12.6.2015

BRONZED SUMMER GODDESSMä niiin rakastuin tähän meikkiin! Täytyy oikeasti alkaa meikkaamaan näillä kuparin ja ruskean väreillä nyt useemmin! Mun oli tarkoitus julkaista tähän tutoriaali jo tässä samalla, mutta nyt illaksi tulikin yllättäen ohjelmaa ja kuviakin sattui onnistumaan vino pino, niin päätin nyt sitten jakaa tämän kahteen osaan. Eli huomenna pääsette käsiksi tämän meikin ohjeisiin! :) Mitä ootte muuten itse mieltä tästä kesäisen hekuvasta, pronssisesta meikistä? Mulla oli nyt vielä vähän itseruskettavaa ja ai että miten upeelta tää meikki näyttääkään päivettynyttä ihoa vasten!! Kunnon kesähelteitä ja aitoa rusketusta siis kuumeisesti odotellessa! 

// I absolutely fell in love with this bronzed, coppery summer makeup I did today! Should definitely use more these colors in my this summer's makeups! I'm waiting proper heat waves to hit Finland so that I wouldn't no longer have to turn to my gradual self tanner -this bronzed makeup looks so nice with tanned skin, don't you think!? Tutorial to this look will be coming up on tomorrow, so stay tuned for that. :) 

10 kommenttia:

 1. hei kuule nainen, olet niin kaunis !! <3 tosi ihana meikki, raikas ja naisellinen! kupari näyttää niin hyvälle! jään innolla odottelemaan tutoriaalia :) puspus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kuule sinä siellä! <3 ;) Kiitos Paula! Kyllä kupari on ehdottomasti ihana kesällä! Pusujaaa! :*

   Poista
 2. voitko tehä joskus tutoo sun kulmista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kyllä! :) Oonkin joskus aikaa sitten tehnyt pari kulmapostausta, mutta vois olla ihan hyvä tehdä päivitetty versio siittä, kun kulmat on kuitenkin muuttunut niiltä ajoilta. Kiitos toiveesta! :)

   Poista
 3. Aivan ihana meikki! Pystyisin hyvin kuvittelemaan itselleni tuollaisen eli ohjeita odotellassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Clivia! Näyttäisi nämä sävyt upealta kyllä sullakin! :)

   Poista
 4. Oot kyllä niin upea!! Meikki sopii sulle niiiin hyvin, jotenkin tosi luonnollinen ja raikas mut silti tosi huoliteltu! :-) Vau

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Upea kesä meikki! :) <3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!