11.4.2015

VIDEO | One Brand GRWM Make-Up Tutorial: LUMENE


Ihanaa, aurinkoista lauantai-päivää! Täällä ollaan herätty jo suht aikasin aamusta työstämään videota, ja huhhuh, taas vierähti päivä pitkälle tämän parissa! Mä tykkäsin kovasti ihanan Sanna-Emilian ideasta tehdä tällainen yhden merkin meikki, ja innostuin itsekin kokeilemaan sellaista tutorialia! Vaikka kovasti olisin halunnut tehdä tän itse jollain eri merkillä, niin eipäs auta; kyllähän sitä eniten Lumenea täältäkin laatikoista löytyi. :D Joten toivottavasti sua ei Sanna-Emilia haittaa tämä pieni idean kopioiminen?! :) Meikit ainakin on kovin erilaiset sävymaailmaltaan! Mä tein tästä videosta myös tällasen get ready with me -tyylisen höpöttelyvideon, joten siitä syystä videon pitkä kesto. ;) Ja koska epäilen, ettei kovin moni jaksa 40 minuuttia tällaista tuijotella (kertokaas jos jaksoitte!), niin onneksi vähän kelaamallakin saa tästä hyvin selkoa.. ;)

Mä en myöskään oikeesti tiedä MITEN näitä videoita pitäisi kuvata. Siis musta tuntuu, että joka kerta joku asia on pielessä, ja tällä kertaa se on tuo videon alussa olevan ekan klipin väritys. Mä en siis ole sitä editorissa mitenkään muokkaillut tai säädellyt, koko video on samoilla asetuksilla kuvattu, ja silti tuo eka klippi näyttää siltä, että kontrastit olisi vedetty huippuunsa!?!? Ärsyttävää. Niin, ja noissa 7:31 ja 20:45 kohdissa näyttää muutenkin olevan joku ihme fiba. En ehkä kestä! Mistä näitä tulee?! Mulla on jatkuvana ongelmana myös tuo kuvanlaadun saaminen HD-muotoon Tubessa. Kamera-asetukset on siellä kolmanneksi korkeimmissa asetuksissa, eli 1920x1080; 24p (aiemmin oli ihan korkeimmassa 1920x1080; 50i) ja silti YouTube näyttää näistä vaan tuon automaattisen 480p -laadun??! Yhyy en ymmärrä. Osaako kukaan auttaa?! 

Nojoo, se siittä valituksesta. Mitäs tykkäätte meikistä?! :) Tajusin, että täähän muistuttaa vähän tuota TROPICAL-meikkiä minkä tein taannoin, ja mikä näkyy tuossa blogin bannerissakin. Värikkäät alarajaukset on mun ihan suosikkeja näin keväällä ja kesällä, joten näitä tulee varmasti blogissa näkymään vielä enemmänkin. Ja hei, nyt näätte värillisenä myös tän mun uuden tukan! :)


***

Meikissä käytetyt Lumenen tuotteet / Lumene products that I used

Pohja / Base:

CC Blur Primer
CC Color Correcting Cream, Medium
Triple Stay Makeup Foundation, 1 Cream Beige/Inkiväärikerma
Beauty Base Under Eye Concealer
Translucent Mineral Loose-Powder 
Arctic Sun Bronzer, 2 Golden Sunset/Auringon kultaa
Touch Of Radiance Blush, 10 Radiant Blush/Kuulaus

Kulmat / Brows:

Eyebrow Pencil, 2

Silmät / Eyes:

Beauty Base Eyeshadow Primer
Blueberry Long-wear Eyeshadow Palette, 1 Heather Fields/Kanervametsikkö
Natural Code Eye Deamatizer Trio Eyeshadow, 9 Daring
Natural Code Eye Dramatizer Eye Makeup Pencil, 14 Green
Natural Code Eye Dramatizer Eye Makeup Pencil, 5 Green
+
(Rimmel Exaggerate Eye Liner, 001 100% Black)
(L'Oréal Volume Million Lashes Waterproof mascara)
(Seppälä false lashes and eyelash glue)

Huulet / Lips:

Natural Code Smile Booster Lipstick, 20 Wild Fuchsia


12 kommenttia:

  1. jösses niiiiin niin kaunis olet etten kestä !!<3 sinun kasvonpiirteet on niin hurjan nätit, ah rakastan rakastan!<3 nuo kuvatkin ovat niiin herkkuja! HYVÄ pauliii <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua sun kanssas! :') Höpsö. Kiitos kovasti kehuista<3 Paletsuuu!<3

      Poista
  2. Vitsi oli ihana kattoa alusta loppuun tää video :)<33 ja just huippu ku sanoin että tee joku raikas ja värikäs meikki niin toteutushan oli sitä vaikka et mun kommenttia ollu nähnykkään :) aivan ihana meikki jälleen <3 yllätät mut kyllä joka kerta sun taidolla ja ennen kaikkea kauneudella <33 aivan upea ilmestys olet!! Ja tää meikki voi vitsi!! En mä osaa ees sanoo mitään :D voi murua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että jaksoit kattoa ihan kokonaan! Hatunnosto! ;) <3 haha joo, tää olikin sit aika lailla osuva sun toiveeseen! mukava että tykkäsit! :3 Voi sentään, kiitos kauniista kommentista Emilia <3

      Poista
  3. Aivan upea jälleenkerran ja kiva katsoa aina näitä sinun tutoja, kun kaikki meikit on kuitenkin niin erityylisiä :) Todella kaunis ja raikas <3 Ja postaus on huolella toteutettu! Tykkäsin tosi paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Jasmina, ihana kommentti näin aamuun! :) <3 Kiva että tykkäät!

      Poista
  4. Oikeen onnistunut ja ihana video, niin kauniina sinä! ♥ Ja meikki, uu! Mulla on tiiätkö usein samaa säätöä videioiden kans, ei varmaan ikinä mee silleen ettei tarvis olla hiuksia repimässä päästä :D Kaikista pahinta on, kun huomaat jonku järkyttävän mokan sen jälkeen ku videon on jo julkassu -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos kommentista Vilma! <3 Ihana saada vertaistukea tuohon videohässäkkäänkin! :D Oikeesti mulla käy tosi usein, lähes joka kerta, niin että editorissa video näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti, mut sit kun sen lataa Tubeen tms, niin kappas, siihen onki ilmestynyt jotain ongelmia -.- argh!

      Poista
  5. Aivan huippu meikki ja sun videot on aina tosi hyviä. :) ♥

    VastaaPoista
  6. Oij ihana meikki, niin kauniit värit yhdessä♥ sun videot on kyllä tosi kivoja, pienet virheet haittaa yhtään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kiitos super piristävästä kommentista Viivi!! <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!