perfume. It's rosy and you can scent a soft vanilla throughout the day. La Rive also has scents and deodorants for men as well, and they seem to have a Disney themed range for kids, too. I highly recommend to check out this Polish brand, especially this 'In Woman'!

6 kommenttia:

 1. Oi pakko käydä Prismassa tuoksuttamassa tätä! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. tuo hajuvesi on kyllä T A P P A V A N hyvää!!! luojan kiitos sitä löytyi meidänkin Prismasta. Onneksi ostit tuota meidän mukaan Pariisiin, olis jääny muuten tämmönenki helmi löytämättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi älä nyt sentää siihe kuole ;) Jee ihana että säkin sait vihdoin omasi! <3 Tää oli kyllä melkonen sattuma että löytys! :D

   Poista
 3. Tämä on täydellinen kopio Armanin Si-tuoksusta. Täydellinen. Ylellinen ja pehmeä sweet gourmand-tuoksu, jota ylistetään myös Fragranticassa Si:n edulliseksi kaksoseksi.

  Kävin nappaamassa heti omani Tokmannilta, 6,90€ !!! Holy shit mikä löytö ja tuoksun deodoranttiakin myyvät.

  Kiitos erinomaisesta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin lueskelinkin tuolta Fragranticasta, mutta koska en oo ite tainnut koskaan tuota Si-tuoksua itse tuoksuttaa, niin en alkanut siihen ottaa kantaa -muuta kuin samankaltaisen pullon kautta. Mutta kiva, jos tuoksu oikeasti on tuon Armanin kaltainen :)

   Oi oot tehnyt edullisen löydön Tokmannilta!! Huh, pitää itsekin käydä seuraavaksi siis siellä.. ;) Kiitos siis itsellesi!!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!