7.7.2016

STILL ALIVE

Täälä ollaan! Hengissä. Blogikin on vielä elossa, vaikka toiminta täällä onkin ollut viime aikoina kyllä ihan kamalan kuollutta... :( Voisin tähän alkaa raapustamaan vaikka mitä selityksiä tälle hiljaisuudelle, mutta taidan vaan tyytyä sanomaan sen tärkeimmän, nimittäin aika. Se on mulla ollut nyt kesän kunnolla pärähtäessä käyntiin melko tiukassa, eikä koneella istumiseen ole (Netflixiä lukuunottamatta) ollut sen pahemmin aikaa. Halua sen sijaan olisi ollut, ja viikoittain blogi onkin pyörinyt mielessä. Että kun sen kuuluisan "mun pitäisi kirjoittaa" -tunteen lisäksi olisin ihan oikeasti halunnutkin tulla teille kirjoittelemaan! Mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. 

Kuten muutkin viikot, on tämäkin ollut aika haipakkaa, kun oon ollut pitkiä päiviä töissä ja saanut vaan kaksi kunnon vapaapäivää jo maanantaina koittavan matkan suunnittelua ja valmistelua varten. Mehän siis lähdetään ihanan ystäväni Paulan kanssa viikoksi Pariisiin!! Siis kuinka siistiä, en malta vieläkään uskoa että oikeesti lähdetään kolmen päivän päästä! Tää lähtö on kyllä tullut niin nopeesti, että ihan oikeesti havahduin vasta viime vikkolla että kääks, johan me ihan kohta jo mennään! Oon niin kiitollinen että Paula valitsi voittamalleen matkalle just minut kaverikseen. <3 Sitä ennen olisi kuitenkin vielä tiedossa jo perinteiksi lukeutuva Ruisrock! Eihän sitä nyt vaan turkulaisena voi jättää välistä, ei vaikka siinä olisi päivä aikaa palautua ennen Pariisin matkaa. :D Jos ootte mestoilla niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan!

Mä halusin kuitenkin ehtiä kaikkien näiden pakkaus- ja festarivalmistelujen keskellä tulla antamaan teille jotain elonmerkkejä! Oon jo muutamia kyselyitä saanutkin, että en kai oo lopettanut blogia. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, täälä ollaan edelleen ja haluakin tähän hommaan on ihan samalla tavalla kuin ennenkin! Blogi on kuitenkin kaikesta huolimatta mulle vain harrastus, ja vaikka rakas sellainen onkin, niin työt ja muu elämä ajoittain (valitettavasti) menee tän touhun edelle. Mutta yritän parhaani taas nousta täältä kiireiden keskeltä, ja palailla bloggerin pariin! Ei oo tullut oikein luettua muidenkaan blogeja, mikä myöskin harmittaa. Tuntuukin, että oon nyt ihan pihalla koko blogimaailmasta; mistä jengi on kirjoitellut, tykännyt, mitä on puuhattu yms., kun tää tauko venähti noin kuukauden mittaiseksi.

Mä haluan kuitenkin kiittää ihan jokaista siellä ruudun takana, joka tästä kaikesta hiljaisuudesta huolimatta on klikkaillut itseään tänne ja joka on pysynyt lukijana. Toivottavasti pysytte mukana edelleenkin. <3 Merkkaa ihan super paljon, että siellä on tyyppejä, jotka täällä viihtyy ja antaa tukensa siitäkin huolimatta, vaikka joskus elämä aiheuttaakin pienen postaustauon. Kiitos. <3

Mä yritän palailla ensi viikon jälkeen (ellen jo jopa ihan Pariisista käsin), sillä mulla on vielä vähän lomaa tuon matkan jälkeen jäljellä. Reissukuvia ja muuta pääsee sillä välin seuraamaan Instagramin puolella, pauliinalenius. Mutta siihen asti..heissan! Nauttikaa heinäkuusta ja palataan!


// Still alive, peeps! Been very VERY busy with work and life, but I'm trying my best to get back on track! I'm going to Paris next week, so if not from there, I'll be posting after that. Thank you all for showing support and staying here as my readers, means a world to me. <3 Have a nice week and we'll see later! xoxo

8 kommenttia:

 1. Ihana huulipuna!! <3 Ja ihana sinä!

  VastaaPoista
 2. Ihan täydellinen huulipuna! Mäkin haluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon kanssa kauan haaveillu just tällasesta sävystä ja satuin bongaan Nyx:ltä tämän! Lip Lingerie sävyssä 02 Embellishment! Ja IsaDoran Perfect Lipliner 68 Nude on just saman sävyinen huultenrajauskynä, sattui löytymään multa jo valmiiksi :D

   Poista
 3. Jee kiva kun kirjottelit pitkästä aikaa! :) Mietinki jo, että ootko lopettanut bloggaamisen. Sun blogissa on kertakaikkiaan niin upeita meikkauksia, että.. <3 Kivaa reissua ja hyvää lomaa! Innolla odotan jo sun tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että oot odotellut! <3 Bloggausta en tosiaan ole lopettanut, yritän nyt nousta täältä hiljaisuudesta ja kiireistä takaisin :) Kiitos ihanasta kommentista Niina! <3

   Poista
 4. Olenkin miettinyt, että mihin sun postauksen on kadonneet! :) Kuitenkin olen ajatellut, että kesä on varmasti tehnyt tehtävänsä eikä koneella ole aikaa samalla tavalla istua, mitä vaikka talvella. Nauti matkasta ja kirjoittele,kun ehdit <3 Itse en ainakaan täältä ole mihinkään menossa, sillä sun meikkitutot on ihan parhaita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Linda kommentista, ja ihana kuulla että siellä odotellaan matkassa mukana <3 Kiitos, kivaa viikkoo sullekin! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!