29.8.2016

NUDE & HINT OF RED

Sunnuntai menikin näin simppelissä ja värittömässä meikissä. Joku ehkä muistaakin mun Red Eyeliner -lookin, jossa käytin punaista huulipunaa rajausten tekoon (klik postaukseen), mutta VIHDOIN oon saanut aikaiseksi ostaa ihan oikean punaisen linerin. Tää lookki on myös reilusti "käytettävämpi", jos vertaa tuohon kirkkaalla punalla tehtyyn lookkiin. Tämä kyseinen punainen ihanuus löytyy siis NYX:ltä. jonka samasta Vivid Brights -sarjasta mulla löytyy myös tosi kiva violetti (klik). 

Koska sunnuntai, halusin pitää meikin tooodella simppelinä. Hyvä, peittävä meikkipohja ja huolitellut kulmat, kevyet varjostukset ja maltilliset korostukset (nää on muuten tehty tuolla Saksasta tuodulla contour-paletilla!), ja myöskin Saksan tuliainen, KIKOn nude huulikiiltokynä pääsi käyttöön. Kuten kuvista kuitenkin hyvin huomaa, en tosiaan tätä varsinaisesti huulikiilloksi kutsuisi, niin peittävä ja pigmenttinen tämä tuote nimittäin on. Mutta ihanan kermainen ja pehmeä!

Mitäs tykkäätte tästä nudesta meikistä, pienellä twistillä? :)
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

// Some of you may remember my Red Eyeliner look where I used red lipstick to create my wings (click to the post), but FINALLY I got around buying a proper red eyeliner. This makeup look is also far more 'useable' if you compare it with the one where I used the lipstick. This particular liner is from NYX and I already have very nice violet one from this same Vivid Brights product range (click).

Because it was Sunday, I wanted to keep my makeup very simple. Good, full coverage base and sharp eyebrows, soft contouring and highlighting (used the new contour palette I got from Germany!), and the nude lip gloss pen I also got from Germany. Although, as you can see from the pictures, the lip pencil is so pigmented and has a great coverage, that I wouldn't call it as a gloss. But it's so creamy and soft on the lips, I love it!

What do you think of this look? :)
Have a nice week everyone!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana meikki! :) Täytyy kyllä käydä tsekkaamassa noita NYX:n kyniä. Minulla on alaspäin laskeutuvat luomet ja kun olen kokeillut värillisellä eye linerillä tehdä rajauksia, minusta tuntuu, että se kaipaa mustan eye linerin lisäksi ryhdistämään katsetta. Osaisitko vinkata, miten saisin meikattua silmäni niin, että siihen riittäisi vain värillinen eye liner? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Tää kyseinen lineri on itseasiassa nestemäinen, mutta sivellinosa on todella ohut ja näppärä, ehkä yksi parhaimmista mitä oon kokeillut! Suosittelen siis todellakin!

   Hmm mä en kyllä tuohon sua ja tilannetta näkemättä oikein osaa antaa mitään vinkkiä.. :/ Ehkä kyseessä on vaa tottumis kysymys? Jos joskus jätät rohkeesti sen mustan pois ja katselet itseesi koko päivän vaan pelkässä värillisessä linerissa? :)

   Poista
  2. Voi tosiaan olla kysymys myös vaan tottumuksesta. Aina kun on mustat rajaukset, niin tuntuu "alastomalle" olla ilman. :D Ehkäpä tosiaan kokeilen esimerkiksi vapaapäivänä laittaa pelkkää värillistä eye lineriä ja vähän kuulostella, uskaltautuisinko muutenkin meikkamaan niin.

   Poista
 2. Oon kateellinen sun meikkaustaidoille! Upea tämäkin meikki ♥ Värillisiin linereihin pitäisi itsekin varmaan totutella, kun tuo perusmusta alkaa välillä kyllästyttämään :D

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!