2.4.2015

QUALITY UNDER 20 EUROS? / part 2

 Olipas kiva saada teiltä innostuneita kommentteja tuohon edelliseen postaukseen! Ajattelinkin nyt laittaa siis heti tämän toisen osan tulemaan! Tälläkertaa vuorossa on siis silmämeikki, huulimeikki ja kynnet. Kommentteihin saa edelleen vinkkailla niitä omia alle 20€:n suosikkejaan -jaetaan hyviä tuotteita muillekkin kanssasiskoille! ;)

Ilman tähteä = Minä suosittelen.
* = Ystäväni suosittelee.
** = Minä ja ystäväni suosittelemme.


Luomivärit

Lumenen luomivärien puolesta liputtaa varmasti aika moni!? Itse ainakin tykkään sävyvalikoimista ja pigmenttisyydestä, ja ovathan ne nyt laadukkaita! Kotimaisuus myös kunniaan! Lumenen (mukaan lukien myös Natural Coden) luomivärit vaihtelevat napista tai paletista riippuen 7,50e - 14,90e.

IsaDoran luomivärejä löytyy multa varmaan kaikkein eniten. Herkullisia toisiinsa hyvin sointuvia sävyjä, hyvä pigmenttisyys, häivyttyvyys on myös erinomaista luokkaa.. Jotkin shimmeriset sävyt saattavat olla vähän liian jauhemaisia ja pöllytä levittäessä hieman -tällöin silmämeikki kannattaakin tehdä ennen meikkipohjaa. Viiden sävyn paletit, kuten tämä kuvassa näkyvä Magic Mauves -paletti, ovat poikkeuksellisesti yli kahdenkympin; 23,90e - 25,50,e, mutta muuten IsaDoran luomivärit vaihtelevat siinä 13,20e - 19,90e:n hujakoilla.

Myös KICKS:n omia luomivärinappeja mulla löytyy muutama, ja ovat kyllä erinomaisia! Ehkä hieman varisevia levittäessä, mutta jos silmämeikin tekee ensin, niin ongelma ei ole juuri millainenkaan. 27 sävyä ja hintaa 9,90e!

Maybellinen luomivärejä on tullut monia kokeiltua, niin itse kuin kaverinikin. Hyvä pigmenttisyys, levittyvyys ja häivyttyvyys (erityisesti valkoinen on yksi oma lemppari!). Hintaa Maybellinen luomiväreille on paletista riippuen 7,20e - 15,10e.

Viva La Diva edustaa myös näitä edullisia luomivärejä; itseltä löytyy mm. Nudie Two -paletti, joka on siis kopio näistä Urban Decayn Naked -paleteista, sekä ihan yksittäinen Domed Eyeshadow. Tuossa Nudie 2 -paletissa jotkin värit kaipaisivat omasta mielestä hieman lisää pigmenttiä, ja osan häivyttyvyys on hieman heikko, mutta silti ihan kelpo peruspaletti! Mm. tällaisen meikin tuolla paletilla voi saada aikaan. Tuosta yksittäisestä luomiväristä tykkään kovasti myös -levitys vaan ainakin multa löytyvän Halo-sävyn kohdalla kannattaa tehdä applikaattorilla eikä siveltimellä, niin saa intensiivisemmän lopputuloksen. Hinnat 9,95e - 18,50e.

L'Oréalin luomivärit ovat myös minun ja ystävieni suosiossa! Todella hyvä pigmentti ja pysyvyys, erittäin kauniita värejä ja paletteja...näitä pitäisi hankkia oikeastaan lisää! Hinnat 9,30e - 13,70e.

H&M:n luomiväerjä en itse ole kokeillut paitsi joskus teininä, jolloin ne eivät mua pigmenttisyydellään vakuuttaneet, mutta ilmeisesti jotain muutosta ja kehitystä on tapahtunut, sillä ystäväni suosittelee näitä mielellään! ("Edullisia mutta silti hyvä pigmentti, pysyy hyvin luomilla koko päivän ja levittyy nätisti!") Olen myös nähnyt lopputuloksen, ja kyllä, hyvältä ja pigmenttiseltä näyttää! Pitäisi varmaan itsekin tehdä uusi tutkimusreissu Henkan meikkihyllyle..! Hintaa viiden sävyn paletilla on 4,99e ja 18 luomivärin sekä kahden poskipunan yhteispaletilla puolestaan on hintaa vain 7,99e!
(H&M:n nettisivuilla, myymälästä en tiedä, on nyt valikoiduista kosmetiikkatuotteista ja välineistä o3m2 -tarjous, joten kannattaa kurkkia sieltä (klik) jotain aarteita!)Eyelinerit

Rimmeliltä löytyy ihan paras nestemäinen rajausväri (Exaggerate), sekä kivoja kesäisiä ja värikkäitä kyniä. Hinnat 5,50e - 8,70e.

L'Oréalin rajauksista löytyy myös todella kivoja värikkäitä Color Riche Le Kohl -kajaleita, joista tykkään kovasti (kuvassa mm. kaksi ylimmäistä) -hyvä levittyvyys ja pysyvyys, sekä kaunis pigmentti! Tykkään myös Color Riche Le Smoky -kynistä, joilla saa toisen pään "kumilla" sumennettua rajausta utuiseksi, kuten esim. tässä meikissä (klik). Merkiltä löytyy myös tusseja ja geelilinereitä. Hintaa 7,50e - 14,90e

IsaDoralta puolestaan löytyy parhaat sisäkajalit! Varsinkin vaalea beige sisärajaus (kuvassa alin) kirkastaa katsetta kauniisti ja näyttää luonnollisemmalta kuin kova valkoinen. IsaDoran silmänrajausvalikoimasta tykkään myös metallinhohtoisista Twist-up Metallic Eye Pen -kynistä. Merkin silmänrajaustuotteiden hinnat vaihtelevat 10,20e - 19,90e.

Mascarat

Maybellinen The Colossal Volum' vedenkestävä ripsari (kuvassa keltainen), sekä Colossal Go Extreme vedenkestävä ripsari saavat multa suuren peukun, ja kaksi ystävääni suosittelivat One By One Volum' Express:iä ("Kiva kumihaja, erottelee ripset hyvin eikä varise!") sekä Illegal Length:iä ("Tuuheuttaa paljon ripsiä, muttei kuitenkaan tee paakkuisiksi!"). Keltaisissa The Colossal Volum' -ripsareissa on pehmeät kuituharjakset ja harjasosa on iso ja pullea. Erottelee ja pidentää kauniisti, vedenkestävä myös pitää taivutuksen "paikallaan" koko päivän. Maybellinen ripsarien hinnat pyörivät 6,90e - 16,90e hintaluokassa, ja saatavilla on siis myös tottakai vesiliukoisiakin versioita!

Myös L'Oréalin ripsiväri(t) saa paljon kehuja! Itse olen ystäväni suosittelemana uskaltautunut kymmenen vuoden Maybelline-manian jälkeen kokeilemaan Volume Million Lashes Waterproof -vedenkestävää ripsaria (kuvassa), ja voi miten tyytyväinen olen tähänkin ollut! Mua himottaisi kovasti kokeilla myös mustavalkoista Mega Volume Collagene -ripsaria, sillä olen siitä niin pätevän tuotearvostelun joskus aikoja sitten yhdestä blogista lukenut, mutta harmikseni siitä ei ole vedenkestävää versiota, joka on mulle ihan must. :/ Lorkun ripsareilla hintaa on 11,50e - 21,90e, mutta kumpikin mun suosittelema yksilö pysyy alle kahdenkympin. ;)

Kulmakarvatuotteet

Lumene on petrannut kulmatuotteissaan todella kivasti, ja nyt kulmakynien sävytkään ei ole liian punertavia meille "harmaille suomalaisille"! Itse suosin siis Lumenen kulmakarvakyniä, ja tarkoituksissa olisi hankkia vielä sarjaan kuuluva puuterimainen kulmakarvaväriduo sekä väritön kulmakarvageeli. Lumenen kulmakynien ja muotoilugeelin puolesta liputtaa myös mm. Emilia! :) Lumenen kulmatuotteiden hinnat 7,50e - 13,90e.

IsaDoran kulmatuotteista eniten kiinnostaa kevätuutuus Eyebrow Lifter -kulmakynä korostamaan kulmaluuta (joka mun pitikin viime viikolla ostaa mutta epähuomiossa nappasin mukaan huulituotteen! :D), mutta tällähetkellä on käytössä IsaDoran värillinen Eyebow Styler -kulmakarvavaha, ja se on ollut kyllä suosittelemisen arvoinen! IsaDoran kulmatuotteiden hinnat 12,70e - 13,90e.Huulet

Lumenen Rasberry Miracle -huulipunat on aivan ihanan pigmenttisiä, pehmeitä ja kosteuttavia huulilla! Myös Natural Coden huulipunat saa peukun multa (ja äidiltä ;)). Hinnat (sis. huulipunat, huulikiillot ja huulikiiltokynät, huulilakat ja rajauskynät) 6,90e - 13,50e.

IsaDoran huulipunat ovat myös ihanan pigmenttisiä ja värivalikoimaa löytyy! Punan tyypistä riippuen myös joko kosteuttavia tai mattaisia. Kevätuutuudet, mattaiset huulipunakynät ovat mun ostoslistalla -ah niin herkullisia sävyjä! Mä liputan suuresti myös IsaDoran huultenrajauskynien puolesta! Pehmeästi levittyviä ja pigmenttisiä, mutta kuitenkin sen verran napakoita, ettei levittäessä lähde "sulamaan" ja leviämään huulten rajojen ulkopuolelle tai juonteisiin. Huulitotteiden hinnat 10,00e - 13,90e.

Maybellinen huulipunat (kuvassa) on varmasti markettipunista, ja ihan muutenkin, mun lemppareita!! Upeita värejä laajat valikoimat, pigmenttisyys on huippuhyvä, tuntu huulillakin erittäin pehmeä ja miellyttävä! Hinnallakaan näitä ei ole pilattu, alle kympin!! Ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa! Paitsi no se, ettei Suomeen tullut nyt tämän kevään/kesän huulipunakokoelmaa Rebel Bloom. :( Olin jo ehtinyt YouTubesta niitä värejä kuolata, joten pettymys oli aika suuri. Möh. No enivei! Maybellinen huulipunien puolesta liputtaa myös moni muukin kauneuspiireissä, joten siitä syystä tuo kaksi tähteä. Hinnat huulituotteissa 6,60e - 10,00e.

L'Orealilta mun on nostettava nuo alemmassa kuvassa olevat Shine Caresse -huulilakat! Siis voi juku miten KEVYITÄ, kosteuttavia ja pigmenttisiä!!! Ja pysyviä! Jos sulla on siis ollut ongelmana huulipunien kuivattavuus (josta pääsee siis toki eroon vaikka levittämällä alle tai päälle ihan normi huulirasvaa), niin suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan näitä! Levittämällä näiden huulilakkojen alle huultenrajauskynää saa lopputuloksesta intensiivisemmän, sillä vaikka nämä pigmenttisiä onkin, niin silti melko läpikuultavia. Toki kerrostettavuus on näissä unelma. Tummemmissa väreissä kehottaisin muutenkin ehdottomasti käyttämään huultenrajauskynää, jotta värin saa huulille kauniisti. Aivan huippuja, kokeilkaa! Hintaa näillä kyseisillä huulilakoilla on 13,50e, mutta Lorkun huulituotteet pyörivät yleisesti siinä 6,90e - 13,50e tienoilla. 

PS. Jos joku vielä metsästää kunnon Kylie Jenner / 90-luvun rusahtavaa huuliväriä, muttei halua maksaa itseään noin "arveluttavan" värin takia kipeäksi, niin suosittelen L'Oréalin Contour Parfait -huultenrajauskynä sävyssä 657 Rosewood (6,90e)! Lopputuloksesta kuvat, sekä Kylie Jenner -tutorialin pääset kurkkaaman tästä!
(Huom: Kylien on virallisesti todettu siis käyttävän M.A.C:n Velvet Teddy huulipunaa ja Whirl huultenrajauskynää, mutta nehän sitten taas menevät tämän postaukse budjetin ylitse ;))

GinaTricotin huulipunista tykkään myös! Kevyitä mutta pigmenttisiä, ja sävyjäkin löytyy kivasti! Hintakaan ei päätä huimaa; 5,95e!

Viva La Divan huulipunien puolesta liputan minä sekä myös muutamat muut kosmetiikkabloggarit. Itsehän kirjoittelin punista enemmän tässä postauksessa! Tiivistettynä sanottakoon tähän kuitenkin, että upea ja laaja värivalikoima perinteisistä vaaleanpunaisista punaisiin, vihreään, keltaiseen ja mustaan! Ihanan kevyitä huulilla, mutta kuitenkin pigmenttisiä. Hintakin vain 8,85e! Viva La Divan huulituotteiden hintoja oli hieman vaikea kaivella esille, mutta siinä 7 - 9 euron hujakoilla uskaltaisin sanoa että mennään.

KICKS:n huulipunien puolesta liputtaa puolestaan ihana Paula, joka on tunnettukin upeista punahuulistaan! Pus! Neiti kuvailee punia pigmenttisiksi ja edullisiksi ja kertoo punien pysyvän huulilla hyvin, erityisesti rajauksen kanssa. Paula näyttää KICKS:n punille peukkua myös sen takia, että punat tuntuu ihanan kosteuttavilta huulilla! Ah, näitä on kyllä pakko päästä kokeilemaan itsekin! KICKS:n huulipunissa on 15 sävyvaihtoehtoa ja hinta on 11,90e. Muut huulituotteet ovat 8,90e - 11,90e.

Kynnet

Mavalan kynsilakkoja omistaa varmaan jokainen -eikö? ;) Ja miksikäs ei, pieni pullo takaa sen, että vähäisessäkään käytössä lakkaa ei mene hukkaan. Sävyvalikoima on erittäin laaja, pysyvyys ja levittyvyys erinomaisia, ja merkiltä löytyy myös jos jonkinmoisia kynsienhoitoon tarkoitettuja tuotteita! No okei, kaipa niitä vähän kaikilta jo nykyään löytyykin. Multa, varsinaiselta kynsilakkahamsterilta löytyy varmaan kymmenen Mavalan lakkaa (osa kuvassa), ja kysilakoille hintaa kertyy 5,20e. Hoitotuotteiden, tarrojen yms. hinnat vaihtelevat 6,30e - 20,10e.

L'Oréalin Color Riche -kynsilakkoja 6,50e, sekä IsaDoran Wonder Nail -kynsilakkoja 7,90e löytyy kumpaisiakin mun laatikosta. Kauniita sävyjä, hyvä levittyvyys ja hyvä pysyvyys. Lorkun kynsituotteiden hinnat ovat 6,50e - 17,90e ja IsaDoran 7,90e - 14,90e (hinnat sis. myös lahjapakkaukset).

Myös We Care Iconin Fashion Nails -kynsilakat 4,50e olen havainnut kestäviksi! Tai no yhdenhän mä vain omistan, tämän, mutta silti! :D Pieni kiva pullo, kauniit sävyt ja hyvä laatu. Hintaa sarjan kynsituotteille 4,50e - 7,90e.

Essien lakkoja en nyt halvoiksi kutsuisi, mutta koska alle kahdenkympin jäädään, niin miksei niitäkin siis tähän nostettaisi! Tykkään Essien lakoista kovasti, ja jos hinta ei olisi 14,40e, niin varmaan hamstraisin kaikki sävyt itselle! :D Hoitotuotteiden hinnat 15,40e - 16,40e.

***

Mitäs ajatuksia tämä listaus herätti?
Ja vielä olisi yksi listaus odottamassa vuoroaan! Stay tuned! ;)

Nyt mä ryhdyn vähän siivoomaan huomista varten, kokkaan, laittaudun ja pakkaan kassia iltaa varten sillä viini, elokuva, ja yökylä I:n luona odottaa illemmalla! Rentouttavaa torstai-iltaa myös teille! <3

15 kommenttia:

 1. Minäpä tuppaan tänne taas laittelemaan omia suosikkejani! :D Paras rajaustussi löytyy ylläripylläri H&M:ltä. Mikään muu ei oo mulla toiminu yhtä hyvin. Parhaat ripsivärit taas löytyy Oriflamelta ja Oriflamen ripsareita löytyy ihan pilkkahintaan esim. Huuto.netistä ihan uusina ja avaamattomina. Paras luomiväriviisikko mulla oli BYS-merkkinen, mutta se pilaantui, joten jokunen aika sitten nakkasin sen roskiin. Mitkään muut luomivärit ei pysy mun silmissä niin hyvin ku nuo, enkä tiedä, saako nuita BYS:n luomivärejä Suomesta mistään muualta ku Beatiful-fashionilta, josta ei kuulemma nykyään kannata tilata mitään, kun homma on mennyt epämääräiseksi. Jopa Natural Coden luomivärit karkaa luomilta, vaikka alla on pohjustaja. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ehdottomasti saakin tulla jakamaan omia suosikkeja! :) Kiitos!
   Hei Oriflamen The One (oliko se sellainen? heh) ripsaria on tosi monet kehuneet!! Houkuttaisi itsekin kokeilla sitä, mutta tosiaan vesiliukoiset on no-no mulle.. :') Harmi kuulla, ettet oo löytänyt mitään luomivärejä jotka pysyis luomilla :o Ootko kokeillut IsaDoran luomivärejä? Mulla ainakin ne taitaa tuntua tosi pysyviltä.. :)

   Poista
  2. Pitääpä yrittää saada käsiin noita Isadoran luomivärejä. Oon niistä muualtaki kuullu kehuja. Tällä hetkellä yritän kalastella Huuto.netistä yhtä Too Facedin pientä palettia. Oriflamen ripsarit taitaa suurin osa olla säänkestäviä ja minäkin kun pyörin pihalla välillä säässä ku säässä, niin hämmästyttävän hyvin pysyy silmissä! Toki kun alkavat kuivahtaa, niin sitten helpommin suttaa silmän alusia, mutta ei huomiotaherättävästi. Ja hämmästelen myös sitä, miten ne pitää taivutukset, vaikka tosiaan ei oo täysin vedenkestäviä. Mutta ihan uusia Oriflamen ripsareita löytyy naurettavan halvalla esim. Huuto.netistä tai sitten joistain FB-ryhmistä, kun Oriflamea myyvät ilmeisesti saavat näitä ihan liiaksi asti, niin myyvät sitten halvemmalla pois. :)

   Poista
 2. jeijjj niiiin hyvä ja kattava postaus<3!! näihin on kyllä aina hyvä palata jos loppuu joku oma meikki ja on sillee..hmm mitäs sitä kokeilis! oot kyllä kertonu tosi hyvin tuotteista. kyl miä liputan halpojen meikkien puolesta! ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos muru! <3 Hehe, juuh tänne vaan kurkkimaan ;) Jess, nii mäki ;)

   Poista
 3. Kiitos kun olet jaksanut nähdä näin paljon vaivaa ja listata tuotteita ylös! Todella hyvä ja kattava tämä plus edellinen postauksesi. Onko Ginan huulipunat kuinka kestäviä vai saako punaa olla kokoajan lisäilemässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon kommentista! :) Kyllä mun mielestä Ginan punat on ihan hyvin pysynyt.. Mun omat on tuntuneet huulilla kevyiltä ja kosteuttavilta, joten ehkä siinä mielessä koostumus ei KAIKKEIN pysyvin ole, mutta mun ei ainakaan ole koko aikaa tarvinnut lisäillä :)

   Poista
 4. Meitsi liputtaa kyllä näiden vähän halvempien meikkien puolesta :)<3 näihin on hyvä palata sitten kun edellinen loppuu ja testata jtn muuta :) löyty nimittäin taas tosi kiinnostavia tuotteita!! Kattava postaus jälleen <3 odotan innolla vielä seuraavaa <3 ihanaa pääsiäistä muru :**<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löytyy meitä muitakin, jotka pitää vähän edullisempiakin tuotteita laadukkaina! Mukava että sulle löyty tästäkin listasta kokeilemisen arvoisa tuotteita! <3 Kiitos paljon Emilia kommentista!! Ja hyvää pääsiäistä sinne Ouluun myös! :3 :*

   Poista
 5. Anonyymi5/4/15 14:31

  Ihana ku teet tälläsiä postauksia, näistä saa tosi paljon vinkkejä kun ostaa seuraavan kerran meikkejä.Mulla on kans pari isadoran luomiväripalettia käytössä ja ne on ihan huippuja. Saattaa olla että hamstraan ne kaikki vaikka entisetkin eri merkkiset on käyttämättä. Nimittäin mulla olis se paletti jossa on 180 eri väriä ja on jääny vähän käyttämättä. :/ Isadoran lisäksi oon ihastunut tuohon rimmelin rajausväriin, saa tasaista jälkeä ja onn ihan huippu. Ainut että monen tunnin jälkeen se alkaa kulumaan pois ns. "liikkumaan". Osaatko sanoa mikä tepsis siihen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna, mukava että tykkäät! <3 Joo IsaDorat on kyllä munkin mielestä huippuja! Niin pigmenttisiäkin! Ooo ai sulla on tuollainen jättipalettikin!? :o Wauuu, anna tänne ;DD Hmm mikähän tuossa rajauksen liikkumisessa voisi olla... Onko sulla siis millainen, kynä, geeli vai sellanen dipattava nestemäinen? :) Ehkä luomivärinpohjustaja vois auttaa? Tai jos käytät nestemäisiä niin vedenkestävä vaihtoehto? :)

   Poista
  2. Anonyymi8/4/15 01:21

   Mulla on toi ihan sama Rimmelin rajausväri (exaggerate) kuin sulla ja sehän on vedenkestävä. Laitan sitä luomivärin päälle niin oisko siinä sitten jottain vikaa? Kun tuntuu et jos laittaa luomivärin rajauksen jälkeen nii eihän se näy enää sieltä. :D Pitää yrittää testailla. :)

   Poista
  3. Aa sulla on sama! Se on hyvä rajausväri! :) Mulla on se ei-vedenkestävä versio siittä, niin siks tuli mieleen et jos sullakin on se, niin kokeilisit sitä waterproofia. Mutta jos sulla se kerran on jo käytössä.. :D Hmm, ei mun mielestä sen pitäisi mitenkään vaikutaa, että laittaa rajauksen luomivärin päälle.. Voisithan sä kokeilla vaikka niin, että laitat sen rajauksen ensin ennen luomivärejä, annat kuivahtaa kunnolla ja sitten vielä rajaat siitä päältä uudelleen kun oot saanut luomivärit levitettyä? Auttaiskohan tuollanen "tuplavarmistus"? Rajausten liikkuvuus ja suttaantuvuus johtuu yleisimmin joko rasvoittuvista luomista tai raskaista luomista, jolloin luomi ikäänkuin hankaa sitä rajausta päivänmittaan.. Jälkimmäisessä vois ehkä autta ohuempi rajaus (toki en tiiä onko sulla just tota ongelmaa ja kuinka paksuja rajauksia muutenkaan tee :D), ja tuohon luomien öljyisyyteen voisi auttaa kunnon pohjustus; mattapintainen primer ja luomivärinpohjustaja. Muita vinkkejä en oikein osaa sanoa.. :s Tai sitten sun pitäis kokeilla jotain toista vedenkestävää rajausväriä? Jos tykkäät noista nestemäisistä, niin Lumeneltakin löytyy yks.

   Poista
 6. Eikö sulla ole jäänyt vielä yksikään Mavala -putelin korkki jumiin?! :) Se taitaa olla niin ominaista merkille että olen kuullut yhtiöllä olevan reklamaatiovastineena oikein jonkin sortin "väännin" putelin aukaisuun. Näin olen siis vain kuullut, itse en ole oikein lämmennyt merkille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan noita muutamat vanhemmat jumittunut, mutta aina oon saanut auki pitämällä korkkia hetken kuuman veden alla ja sitten rätin avulla vääntänyt korkin normaalisti auki! :) Ja usien putsailenkin niitä pullojen kauloja kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla topsipuikolla, niin ei jää kuivuneet lakkajämät tukkimaan korkkia :) Tuollaista en oo kyllä ite Mavalasta kuullut, aika mielenkiintoista! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!