9.6.2015

TUTORIAL: SUMMER DATE-NIGHT MAKEUP


Noniin, tässähän se olisi; eilen julkaistuun meikkilookkiin tutoriaali. Olipa kiva kuulla kommenteissa, että tähän toivottiinkin ohjetta!

HUOM! Tämä silmämeikki kannattaa tehdä ennen pohjameikin tekoa -ainakin silloin ei tarvitse huolehtia mahdollista tumman luomivärin varisemista poskille.


1. Aloitin levittämällä meikkivoiteen luomille aivan kulmakarvoihin asiti ja puuteroimalla sen kevyesti. Tässä voisi myös laittaa luomivärinpohjustajaa, mutta itse skippasin sen.
2. Seuraavaksi levitin liikkuvalle luomelle valkoista luomiväriä ja luomivakoa varjostin tuollaisella hieman omaa ihonsävyä tummemmalla luomivärin ja puuterin combolla. Kulmaluuta korostin myös vaalealla helmiäisellä.
3. Samalla tummemman puuterin ja luomivärin combolla varjostin myös alaluomen.
4. Seuraavaksi varjostin ulkonurkkaa tummalla ruskealla. Muista häivyttää!
5. Rajasin samalla tummalla ruskealla myös noin 2/3-osaa alaluomesta. 
6. Seuraavaksi siihen meikin jujuun! Mä olisin aluksi halunnut tehdä tästä vaaleanpunaisen meikin enkä violetin, mutta koska multa uupuu kunnon pigmenttinen vaaleanpunainen luomiväri, niin pakkohan tästä violetti sitten oli tehdä. :D Ja näin valmista meikkiä katsoessa, niin kyllä tuo violetti oli sittenkin parempi vaihtoehto! MUTTA SIIS. Jotta sain violetista oikein kirkkaan ja näyttävän, niin töpöttelin sormella luomelle vaaleanpunaista huulipunaa. Tässähän toki voisi käyttää vaikkapa NYX:n valkoista Jumbo Eye Penciliä, jos sen omistaa, tai jotain todella pigmenttistä valkoista luomiväriä. Itse tartuin kuitenkin tuohon huulipunaan, sillä sen päälle luomiväriä on helppo "kiinnittää" kestäväksi kerrokseksi.


7. Tässä vaiheessa on siis levitetty violetti luomiväri huulipunan päälle. Voi kun näyttääkin niin kauniilta!
8. Seuraavaksi tummensin hieman tuota ulkonurkan ruskeaa ja levitin samaa väriä myös silmän sisänurkkaan. Näin luomelle muodostuu niin sanottu halo-efekti, kun tummien reunojen keskellä on jotain vaaleaa. Pehmensin ja häivyttelin luomivaon rajoja sillä samalla siveltimellä ja ruskeiden yhdistelmällä, mitä käytettiin kohdissa 2 ja 3. Myös violetin värin sivuja pehmensin hieman samalla siveltimellä, kuitenkaan enään lisäämällä siihen uutta väriä.
9. Tummanruskealla rajasin kokonaan myös alaluomen, ja häivyttelin rajaa pehmeämmäksi edelleenkin niillä samoilla vaaleilla ruskeilla!
10. Vesirajan rajasin seuraavaksi mustalla kajalilla.
11. Ja yläluomelle tein pienen kissarajauksen, aivan silmän sisänurkasta asti.
12. Tässä vaiheessa pyyhin kaikki varisseet luomivärit pois ja tein valmiiksi koko meikkipohjan. Sen jälkeen taivutin ripset ja lisäsin ripsiväriä. Lookistahan saisi vielä näyttävämmän irtoripsillä, mutta koska mulla on aika raskaat luomet ja jo tuo yläluomen rajauskin "piilottaa" luomivärejä silmien ollessa auki, niin en halunnut piilottaa tuota pientä violetin häivähdystä irtoripsien taa. 

Ja siinäpä se olisi! Kesäiltojen kuumin meikki! ;)




Saatte nyt myös pitkästä aikaa silmälasikuvan! Tiesittehän te, että mä käytän siis täyspäiväisesti laseja? Niitähän on omia kikkoja silmälasien kanssa meikkaamiseen, mutta mä olen aina mennyt vaan enemmänkin fiilispohjalla. Meikkaan juuri siten miten itse haluan ja millaisesta meikistä tykkään, enkä ajattele, että miten "kuuluisi" lasien kanssa meikata. Mun mielestä se on vaan turhaa meikkinatseilua ja luovuuden rajoittamista. Meikkaus on hauskaa ja itsensä toteuttamista, eikä sitä mun mielestä pitäisi rajoittaa millään "säännöillä". Ja kuten näistäkin kuvista näkee; vaikka toki nuo tummat kehykset piilottaa meikkiä hieman, ja siten voikin meikata ehkä jopa myös normaalia hullummin ja räväkämmin, niin mun mielestä esimerkiksi tämä violetti smoky eye näyttää super hyvältä myös silmälasien kanssa!

// Here's the pictorial for yesterday's purple date-night look! I also wear glasses 24/7 and even though the black specs hide some of the eye makeup I still think the makeup looks super hot with them! 

***

Käytetyt tuotteet / Used products:

Silmät / Eyes:

Maybelline Eyestudio Mono, 01 Snow White
IsaDora Velvet Touch Compact Powder, 16 Olive Beige Mist
Viva La Diva "Nudie 2" Eyeshadow Palette (Naked)
I Heart Makeup "I Am Naked" Eyeshadow Palette * (vaalea helmiäinen)
IsaDora Eye Shadow Quartet, 47 Heavy Metal (tumma ruskea)
Maybelline Color Sensational Lipstick, 900 Pink Pop
Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette, 1 Heather Fields/Kanervametsikkö * (violetti)
MaxFactor Khol Pencil, 020 Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner, 001 100% Black
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara, Black Waterproof

Pohja / Base:

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Lumene Matt Control Oil-Free Foundation, 1 Classic Beige/Kultahiekkaa
L´Oréal Paris True Match The Concealer, 1 Ivory
Grimas Make-Up Powder
StarGazer Pressed Powder, Tan
Too Faced Bronzed & Poreless Bronzer *
LumeneTouch Of Radiance Blush, 10 Radiant Blush/Kuulaus

Kulmat / Brows:

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil, 2
Maybelline Eye Studio Big Eyes Eyeshadow Palette, 03
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax, 2 Grey Brown/Harmaanruskea

Huulet / Lips:

IsaDora Perfect Moisture Lipstick, 166 Pretty In Pink *

* = Saatu/Gifted

6 kommenttia:

  1. Katselin jo edellisestä postauksesta, että jälleen kerran NIIN upea meikki!! Sä todellakin osaat meikata :))

    MÄ oon samaa huomannut lasien kanssa, että oikeastaan tosi tummakin (cat eye) smokey näyttää lasien kans tosi kivalta..! Ja on kiva, kun voi just meikata vähän tummemmin ja villimminkin. Mulla on aika samanlaiset lasit kuin sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh kiitos paljon kivoista sanoista!! :) <3

      Joo, tulee kyllä jotenkin mystisempi fiilis kun on lasit ja smoky eye! Ja hullutkaan värit ei näytä niin hulluilta, kun lasit vähän tasapainottaa ja "piilottaa" ;) Kaveri myös sanoo, että vaikka en ois meikannut ollenkaan, niin heti kun laitan lasit niin näyttää silti huolitellulta! Joten paljon plussia myös näissä laseissakin, vaikka joskus ärsyttää kun ne piilottaa sitä meikkiä.

      Poista
  2. Tää on kyllä todella kaunis meikki ja kuvat on ihan super hyvät! :)

    VastaaPoista
  3. Todella upea meikki, nuo sävyt korostaa tosi kauniisti silmiäsi :).

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!