10.4.2015

QUALITY UNDER 20 EUROS? / part 3

Noniin, nyt olis aika kurkata vielä tämä viimeinen osio tähän postaus-trilogiaan! Kiitos paljon kaikille edellisiin postauksiin omia lemppareitaan jakaneille, sekä muille kommenttia jättäneille! Edellisiin postauksiin ja listauksiin pääset siis tästä ja tästä.

Ilman tähteä = Minä suosittelen.
* = Ystäväni suosittelee.
** = Minä ja ystäväni suosittelemme.


Puhdistustuotteet

Erisan puhdistusgeeli on ollut ainakin mulla, siskollani ja I:llä ollut käytössä iät ja ajat! Muita olen välissä toki kokeillut, mutta nyt taas palannut tämän pariin. Poistaa tehokkaasti meikin, myös vedenkestävän silmämeikin, ja tämä on kätevä niin pesualtaalla kuin suihkussakin! Tuote on hajusteeton, sopii kaikille ihotyypeille, ja B5-provitamiini kosteuttaa ihoa. Näistä on usein myös tuplapakkaustarjouksia! Hintaa yhdelle on vain 5,90e.

L'Oréal Sublime Glow -puhdistusyöljystä oon täällä blogissa kirjoittanut pariinkin otteeseen, mm. täältä ja täältä voit käydä lukaisemassa tuotteesta enemmän. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, miellyttävä käyttää ja poistaa myös silmämeikin. Hintaa 7,90e.

Herbinan hellävarainen luomuruusu-puhdistusvaahto sai suosituksia kahdelta kaveriltani. ("Ihan paras! Riittoisa, jätti ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.") Tuotteen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille, ruusuvesi rauhoittaa sekä kosteuttaa ja ksylitol raikastaa. Hinta n. 5,50e.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit -pesugeeli sai puolestaan äänen siskoltani. ("Puhdistaa meikin ja ihon hyvin, tuoksuu raikkaalta, ei kuivata ihoa.") Rasvoittuvalle iholle tarkoitettu putsari syväpuhdistaa ihon ja auttaa vähentämään finnejä sekä mustapäitä. Aloe vera ja kamomillauute rauhoittavat ihoa. Hinta n. 8,50e.

Nostin tähän myös nimenomaan oman ehdottoman lempparini silmämeikinpoistoaineista, Garnierin Eye Makeup Remover 2in1 on nimittäin taivaallinen! Poistaa myös vedenkestävän meikin todella tehokkaasti; silmiä ei tarvitse hangata useaan otteeseen, vaan yhdellä (!) vanulapulla saa putsattua meikit vaivattomasti ja silmiä rasittamatta! Miinuksena ehkä, että päivittäisessä käytössä kuluu suht nopsaan loppuun, mutta todellakin ostamisen arvoinen, eikä hintakaan päätä huimaa; 5,90e.

Kuorinnat / naamiot

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub. Nimensä mukaisesti, päivittäiseen käyttöön soveltuva, ihon epäpuhtauksia vastaan taisteleva kuorinta. Rakeet ovat pieniä, eivätkä liian hankaavia, jolloin käyttö päivittäinkin on miellyttävää eikä liian voimakasta iholle. Pitää ihon kirkkaana ja kauniin kuulaana! Hinta n. 8,50e.

Samalla sairjalla jatketaa, kun suosituksen sai myös Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub. ("Raikas verigreipin tuoksu, puhdistaa ihon hyvin, miellyttävät hellävaraiset rakeet, ei kuivata ihoa.") Hinta n. 8,50e.

Freemanin kuorinnat ja naamiot sai ääniä mm. minulta ja siskoltani. Itseltäni löytyy Facial Mint & Lemon Clay Mask ja siskolta puolestaan Facial Revealing Pomegranate Peel-off Mask. Hinta-laatu suhde kohdillaan, puhdistaa hyvin, savinaamio auttaa ihon rasvoittuvuuteen ja supistaa ihokuokosia, riittoisat isot pakkauskoot, "iho on kuin vauvan peppu"! Hinnat vähän vaihtelee, nämä meiltä löytyvät taitaa pyöriä 5,90e:n hujakoilla.

Nivea Skin Refining Scrub on vähän isompirakeista kasvojenkuorinta-ainetta, tuntuu kuorivalta ja onkin siis tarkoitettu käytettäväksi vain 2-3 kertaa viikossa. Hellävarainen iholle ja kosteuttaa. Hintaa 7,50e.

Vartalonkuorinnoista haluisin nostaa esille Nivean Creme Peeling Shower Scrubin n. 3-4e sekä RentoSaunan Mustikka Sokerikuorinnan 9,50e (tuotearvostelu tässä postauksessa). Nivean yksilössä on mukavan karheat rakeet ja raikas tuoksu -lisäkuorintaa saa levittämällä tämän kuorintahanskoilla. Tiiättehän, ne perunahaskojen näköiset. ;) RentoSaunan kuorinta puolestaan on ihan mahtava! Tulee vähän luksuksempi olo sitä käyttäessä. Vedetön, ihoa kosteuttava ja uudistava kuorinta, jossa on mm. raakaruokosokeria eikä säilöntäaineita. Tuoksuu ihan lapsuuden mökkisaunalta.<3 




Voiteet

Novalan perusvoide, Bepanthen sekä Vaselin -perus kosteutsvoiteita, moniin eri tarpeisiin. Luotettavia, kostettavia, hoitavia; hyviä!

Nivea Daily Essentials Day Creme. Itseltäni löytyy tuo kuvassakin näkyvä rasvoittuvalle ja sekaiholle tarkoitettu päivävoide, ja olen ollut tyytyväinen. Kevyt käyttää meikin alla ja kosteuttaa ihoa hyvin. Hintaa 6,60e.

Nivealle vaihtoehtona L'Oréalin Triple Active -sarjan voiteet. Itsellä on ollut sarjan Anti-Shine päivävoide, ja tarkemman arvostelun voit lukaista täältä. Hyvä meikin alle, kevyt, ei rasvoittanut ihoa liikaa, vaikka kosteuttikin hyvin. Hinta 8,90e.

Hiukset

Hiustuotteita olisi voinut listata paaaljon enemmänkin, mutta pysytään nyt vain muutamissa tämän postauksen pituuden takia.

Biozell on sarjana sellainen, että siitä voisin suositella vaikka ihan mitä vain! Noh, ainakin kokeilemiani tuotteita, eli hiuslakkaa 5,90e, kuivashampoota 4,90e - 7,50e (normaalia sekä tummille hiuksille tarkoitettua), arganöljyeliksiiriä 10,50e, kiiltosuihketta 6,90e, suolasuihketta, syväkosteuttavaa shampoota 10,50e ja hopeahoitoainetta 10,50e. Tummien hiusten kuivashampoo on PARAS tummien hiusten kuivashampoo! Kaikki brunetet, suosittelen ehdottomasti jos kaipaatte kunnon volyymiä ja rakennetta hiukseen! 

Tuosta yllä olevasta listasta näköjään puuttuukin toinen hiuslakkalemppari, nimittäin Klippoteketin Super Extra Strong Hair Spray, josta olen kirjoitellut ainakin täällä ja täällä. Huippuhyvä pito ja hinta-laatusuhde! Suuri koko ja erinomainen pito, muttei kuitenkaan tee kypärämäistä lopputulosta. Hintaa 4-5e.

Sunsilkin keltainen Smooth & Shiny -sarja on ollut hyvä löydös! Täytyisikin muuten taas kokeilla pitkästä aikaa sitä. Shampoo ja hoitoaine on tehneet hiuksista ihanan pehmeät ja helposti kammattavat, ja hiuksiin jätettävä Nourishing Soft & Smooth Oil Spray hoitoaine on myös ollut ihan unelma! Varsinkin kun mulla oli pitkä blondattu ja takkuuntuva purkkatukka. :D Tuotteissa on myös marokkolaista arganöljyä ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Hinnat n. 2,50e - 4,50e.

Doven Nourishing Oil Care -hiusnaamio nousi töissä meidän muiden kosmetiikkaosastojen naisten lemppariksi, kun puhuttiin syväkosteuttavista tuotteista. Eli jos todella kaipaat kosteutusta hiukseen, uskaltaisin itsekin huikata kokeilemaan tätä! Hinta n. 3e?

Jos nykyään enää suoristelisin tukkaani kovasti, käyttäisin ehdottomasti L'Oréalin Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Creme -suoristusvoidetta! Olen tätä aikoinaan pari purkkia käytellyt, ja tässä on aivan ihana tuoksu, ja saa hiukset todella kiiltäviksi, pehmeiksi ja sileiksi, ja auttaa pitämään ne upean suorina suoristuksen jälkeen! Plussaa ehdottomasti lämpösuoja! Hintaa 7,20e.

XZ Suklaa-vanilja -hoitosuihke 4,50e ("Ihana tuoksu, auttaa selvittämään hiukset helposti, vähentää sähköisyyttä, hyvä hinta-laatusuhde, ei silikonia.") sekä Schwarzkopfin G2B Guardian Angel -lämpösuoja 6,90e  ("Hyvä muotoilurautojen alla hiusta suojaamassa, ei tahmaa!") saivat ääniä ystäviltäni.

TRESemmé Heat Defence Styling Heat Protection on mulla itsellä ollut tähänastisista toimivin lämpösuoja. Hyvä suihkepumppu, riittoisa, kaikinpuolin toimiva. Hintaa en juuri nyt saanut netistä kaivettua, mutta jossain 6-9e:n paikkeilla varmaankin.

***

Aurinkoista viikonloppua!

14 kommenttia:

  1. Loistava postaus jälleen Pauliina :)<3 Niin hyviä tuotteita!! <3 Bepanthen sekä Vaselin kunniaaan etenkin, hahha ;DD<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Haha joo, kyllä perustuotteet pitää olla! ;)

      Poista
  2. huuh niin kattava postaus et nostan kyllä hattua vaivannäölle !! erittäin,erittäin hyvä!! <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä ja kattava postaus jälleen. Näistä kolmesta postauksesta on löytynyt uusia mielenkiintoisia tuotteita, joita haluan ehdottomasti kokeilla. Helpompi tehdä ostopäätös kaupassa, kun tietää että se on hyväksi havaittu eikä ole aivan kuraa. Kiitoskiitoskiitos :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihan huippua kuulla, että näistä on ollut sulle hyötyä, ja että on löytynyt kiinnostavia uusia tuotteita!! Jeee! :3 Kiitti kivasta kommentista!!

      Poista
  4. Tää on ollut niin loistavan laaja postaussarja, kiitos! :) Tästä kategoriasta mun lemppariedulliset on Lumenen puhdistustuotteet, Nivean se kaikista tavallisin Soft-voide, Erisanin kosteuttava kasvovoide ja Herbinan ihanantuoksuinen alkoholiton kasvovesi herkälle iholle. Niin ja Herbinan tuoksuton kuivashampoo, ihan loistavaa kamaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon, niin mukava kuulla! :)) Ja kiva kun vinkkasit omiakin lemppareita, jes!

      Poista
  5. Olipa hyödyllinen postaus, näin opiskelijalle varsinkin :D Sun blogissa on aina niin panostetut postaukset että ihailen kyllä sinua siinäkin mielessä! Oot paljon käyttäny aikaa tähän, että me lukijat oikeasti saatas (ja saadaankin) näistä paljon irti! :') ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo vähän opiskelijabudjettia ajatellen näitä kokosinkin -sillä edullisestikin saa tosi hyviä tuotteita! :) Kiitos paljon ihanasta kommentista <3

      Poista
  6. Ihanan kattava ja tosiaan hyödyllinen postaus varsinkin kun haluaa elää säästölinjoilla! Sulta aina saa niin hyviä ja laadukkaita vinkkejä, ei voi kuin ihailla. Oot ihana kun väsäilet meille tällaisia aarteita Pauliina ♥

    VastaaPoista
  7. kaikki kommentit sun blogissa jostain syystä tulee bloglovin feediin ns "omana postauksena" mistähän mahtaa johtua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää ongelma oli eilen ainakin, korjasin sen ja pitäisi siis olla kunnossa. En ainakaan muilta oo saanut enää kommenttia että nuo blogikommentit menisi noin.. Onko sulla tää ongelma siis silti olemassa? :oo

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!