11.5.2015

BLOGIPOLKU & MUUT BLOGIYHTEISÖT

(Meikki: Hello Sailor)

Kuten osa jo varmaan tietääkin, lopettaa Blogilista toimintansa kesäkuun alussa. Asia ei sinänsä harmita mua, sillä en itse ole koskaan oppinut seuraamaan blogeja sen kautta, vaan Blogger ja Bloglovin' on ollut ne mun pääasialliset seuraustavat. Niin, ja Facebook tietenkin. Blogilistan kautta tuli kävijäliikennettä kuitenkin todella ahkerasti, ja sen takia vähän harmittaakin nyt, että kyseinen yhteisö loppuu. 

Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Blogipolku on uusi yhteisö bloggaajille, ja löytyypä All The Little Royals nyt sieltäkin. Bloglovin' ja Blogkeen ovat edelleen käytössä -seurantalinkit näihin kaikkiin kolmeen löytyy tuolta bannerin alta välilehtisivuilta, ja Facebookissa voit blogistani tykätä tuon sivupalkissa olevan kuvakkeen kautta. Käyhän ihmeessä klikkailemassa itsellesi mieluisin tapa, jos et vielä blogiani missään seuraa, niin et varmastikaan menetä mitään postauksia! :)

Ja olihan mulla eräs toinenkin blogiyhteisöihin liittyvä ilmoitusluontoinen asia. Blogini pääsee nimittäin osaksi Indiedays Inspiration -yhteisöä! Oon kyllä niin iloinen tästä mahdollisuudesta! En olisi koskaan osannut edes haaveilla pääsystä tuonne. Olinkin aluksi aika epäuskoinen, että jaa minäkö? Tällä mun pikku blogilla, joka on mulle ihana harrastus? Mutta kyllä, pakko se oli uskoa ja onhan tää aika huisia! :) Jäsenbanneri sun muut ilmestyvät sivulle, kun saadaan asia kunnolla pakettiin, mutta blogin linja ei tästä tule kuitenkaan mihinkään muuttumaan. Jatketaan siis normaalisti ihan samalla linjalla kuin ennenkin; rakkaudella kosmetiikkaa kohden, kokeillen, testaillen ja meikkitutoja tehden!

Oikein aurinkoista viikkoa sinne ruutujen toiselle puolelle! <3

12 kommenttia:

 1. tuonne blogipolkuun munkin pitäis kyllä kirjautua sisään!! oon jo monesti siitä lukenukki :D hei ja ihan loistava uutinen tuo ID:n juttu!!! jeee onnea muru vielä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, siitä vaan ottaan uutta blogiyhteisöö haltuun! ;) Kiiiiitos hani, on kyllä aika huippua!! <3

   Poista
 2. Ihanaa, onnea uudesta aluevaltauksesta ;)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Indiedays Inspiration -yhteisöön pääsystä, olet paikkasi ansainnut! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Indiedaysiin pääsystä muru <3
  Mä seuraan sua nykyisin Bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hanii <3 Ja oi, kiva tietää että siellä seurailet! :)

   Poista
 5. Enpäs oo kuullutkaan tuosta blogipolusta, pitääpä käydä vähän kurkkimassa!:D ja hei onnee hirveesti tuosta ID:n jutusta!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se taitaa olla sen verran tuore juttu vielä! Mutta käyppä ihmeessä kurkkimassa! :) Ja oi kiitos Viivi! <3

   Poista
 6. Onnea indiedaysiin pääsystä ihanuus <3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!