20.7.2016

PARIS PT.2 - LOOKBOOK & SHOPPING

Mä tuossa viime postauksessa lupailinkin teille blogihistorian ensimmäisiä asukuvia! Ja vaikka muoti kauneutta onkin, ja siten blogin aihepiiriin istuisikin, niin pakko sanoa, että ei tuo asukuvaus kyllä oo lainkaan mun juttu.. Hatunnosto kaikille muotibloggaajille, ei tuo touhu ihan helppoa ole! Jatkossa mä pysynkin siis tutuissa ja turvallisissa meikkikuvissa, haha. :D 

// In my previous post I promised to share some outfit photos for the first time ever in my blog's history! And even though fashion does fit to my blog's subject (beauty), I have to say this whole outfit photoshoot stuff wasn't my thing at all.. I'll applaud to every fashion blogger, this stuff ain't as easy as it looks! So, in the future we will be sticking whit the familiar and safe make-up head shots, hah. :D 

#1

dress ESPRIT (new) / bomber GINA TRICOT / bag LONGCHAMP / watch DANIEL WELLINGTON / shoes LACOSTE

Riemukaarelle heitin innoissani ekana päivänä ostetun uuden raitamekon päälle, vain huomatakseni sen olevan mulle aivan liian suuri! Olin sovituskopissa todennut M-koon olevan hirveä teltta, ja niin vaan rekistä suoraa kiikuttanut kassalle S-koon. Eh, eipä ollut sekään sopiva, vaan samanlainen pussittava teltta. :/ Hintalaput olin kuitenkin jo innoissani repinyt irti, eikä lankaa ja neulaa ollut siihen hätään saatavilla. Mekon halusin kuitenkin hinnasta mistä hyvästä laittaa päälle, joten kietaisin vyötärölle oliivin vihreän bomberin. Ei se nyt ihan täysin tilannetta pelastanut, mutta ainakin tarpeeksi piilotti vyötäröllä olevaa ylimääräistä kangasta. Täytyy muistaa kiikuttaa mekko äidin kavennettavaksi tässä joku päivä, sillä muuten se on hirmu mukava päällä ja tykkään tuosta helman midi-mitasta!

// When heading to the Triumphal Arch I knew I wanted to wear my new striped midi dress -only to discover it was way too big for me! In the fitting room I had realized size 38 to be too large, so I figured 36 would be fine and had bought it without trying it on anymore. Eh, that was way too big as well. However, I had already ripped the price tags off and we had no needle or thread with us, and because I just had to wear this, I tied my olive green bomber to the hips. It hid at least some of the excess fabric on my waist.. I have to give this dress to my mom so she can slim it down a bit, because I really like how comfy it is, and also the midi length was so nice!


#2


 shirt GINA TRICOT / skirt (new) & bomber ZARA / bag GLOBAL ACCESSORIES

Tämä look on mulle niin epätyypillinen kun olla ja voi, ja se johtuu täysin tuosta vaaleanpunaisesta tyllihameesta. Oon jo pidemmän aikaa ihaillut tuollaisia hameita muilla, ja nyt kun sellainen ihan sattumalta osui reissussa silmään, en vaan millään voinut olla ostamatta sitä. Se on kaunis, se on ihana päällä, ja kyllä se myös mulle ihan sopii. Se vaan ei tunnu omalta. Mulla on aivan liian tyttömäinen ja prinsessamainen fiilis tuollaisissa röyhelöissä, mutta jotenkin tuolla Pariisissa sitä vaan huomasi katselevansa sellaisia vaatteita, jotka sopii sinne. Niin kuin esimerkiksi just tää hame. Aivan täydellinen tuonne ympäristöön, mutta nyt kun mietin, voi olla että täällä Suomessa ei ehkä ihan niin ahkeraan käyttöön pääse, mitä olin kuvitellut.. Vai mitä mieltä te ootte, onko tää hame jees vai ei?

// This look is SO untypical for me, and it's all because of that light pink tulle skirt. For a long time now, I've been eyeing these kind of skirts on everyone else, and now that I finally came across with one, I had to buy it. Just to see how it'd suit me. It's beautiful, it's airy, and it does look nice on me. It just doesn't feel 'me'. I feel way too girly and too princess-like in these kind of ruffles, but somehow while in Paris you automatically wanted to wear clothes that'd fit in there. Just like this skirt; it's perfect for French scenery, but now that I think of it, it may be that I won't be wearing it too much here back in Finland.. Or what do you think, is this skirt yes or no?


#3


top CUBUS / bomber ZARA (new) / skirt BIK BOK / bag GLOBAL ACCESSORIES / shoes LACOSTE

Jos tuo edellinen asu ei ollut yhtään mua, niin tämä sitten taas ei voisi olla yhtään enempää mun näköinen! Ääripäästä ääripäähän, mutta eikös se ookkin vaan kiva, että voi vaihdella tyylejä? Tämä farkkuhame + bomber -yhdistelmä on siis just eikä melkein mun näköinen kokonaisuus, ja tässä oli hyvä olla. Mun silmät nauliintui tuohon hohtavaan vaaleanpunaiseen bomberiin jo ekana päivänä, mutta silloin vielä tuumin, että tuon saan ostettua vaikka sitten kotoa, ja kävelin kaupasta pois. Se jäi kuitenkin sen verran kutkuttamaan mieleen, että pakko se oli myöhemmin käydä ostamassa. Ja niin hyvä ostos olikin, käytin tuota reissussa useampaan otteeseen! Tosi kevyttä materiaalia, laskeutuu kauniisti ja menee ihanasti neuleen korvikkeena hieman viileämmillä keleillä! Aikaisemmista ostosvirheistä poiketen, tää takki oli reissun eka nappiostos!

// If the previous outfit didn't feel like me, then this one definitely does! This denim skirt + bomber combination is so me, and I feel so good in this. My eyes were nailed to this shiny pink bomber on the very first day, but I thought I could always get it here back at home. However, it got stuck to my mind and eventually I had to go back and buy it. And it was such a good decision! I've worn this bomber several times by now and I'm so in love with it. It's flowy, not too thick either, so it's a good replacement to a cardigan in chilly days or evenings.


#4

top BIK BOK / jeans LEVI'S / watch DANIEL WELLINGTON / clutch LOUIS VUITTON (new) / shoes LACOSTE

Eiffelille valikoitui päälle mustat Leviksen farkut sekä Paulalta lainasin mustaa pitsireunaista toppia. Taas todella mun näköinen asu, musta kun on yksi mun lempi väri vaatteissa, mutta tuona kyseisenä hellepäivänä tiukat mustat farkut ei ehkä ollut se kaikkein järkevin valinta.. :D Mutta eikös sitä sanota, että kauneuden eteen on kärsittävä? Väliäkös sillä jos meinaa sulaa lätäköksi Eiffelin juurelle, ainakin näyttää kivalta, hah! Olalle pääsi myös mun ostosten silmäterä, LV:n ihanaakin ihanempi laukku. <3

// To the Eiffel Tower I decided to wear my black Levi's jeans and from Paula I borrowed this black shiny top with a lace trim. Yet again, this outfit is very me -after all, black is one of my favorite colors for what it comes to clothes. Though, at that particular sunny and hot day tight black jeans probably wasn't the best idea.. :D But, don't they say that you need to suffer in order to be beautiful? Who cares if you're about to melt into a puddle below Eiffel Tower, at least you'll good meanwhile, hah! Here you can also see the very first appearance of my new baby, Louis Vuitton's clutch. <3 


#5dress BIK BOK / bomber ZARA (new) / clutch LOUIS VUITTON (new) / watch DANIEL WELLINGTON / shoes LACOSTE

Tuolla ylempänä tyllihamekuvissa mainitsin, etten viihdy kovin tyttömäisissä asuissa ja rimpsuissa, mutta tän tyyliset asut kolahtaa kyllä. Ehkä tuolla mekon helmallakin on osansa asiassa, en nimittäin kovin montaa alle polvien olevaa hametta tai mekkoa omistakaan -nämä lyhyet on ehdottomasti enempi se mun juttu. Tuo bomber oli kyllä niin täydellinen ostos, se on niin kaunis ja kiiltävä! Samoin en saa silmiäni (tai sormiani!) irti tästä LV:n laukusta! <3 Laukun malli on siis Favorite MM - katselin ensin pienempää PM-mallia, mutta tämä isompi osoittautui paljon käytännöllisemmäksi; tänne kun mahtuu niin lompakko, puhelin, puuteri, huulipuna... Tämä menee myös arkena, kun ei ole liian pieni ja siro, sellaiset kun miellän ainakin itse enemmän juhlalaukuiksi. Money well spent!

...ja pakko muuten sanoa vielä miten hyvät kengät nää Lacosten tennarit on!! Ei kertaakaan tullut jalat kipeiksi eikä rakkoja hiertynyt kantapäihin, vaikka joka päivä näillä kipittelin menemään! Sinällään hauska juttu, koska oon joskus kotona huomannut, että kaupungilla kiertelyn jälkeen olisi jostain mukamas puristanut -vaikka nämäkin on jo viime kesänä ostetut. Mutta ei nyt, ehkä se oli tuo Pariisin taika, kun sai jalat pysymään hyvinä.. ;)

Mutta kertokaapas mielipiteitä asuista! Mikä on teidän lemppari kokonaisuus? :)

// Above I mentioned how I feel so strange and not comfortable in too girly outfits, but this kind of gilry is okay. Perhaps the length of the skirt has it's doing too, as I don't own many that would come all the way below the knees -these shorter dresses and skirts are more of my thing. This shiny bomber was best decision ever to buy, it's so shiny and beautiful! I also cannot get my eyes (nor my hands!) off of this LV bag! <3 The model is Favorite MM, I did have a look of the smaller one, Favorite PM, this this bigger one was more convenient as you can fit you wallet, phone, powder, lipstick etc. in it. Money well spent!

...I also have to mention how good these Lacoste shoes were to walk with! I've bought these few years ago and it's funny, but some days here back at home I've noticed they've done some ill to my feet, but not this time! My feet didn't get sore, no blisters, no nothing! Awesome!

But, let me know what do you think of these outfits! What's your favorite one? :)

***

Kuvissa olevien uutuuksien lisäksi ostin myös Leviksen valkoisen teepparin Leviksen omalla punaisella logolla varustettuna, ja hitusen lähti myös kosmetiikkaa mukaan! Sephoraan pääsyä odotin kuin kuuta nousevaa, mutta pakko sanoa, että se oli mulle jopa suoraan sanottuna pettymys. Käytiin siis varmaan kolmessa-neljässä eri Sephorassa, kaikki eri kokoisia, mutta jotenkin ne ei vaan sytyttänyt mua millään tavalla! Seisoin Narsin, Benefitin, Too Faced'n ja Urban Decayn standien edessä katsellen, koskien ja miettien, mutta ei. Ei tehnyt mieli MITÄÄN. Miten tää on mahdollista, mitä mulle on tapahtunut!? :D Eipä mulla kyllä ollut oikein mitään tarvettakaan millekään uusille meikeille, kaapit kun purusaa jo nyt yli reunojen. Mutta ei tosiaan tullut mitään sen suurempia himotuksia..kumma juttu! Givenchyn uuden Live Irrésistible -tuoksun olisin kyllä voinut kotiuttaa, siihen ihastuin! Mutta...juuri nyt mulla ei ole tarvetta uudelle tuoksulle, ja tuon saan myöhemmin ostettua sitten vaikka täältä Suomesta. Sen sijaan päädyin muutamaan ihan pieneen juttuun -niistä sitten seuraavassa postauksessa!

// In addition of the newbies shown in these pictures, I also got a white t-shrit from Levi's and I also bought the tiniest amount of beauty products! I was so looking forward to get to go to Sephora, but I gotta say it was rather a disappointment to me. We went to about 3-4 different stores, all different sizes, but somehow they just did not impress me in any way! I stood in front of Nars, Benefit, Too Faced and Urban Decay, I looked and I touched, but no. I didn't want to get ANYTHING. How is this possible even, what's happened to me!? :D I wouldn't have really needed anything though, but it's funny how I didn't get any desires to get anything special. I could've bought a new Live Irrésistible perfume from Givency, though! It was so good. But...right now I don't really need a new perfume, besides I can always buy that one at home. In stead, I ended up buying something very little -that'll be revealed in my next post!

20 kommenttia:

 1. voi PAULIINA, kyllä susta tulis muotibloggaaja ihan kertaheitolla ! ihan super hyvin toteutettu postaus, voi minä niin tykkään<3 pusuja ja haleja sinne mun matkakamulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noo emmä nyt sanois, kyllä niitä epäonnistuneita otoksia oli selvästi enemmän :'D Mutta kiitos sinulle, kun jaksoit silti tälläistä tumpeloa kuvata! <3 Ja kiitos ihanasta matkasta! <3

   Poista
 2. Tosi kivoja asuja. Mä yllättäen tykkäsin eniten tosta, mikä ei ollut yhtään sun tyyliä, sekä toi musta housuasu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuo tyllihameasu on kyllä kiva, tykkäisin siitä varmasti enemmän jonkun toisen päällä kuin itseni.. :D

   Poista
 3. Oot kyllä ihan älyttömän luontevan näköinen näissä asukuvissa, että luulis sun ottavan niitä usseemminkin :D oikeesti, nää on niin ihania! Oot niin uskomattoman kaunis, päästä varpaisiin. Ja kaikki asut näyttää hyviltä, mutta 2 ja 3 on mun lempparit. ja todellakin voit Suomessakin käyttää tuota vaaleanpunaista hametta, aivan ihana ja sopii sulle oikeasti <3 Harmitti vähän ku olit siellä just ku ite olin Turussa, mutta jospa enskerralla sit vois yrittää treffata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö, kiitos Enni, kiva kuulla etten ihan pökkelöltä näytä :D Ei tuo kyllä kovin luontevalta tuntunut, mutta mukavaa jos se ei ainakaan kovasti välity näihin kuviin! Kiva kuulla myös sun lempparit asuista, ja mielipide tuosta hameesta :) Kiitos Enni kommentista, ehkäpä oon vapaana sun seuraavalla Turun reissulla :3

   Poista
 4. Mä ostin kerran alennuksesta ihanat tennarit ja ne aavistuksen puristi. Tungin tarkotuksella villasukkajalkani niihin tennareihin muutaman kerran, että ne venyis ja tadaa, ei purista enää! Ei edes villasukkien kanssa! :D Inhoan itseäni sen takia, että saatan ostaa jostain kirppikseltä liian ison vaatteen ja sitten käsin kaventelen ja tuunailen, kun en omista ompelukonetta. Se on aika puuduttavaa käsin parsia, mutta palkintona on sitten sopiva ja mieluisa vaate. Kannatan siis ehdottomasti, että muokkaat ton raitamekon. Siitä tulee varmasti vielä täydellisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joskus vaan tulee tehtyä vähän hutiostoksia, etenkin kirppareilta kun halvalla saa, mutta kiva että oot saanut sun kengät silti käyttöön! :) Ja joo, todellakin aion kaventaa tuota raitamekkoa, ihastuin siihen muuten niin kovasti :)

   Poista
 5. Tämä oli ihan mahtava postaus! Olisi ihanaa saada lisää tämmöisiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vau, kiitos ihanasta palautteesta Elina!! <3 En tiedä jospa sitten joskus saatais tämmöisiä lisääkin..!

   Poista
 6. Upeita kuvia!! Tykkäsin erityisesti juu tosta sulle epätyypillisestä asusta, vaikka kaikki näyttävätkin kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi hauska kuulla, että just se asu on niin monen suosikki! :D

   Poista
 7. Onpas ihania asuja kaikki, tykästyin varsinkin tuohon pidempään vaaleanpunaiseen hameeseen! ♥ todellakin lisää vaan asukuvia blogin puolelle, sulla on tosi kiva tyyli ja näytät tosi luonnolliselle asukuvissa! :))

  VastaaPoista
 8. Siis mitä! Sun on pakko alkaa laittaa asukuvia blogiin <3 Sulla on ihan mieletön tyyli, oikeasti :)) Mä sain heti näistä kaikista kuvista valtavasti inspiraatiota <3 Muhun itseeni kolahtaa täysin 2,3 ja 5! Jotenkin asut vaan toimii paremmin kuin hyvin ja niissä on sitä jotain. Ja hei, tuo tyttömäinen tyllihame on todella kaunis, tuollaisen voisin koska vain ottaa omaan vaatekaappiini myös eli suosittelen ehdottomasti käyttämään myös Suomessa ;) Muttamutta, ei voi kuin ihastella sua ja sun tyyliä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oi kiitos Linda! <3 Ihanaa kuulla, että sait näistä inspiraatiota! Mun mielestä sulla itselläs on niin huippu tyyli, että oikeesti kiva kuulla sulta tällainen päivää piristävä kommentti!! :) <3

   Poista
 9. mitämitä, nuohan on ihan älyttömän kauniita ja onnistuneita kuvia Pauliina!! <3 Vau :o Tuo valeanpunainen tyllihame kyllä sopii tosi hyvin Pariisin tunnelmaan, mutta varmasti muuallekin ;) Tykkään myös paljon tuosta kolmannesta lookista! Ihania kuvia kertakaikkiaan <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos Tuuli :3 oli itsellä kyllä vähän hassu olo kuvattavana ollessa, mutta mukava kuulla, että ei ainakaan kuviin ole välittynyt! Kiitos ihanasta kommentista kaunis! <3

   Poista
 10. Oii miten ihania kuvia <3 Ehdottomasti lisää asukuvia sulta, näähän on ihan mahtavia! :) Ja vau mitkä kuvauspaikat, kelpais! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hih, ehkäpä joskus saadaan asukuvia uudelleenkin tänne.. :) Nuo kuvauspaikat oli kyllä todella kauniita!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!