28.2.2015

KUTSU KAUNEUTEEN - MINUN VINKIT SHOPPAILIJOILLE

*Kaikki kuvat: sokos.fi. Kuvatekstejä klikkaamalla pääset tarkastelemaan tuotetta suoraan Sokoksen verkkokauppaan! Linkeistä en hyödy rahallisesti.

Heipsan! Viimepäivinä on allekirjoittaneella ollut aika paljon ohjelmaa ja puuhaa, joten tänne blogin pariin en ole kauheasti kerennyt. Nyt on kuitenkin pakko tulla vinkkaamaan parista hyvästä tarjouksesta! Viikolla alkaa taas Sokoksen Kutsu Kauneuteen -päivät, ja nyt onkin saatavilla tuo mun useasti hehkuttama ja ylistämä Lumenen CC -meikkivoide vain hintaan 10,90 euroa (normaalisti 16,50 e)!! Eli jos tämä kaveri on sulle jo tuttu ja sinunkin suosikkisi, tai jos kaipailet uutta meikkivoidetta, joka olisi iholla kevyen tuntuista, kuulasta, mutta kuitenkin peittävää, niin suuntaahan sunnuntaina 8.3. Sokokselle, Emotion-myymälään tai Sokoksen verkkokauppaan!!



(arvioni tuotteen plussista ja miinuksista täällä)

Kutsu Kauneuteen -tapahtuman muista tuotteista on pakko vinkata myös muutama muukin mun lempparituote! 

Koko viikon huippuetuna on Lancômen La Vie Est Belle EdP 30 ml, nyt vain 46 euroa (normaalisti 58 e)! Itse sain tämän muutama joulu sitten omasta toiveestani vanhemmiltani lahjaksi ja kyseinen tuoksu olikin niin kovassa käytössä, että valitettavasti taitaa olla enää muutama hassu tippa jäljellä! Tämä on aivan hurmaava tuoksu, joten jos mestoilla olette, niin käykäähän tuoksuttelemassa, josko löytäistte tekin tästä mieluisan parfyymin itsellenne!




Myös paljon kehuttu Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto on nyt viikon tarjouksessa vain hintaan 13,90 euroa (normaalisti 20 e)! Mun oma veteleekin jo niin viimeisiään, että tämän voisi lisätä omallekin ostoslistalle!




Lumenen puhdistustuotteet ovat myös viikon ajan tarjouksessa 2kpl/10 euroa, Lumenen Beauty Base -pohjustustuotteet hintaan 9,90 euroa (normaalisti 12,90 e), ja Lumenen Sheer Finish -irtopuuteri 12,90 euroa (normaalisti 17,90 e)! Itse olen vannoutunut Lumenen Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primerin käyttäjä (alla kuvassa), ja tuota irtopuuteriakin on lukuisat purkit käytetty loppuun, joten näitä voin siis itse suositella lämpimästi!




Lahjaeduista mainittakoon, että Michael Kors White -tuoksun ostajalle on tiedossa 80 euron arvoinen Korsin laukku (rajoitettu erä), ja jos ostat 100 eurolla Estée Lauderin tuotteita, niin saat meikkipussin, joka sisältää yhden normaalikokoisen huulipunan ja kuusi erikoiskokoista tuotetta; edun arvo 140 euroa (rajoitettu erä).

Aiotteko te suunnata Kutsu Kauneuteen -päiville kiertelemään tarjouksia? Kiinnostuitteko mun vinkkaamista tuotteista? 

***

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksissa, Emotioneissa ja Sokoksen verkkokaupassa 2.-8.3.

HUIPPUMERKKIEN ETUPÄIVÄT

Ma 2.3. Lancôme
Ti 3.3. Biotherm
Ke 4.3. Dior
To 5.3. Clinique
Pe 6.3. Sensai
La 7.3. Clarins
Su 8.3. Lumene

Koko tapahtuman tarjoukset voit kurkata tarkemmin täältä, ja tästä linkistä voit osallistua myös arvontaan, jossa voit voittaa Lancôme-meikkitaiteilijan henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä ihania tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä!

Iloisia shoppailuhetkiä ensi viikolle! ;)

7 kommenttia:

  1. tuota CC voidetta mun oikeasti pitäis kokeilla, miks väännän sen päässäni koko ajan BB voiteeksi...eikö ne ole vähän niinku sama asia!! vai apua onko.. :DD oikeesti tosi hyvä postaus ja hyvät vinkit !!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo kokeile Paula! :) Haha, CC:t on mun mielestä vähän peittävämpiä kuin BB:t! Vaikka siis kevyt tämä Lumenenkin CC on ;) Mä ite miellän BB:t kans enemmän niinkuin sävyttävinä kostesusvoiteina, ja CC:t taas sit jo enempi meikkivoiteina. :) Mutta kiiiiots ystäväiseni! <3

      Poista
    2. oohhh okeii ;))

      Poista
  2. oo tää postaus tuli tarpeeseen, en ois nimittäin tienny noista päivistä mitään! :'D ja heii mäkin haluun testata tota cc-voidetta, oon kuullu viime aikoina siitä niin paljo hyvää että pakkohan sitä on testata :) ja mulla on myös hajuvesi ostossa, joten tuota pitää mennä ehdottomasti tuoksuttelemaan ;) kiitti vinkeistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin, hyvä että tuli tarpeeseen tämä! :) <33 Jooh, todellakin kannattaa kokeilla tota Lumenen CC:tä -et varmastikaan pety! :) Tuo hajuvesi on niin ihana, tuoksuttele ihmeessä ja kerrohan sit lähtikö mukaan! ;)

      Poista
  3. Mä liputin ja liputan kyllä edelleen tuo cc voiteen puolesta, mutta nyt vaihdoin eriin... jostain luin, että useilla tuo cc voide aiheuttaa semmosia paiseita ihoon, joka johtuu jostain tukkivasta ainesosasta :/ Mut toisaalta, jos ihon puhdistaa aina kunnolla päivän päätteksi niin tuskin meikkivoide semmosta tekee.. mene ja tiedä :/ En oo toistaiseksi uskaltanut käyttää sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mä en oo kuullu yhtään tuollaista kommenttia tuosta ? :o Sehän on niin yksilöllistä että miten iho mihinkin reagoi.. Ja tosiaan kunnon puhdistus joka ilta onkin huippu tärkeetä :) Mulla ei oo itellä tullut mitään vaikka jo vuoden putkeen sitä oonki käytellyt päivittäin, joten mä en siitä luovu ennen kun saan paiseen omaan nassuun ;) Kiva kuitenki kuulla tuollastaki palautetta tuotteesta! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!