7.3.2016

BLUSHED SPRING GREEN


Tuon uuden Maybellinen The Blushed Nudes -paletin (klik) vaaleilla sävyillä saa kyllä niin ihanan keväistä meikkiä. Tuntui niin hassulta katsoa ulos ja huomata lunta maassa, kun tämän meikkailun myötä oli niin keväinen olo! :D Seuraavaksi pitääkin tutustua paletin tummempiin ja värikkäämpiin sävyihin -tähän asti vaikuttaa kyllä todella lupaavalta paletilta..! Huulillekin pääsi piiitkästä aikaa Viva La Divan raikas puna. En tällaisia näin vaaleanpunaisia punia olekaan osannut aikoihin käyttää, mutta tähän kevätmeikkiin se sopii kyllä erittäin hyvin. 

Ja ah, nyt mulla vihdoin on varastossa jemmassa näitä ihania Dependin #4777-ripsiä! Täältä Turusta kun en ole onnistunut juuri näitä yksilöitä löytämään, ja viime kesänä Helsingistä ostettu pari on jo niin loppuun käytetty, että lensivät tuossa pari viikkoa sitten roskiin. Joten viime viikolla kun poikkesin Helsingissä, oli pakko rientää Anttilaan ja jemmata jopa kolmet parit näitä varastoon, haha.

Mutta mitäs te ootte mieltä, iskeekö vaaleat ja hempeät kevätmeikit jo teihinkin?

// Maybelline The Blushed Nudes' light colors provide so springy vibes. It felt so strange to look outside and notice all the snow! :D On my lips I chose for a long-time-no-see color from Viva La Diva. I haven't been using these kind on light pink lip colors in ages, but with this spring makeup it paired up really nicely. How do you like it?

Oh, and finally I managed to hoard some of these lovely Depend Cosmetic's #4777 lashes! I bought a pair last summer from Helsinki, and haven't been able to find these exactly the same lashes here where I live. So, last week when I shortly visited Helsinki I had to go and buy three pairs! Haha.

6 kommenttia:

 1. Jee, toivottavasti näitä Blushed Nudesilla tehtyjä luomia nähdään enemmänkin! Mullakin on tuo paletti, mutta ideoita tai taitoja ei oo yhtä paljon kuin sulla. :D Mutta siinä paletissa on kyllä ihania sävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! Kyllä varmasti tullaan näkeen lisää tällä paletilla tehtyjä meikkejä! :)

   Poista
 2. Oii, ihana! Tosi raikas! Nyt mä vasta haluankin päästä hypistelemään sitä palettia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehee tää on kyllä kiva paletti! :p

   Poista
 3. Tää on kyllä kaunis meikki :) Itselläni on usein tämäntyyppinen meikki, vaalea luomiväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora! Kiva kuulla, että sullakin usein tän tyylisiä meikkejä! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!