12.5.2015

KESÄMEKKO SILEÄKSI NOPEAMMIN KUIN KOSKAAN!


Indiedays Bloggers' Inspiration Day:ssa sain mahtavan tilaisuuden tutustua tähän huipputuotteeseen. Pääsin mukaan Philipsin yhteistyökampanjaan, jonka myötä sain myös itselleni testiin tämän Steam & Go -kannettavan vaatehöyrystimen. Nyt voinkin ilolla heittää hyvästit silitysraudalle ja sille tuskalliselle silitysrumballe, mitä ainakin itse olen ilman varsinaista silityslautaa tässä jo kolmen vuoden ajan harrastanut! :D Ei siis enää pyyhkeiden levittämistä keittiön pöydälle ja siinä päällä, pienessä tilassa silittämistä! Monet mun vaatteet onkin jääneet silittämättä vain sen vaikeuden takia. Mutta ei enää! Tää on oikeesti niiin kätevä! Pyydän jo etukäteen anteeksi mahdollista huutomerkkien liikakäyttöä, mutta mun elämä on helpottunut tämän laitteen myötä kertaheitolla, joten pieni hehkutus on ehkä ihan sallittua. ;) 

Steam & Go -vaatehöyrystin on siis nimensämukaisesti eräänalainen höyrysilitysrauta, mutta ainakin mun mielestä miljoona kertaa näppärämpi kannettavan ominaisuutensa vuoksi. Tämä mahdollistaa vaatteiden silittämisen missä ja milloin vain (naulapuussa, ei silityslaudalla tai vaakatasossa!), ja matkalaukustakaan ei uhraannu tuhottomasti tilaa tämän vuoksi, jolloin tämä onkin aivan ehdoton matkakumppani! Laite on myös todella kevyt, joten esimerkiksi ylimääräisen painon kertymistä ei matkustettaessa tarvitse pelätä -saatika käden väsymistä, jos intoutuu silittämään kerralla enemmänkin vaatteita! Höyrystin istuu käteen erinomaisesti ja muotoilukin on mukava ja ergonominen; rannetta ei tarvitse väännellä epämukaviin asentoihin tätä käyttäessä. Laite on käyttövalmis alle minuutissa, ja 60 ml:n vesisäiliö riittää erinomaisesti yhden mekon silittämiseen! Steam & Go -höyrystimessä on siis sähköinen pumppu, jonka avulla höyryä saa tuotettua jatkuvasti ja näin ollen ryppyjen silottaminen onkin todella nopeaa!

Mukana tulevalla harjalisäosalla voi viimeistellä vaatteen silityksen, ja harjata myös esimerkiksi paksumpia kankaita, jolloin höyry pääsee ryppyihin käsiksi paremmin. Kuten kuvista näkyy, käytin tuota harjaosaa hellävaroin myös tämän oman mekkoni silittämisessä, jolloin kangas silisi todellakin tehokkaasti! 

Edellä tulikin jo mainittua mm. laitteen keveys ja tehokkuus, sekä nopea, miellyttävä ja helppo käyttö. No, mitäs muita hyötyjä Steam & Go -vaatehöyrystimellä voi tavoittaa?

Höyry tappaa tehokkaasti bakteereja, jolloin vaikkapa tuuletuksen yhteydessä Steam & Go:n käyttö on erittäin kätevää -näin saa esim. takkien tai jakkuna kerran käytettyjen neuleiden pesuväliä pidennettyä ja vaate säilyy raikkaana pitkään. Laite pääsee ehdottomasti mun omaan käyttöön myös tässä mielessä! Höyrystimen etuihin listataan myös tuoksuhaittojen, kuten tupakan- tai voimakkaan ruoanhajun poistaminen, joten laite todellakin on omiaan ei vain vaatteiden silittämiseen, mutta myös niiden raikastamiseen!

Höyrystin on hellävarainen käyttää ja sopiikin erinomaisesti herkille kankaille. Itse voisin ainakin kuvitella, että esimerkiksi sitä lemppari silkkitoppia olisi paljon miellyttävämpi ja turvallisempi silottaa tämän höyrystimen kanssa, kuin varsinaisesti kuumalla silitysraudalla! 

Ja hei, nyt myös SULLA on mahdollisuus voittaa tämä mahtava tuote! Julkaisemalla Instagramissa kuvan sun omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekosta, osallistut Steam&Go:n Instagram kampanjakilpailuun! Tägää kuva hashtageilla #steamNgo ja #kesämekko2015 -ja sitten vaan peukut pystyyn ja toivomaan voiton osumista omalle kohdalle! Arvonta suoritetaan 18.6.2015. Hurjasti onnea kaikille kilpailuun osallistuville! :) 

PS. Tästä innostuneena voisin hankkia tämän kaveriksi vielä vaikka kätevän Philipsin nukanpoistajan

mekko - BIKBOK | paita - ZARA | hame - H&M | kaulakoru - Ur&Penn | kello - DW | huulipuna - MAYBELLINE
* Tuote = Saatu. Postaus toteutettu yhteistyössä Philipsin kanssa.

6 kommenttia:

 1. vau ootpa tehny tosi kattavan postaksen Pauliina<3 Tuo höyrystin on niiiin hyvä vehje, nimimerkillä kokemusta onn ;) ps oot KAUNIS !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos muru! <3 Siis tää on oikeesti niin huippu!! Tuli mulla kyllä niin tarpeeseen! :D

   Poista
 2. Hmm, allekirjoittaneen kiinnostus kyllä totisesti heräsi tähän vempaimeen! Monesti kuuman silitysraudan kanssa tulee arkailtua herkimpien materiaalien kanssa ja silityslauta vie kuitenkin aika paljon tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, joo! Mä niin liputan itsekin kyllä tän puolesta, ei kätevämpää vehjettä voisi olla! :) Tuo on totta, että silityslauta vie aikalailla säilytystilaa ja raudan kanssa saa olla tosiaan varovainen herkkien kankaiden kanssa. Tää on onneksi niin pieni ja näppärä, ja vieläpä hellävarainen, että suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan tähän lähemmin! :) Ja kiitos Christina, kun kävit jättämässä kommenttia!

   Poista
 3. Kiva kiva, mulla on kasa paitapuseroita kaapissa joita en ole aikoihin käyttänyt koska inhokki askar on silittäminen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen..! :D Tää on kyllä sellanen pelastus, että nyt vaan kauppaan tutkimaan lähemmin ja kotiuttamaan! Pääsee kivat paitapuserot taas käyttöön! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!