27.9.2014

SEPTEMBER THROUGH MY PHONE


Syyskuun alkupuolella mulla oli hammashuolto. Ensimmäistä kertaa täällä Turussa, viimeksi kun oon käynyt joskus lukioaikoina kolme-neljä vuotta sitten. Vähän kismitti herätä niin aikaisin (vastaanotto oli aamulla klo 9 ihan toisella puolella kaupunkia), mutta loppujen lopuks oli oikeestaan aika ihanaa kävellä bussille lauantaiaamuna kahdeksan jäljestä, todella hiljaisessa keskustassa, auringon paistaessa ja ilman ollessa sellainen ihana, syksyisen raikas, tiiättehän? Takaisinpäin kävelin tuosta Taidemuseon lävitse -se alue on vaan jotain niin kaunista, ihan oma tunnelmansa siellä.


Pinterestissä pinnailin ihania kynsilakkauksia, ja voi, kyllä se vanha kynsi-intoilija vähän tuolla jossain sisällä heräsi, sillä onhan nuo kaikki aivan upeita! Kuvasin tänne myös mun toisen smoky eye -postaussarjan tutorialin, ja sen pääset lukemaan TÄSTÄ. :) I:n kanssa tehtiin niiden luona usein kouluhommia, ja mun uudet Glitteristä ostetut kaksoishelmikorvikset pääsi tottakai heti käyttöön! Enkä muuten oo muita korviksia varmaan tuon jälkeen käyttänytkään. Tekisi mieli ostaa tuollaiset myös mustina..hmmm. Ja yep, M.A.C -huulipunaa varmaan ikuisuuden himoinneena ja aina hinnan puolesta vastustaneena, päätin vihdoin yhden kotiuttaa. Olihan se toki huulipunaksi ehkä hieman tyyris (20,50€), mutta en kyllä hetkeekään ole katunut. Väriksi valitsin yhden myyjän suosittelemista Frost-punista, sävyn Angel, ja sitä oon käyttänyt kyllä ahkerasti. Puna esiintyy myös muutamissa mun tutoissakin, mm. TÄSSÄ ja TÄSSÄ. On kyllä ollut todella hyvä sijoitus, sävy menee nimittäin niin arkena kuin illanvietoissakin. :)


I:n kanssa päästiin myös pitkästä aikaa vetämään meidän pinkit estenomi-haalarit jalkaan, kun suunnattiin varmasti vuoden suosituimpien opiskelijabileiden, Keltanokkien, jatkoille Börsiin. Hassua, miten meidän omista fuksiajoista on jo neljä vuotta! Silmiin tein tumman smoky eye -meikin, huuliin valitsin mikäs muukaan kun tuon M.A.C:in Angelin, ja topiksi valikoitui uutuus Hennesiltä. Tykkään kovasti tuosta yläosan leikkauksesta. Meidän ilta alkoikin loistavasti Mäkkärillä ja Fresitalla, ja oli kyllä huippukivaa.Kuvasin tänne myös hieman neutraalimman, hempeän tyttömäisen meikin, jonka voit lukea TÄÄLTÄ. :)


#goodnight. Eräänä aamupäivänä päätin kerrankin hoitaa kuivia kantapäitäni, ja kaivoin kaapista joululahjaksi äidiltä saamani jalkakylpykristallit. Oikeesti aika rentouttavaa katella Catfishia telkkarista fleecejumpsuit päällä ja liotella jalkoja lämpimässä vedessä! Jalkakylvyn jälkeen kävin kantapäät läpi vielä hohkakivellä ja rasvasin uutta elämää saaneet koipeni, ah! Yhtenä iltana olin myös todella kliseinen tyttöystävä ja vaihdoin itelleni hurmaavan taustakuvan puhelimeeni. ;D Se tosin on nyt jo vaihtunut Chanel You -logoiseen taustakuvaan. Ja opiskelussa auttaa tietenkin suklaa!


J on tehnyt taas useaan otteeseen viikonloppuna töitä, joten mulla on riittänyt näitä ihan omaa aikaa sisältäviä hemmottelupäiviä tasapainoksi sitten niille koulujutuille. Katsoinkin oikeesti ihan parhaimman leffan pitkästä aikaa: The Other Woman. Suosittelen tooodella lämpimästi, tässä sai oikeesti nauraa, tykkäsin kovasti!! En ollut myöskään kerinnyt (lue: jaksanut) käydä päivällä kaupassa, joten kun jääkaapissa oli vain valo, niin iltapalaksi kehitinkin hyvinkin näyttävät (mutta silti maittavat) paistetut ruisleivät juustoraasteella. :D Ja höysteeksi vähän pannulla paistettuja ranskiksia. Top Chef what? Eräänä aamuna vetäisin myös pitkästä aikaa lenkkarit jalkaan ja suuntasin 6km lenkille! Ihanan energinen fiilis koko päivän. Vaikka mun sormet kummasti turposkin matkalla??! Välipalana jugurttia, mysliä ja vadelmakeittoa.


Aamulla kouluun lähtiessä ehtii tietenkin ottamaan selfien! Ja illalliseksi nähtävästi valmistautuu todella opiskelijatyyppisesti makaronia.. :D Chattailtiin Facebookissa myös isosikoni M:n kanssa, joka tulevana äitinä oli lueskellut ÄiTyLit-ryhmää, ja sai mutkin koukuttumaan noihin älyvapaisiin viihdykkeisiin Feissarimokissa! :D + #boldbrows.


Muruset K&H tuli käymään Turussa! Näitä tyttöjä rakastan hurjasti, ja vaikka usein ei aina nähdäkään, niin kyllä nytkin se 4 tuntia kului niiiin nopeasti! Oli ihanaa nähdä. Illalla J:n ollessa ex-työkaverinsa luona paljuilemassa ja sen jälkeen serkullaan yötä, luin mä hieman teoriaa oppariin, jonka jälkeen katselinkin Orange Is The New Blackia, herkuttelin kaakaolla ja J:n Lontoosta tuomilla karkeilla, sekä suunnittelin jotain kivaa lakkausta kynsille. 


Aamulla luin lanseerauksesta kertovan kirjan loppuun ja tein viimeiset muistiinpanot, jonka jälkeen kävinkin suihkussa ja aloin laittautumaan päivää varten, sillä: J:llä oli pitkästä aikaa viikonloppu vapaa ja aiottiin viettää tuo sunnuntai yhdessä.  Käytiinkin ulkona syömässä, pyörähdettiin Skanssissa vähän kaupoilla ja illalla suunnattiin vielä elokuviin. Tuo Mielensäpahoittaja oli erilainen, mihin normaalisti ehkä ollaan totuttu, mutta mun porukat oli sitä juuri alkuviikolla suositelleet, ja olihan se kyllä hauska! Sai kyllä naureskella ihan ääneen niitä kommelluksia. :D Mä yritin myös kovasti saada meistä jotain nättiä yhteiskuvaa kun odotettiin bussia, mutta eihän siitä mitään tullut, kun herra ilmeili jokaisessa kymmenessä kuvassa! Ei kuulemma ollut tuolloin kaikkein edustavimman näkönen, eikä siksi halunnut mun saavan "hyvää" kuvaa. Miehet. :D Pakko sitä oli itsekin sitten sitä naamaa väännellä. Here you have it.


Kynnet sai I:n inspiroimana lakkaukseksi vaaleaa helmiäistä sekä glitteriä nimettömiin, ja vatsaa hemmoteltiin tänne avatun Burger Kingin herkuilla. *krhm terveellinen elämäntäpa* Aamupäivällä kouluun lähtiessä oli ihanan aurinkoinen ilma, vaikka kylmä tuuli päivällä alkoikin puhaltaa! Hrr, ei vielä sitä pakkasta ja lunta tänne pliis!! (ja yllättävän hyvin matchaa näköjään mun hymy tuon hiiren/myyrän/mikä otus onkaan, ilmeeseen :D Oh god..that's so me!)



Oon oikeesti ihan rakastunut tuohon uuteen paitaan, minkä Skanssin Bikbokista silloin J:n kanssa ostin. Ihan naurattaa jo, kuinka tuo on mun päällä niin useessa kuvassa, että eihän niitä kaikkia voi edes julkaista missään, kun muuten sitä jo alettais ihmetteleen, ettenkö omista enää muita vaatteita! :D Mutta siis, kukallinen, 3/4 hihainen ja peplum-helma, love it. Ehkä I ihan aiheesta sanoikin, että ihan mun tyylinen paita. ;D Ja kun poikaystävä on toiselta ammatiltaan vartijana ja tekee myyjän työn ohella paljon yövuoroja, niin sulla on opiskelun lisäksi hyvin aikaa lakkailla kynsiä ja windowshoppailla netissä uusia syksy-/talvikenkiä! Ah, nuo bootsit mun on kyllä ehkä ihan pakko saada...!


 Muuten nää viime viimepäivät on kuluneet mm. näiden kirjojen ja opparin parissa, Shannon Harrisin:n huulimeikkikokoelmaa kuolatessa (stillshot tästä videosta) ja kerkesimpäs mä eilen kuvaamaan teille myös uuden smoky eye -tutorialin (klick)!


Ihanaa viimeistä syyskuun viikonloppua kaikille! :)
Meitsi jatkaa noiden kirjojen parissa ja pohdiskelee pitkään ja hartaasti pretty.fi:n tilausta, sillä siellä on tämän viikonlopun ajan ilmaiset toimituskulut yli 30€:n tilauksille! Jaiks.

10 kommenttia:

  1. Ihana Pale! ♥♥ Näytät tosi ihanalta, ja nuo sun kulmat on kyllä aivan upeat!! Minäkin haluaisin yhtä tuuheat, mutta kiitos teini-Vilman ja nyppimisinnon.. Ärsyttävää kun ei enää kasva niin tuuheana!
    Nää postaukset on aina niin kivoja! ♥ Ja hei oon laittanu merkille pariin kertaan, että oon jättäny sulle kommenttia, ja käyny sitten myöhemmin katsomassa, niin sitä kommenttia ei oo! Jonkun toisenkin blogissa on joskus käyny noin, siis eikö ne oo vaan tullu sulle vai? :o Tosi ärsyttävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ihana Vilmis! ♥ :-* Ja kiitos, mutta sullahan on just upeet kulmat!! Mua kyllä välillä ärysttää nää omat, kun niitä saa olla joka viikko nyppimässä ja trimmaamassa ettei ihan räjähdä käsiin :') Olispa helppoo, kun riittäisi esim. kerran kuukaudessa kulmien siistiminen, niinkuin mun yhdellä kaverilla!

      Hmm ompas outoa, mä en meinaan ole kyllä saanut niitä sun kommentteja :o Höh, hukkuneet varmaan matkalla jonnekin bittiavaruuteen :D

      Poista
  2. Tykkään ihan hirveesti tälläisistä kuulumispostauksista <33! tuo kakkos kollaasi ja toinen kuva= rakkautta!! Oikeasti huhhuh<3 En voi lakata ihastelemasta sun silmiä :')) Kunnon säihkysilmät :* Pakko mainita myös samasta asiasta kuin Vilma, sillä mä oon kans kiinnittäny huomion sun kulmiin, niin ihanan luonnolliset ja hyvällä tavalla tuuheat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kiva kuulla, että tää postaus miellytti! :')♥ Ja huh mitä kohteliaisuuksia, kiitos Emppu ♥ Mutta hassu, itelläs on sellaiset säihkysilmät että eipä nää mun omat niiden rinnalla paljoo ihastelua kaipaa :') Ja kulmat tuottaa mulle kyllä aina pientä päänvaivaa, niitä kun saa olla niin useesti nyppimässä, että sen muodon säilyttäminen on joskus vähän haasteellista. Ompa sitä nuorempana ollut vähän erikoisempiakin muotoja, mutta nyt tykkään kyllä tuollaisesta melko luonnollisesta lookista, jota oon koittanut parhaani mukaan ylläpitää :) Ihana kuulla positiivista kommenttia niistä, ite kun aina vähän epäröiden niitä tuunailee :)

      Poista
  3. Tykkään sikana näistä kännykkä kuulumispostauksista, itse asiassa se muistutti etten itse oo pitkiin aikoihin tehnyt ja phonen galleriassa odottaa miljoona kuvaa (no ei oikeesti) täytyy siis korjata asia vaikka tänä iltana:') Emiliaa lainaten toi kakkoskollaasin toinen kuva, upeeta upeeta! Voi kun osaisin tehdä yhtä upean silmämeikin<3 Sun silmäsi ovat aina upeat että en voi kun ihailla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! :) Näitä on kyllä kiva tehdä ja myös lukea toisten blogeista, pitäis itekin tehdä useemmin! :) Ja kiitos hurjasti noista kehuista, ihana sinä! ♥ Ihanaa sunnuntain jatkoo sulle!

      Poista
  4. Täällä yks lukija ilmottautuu! :) Ihanaa blogia pidät, selkeitä tutoriaaleja ja kivaa vaihtelua nää "arkipostaukset". Toiveena ois ihan yksinkertainen postaus, nimittäin nuo sun tajuttoman upeet kulmakarvat! Onko sulla jotain salaisuuksia miten niistä saa noin upeet?
    Ja siis opiskelet estenomiksi niin haluaisin kuulla siitä vähän lisää! Nimittäin tässä olisi kiinnostusta lähteä opiskelemaan alaa niin olisi kiva kuulla kokemuksia opiskelusta ja taustaa hiukan miten päädyit juuri tuonne opiskelemaan! :)
    Terkuin Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ja ihanaa, että tulit jättämään kommenttia! ♥ Haha, en mä nyt tiedä ihan tajuttoman upeista kulmista, mutta kiitti! Tuntuu hyvältä saada niistä positiivista kommenttia :) Mitään salaisuuksia mulla niihin ei kyllä valitettavasti ole, oikeestaan ilman ehostusta ne näyttää melko "mielenkiintoisilta" :') Mutta hyvä postausidea, tuon voisin tosiaan toteuttaa tässä lähipäivinä, niin ehkä raottuu vähän enemmän ne "salaisuudet" millä nuo päivittäin teen! :)

      Estenomin opinnoista oon joskus kirjoittanut täällä, mutta kysy toki lisää, jos joku jäi vielä askarruttamaan! :)
      http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2014/01/estenomi-mita-se-tekee.html

      Kiitti vielä kommentistasi! :)

      Poista
  5. Tykkään kauheesti lukea tän tyypisiä postuksia.Sulla on kyllä oikeasti tajuttoman kauniit kulmakarvat.Käytin itse revitabrownia kk ajan ja silloin itsekkin sain tuuheat kulmat.Lopulta lopetin käytön koska veljeni haukkusivat ja nälvivät niitä jatkuvasti.
    Huomasin vasta nyt ,että asut Turussa.Teetkö meikkauksia jos sellaista kaipaisin joskus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi Marika, että mun vastaus on kestänyt! Tää kommentti oli jotenkin ihan hukkunut multa :( Kiitos kommentistasi ♥ Eiii ihan kauheeta, että sun veljet on haukkunut sun tuuheita kulmia! :( No ainakin mun mielestä sulla on nytkin todella upeet kulmat! :) Ja siis wau mikä kysymys! Ihan tässä hämmentyy :o Hirveesti en oo muille tehnyt meikkejä, joten en kovin "ammattilainen" siinä siis ole, mutta jos sulla on välineet meikkiin, niin olisi kyllä suuri kunnia sellainen sulle joskus loihtia :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!