8.9.2014

PUT A LITTLE BUTTER ON YOUR MOUTH

Ja otsikkoon viitaten, en nyt tarkoita ihan konkreettista voita, vaan Nivean Lip Butter -huulivoiteita. Sain jokunen aika sitten blogin kautta testiin neljä eri tuoksuista huulivoidetta: tuttujen (tosin itse en näitä ollut aiemmin kokeillut) vadelman, vanilijan ja neutraalin Originalin lisäksi mukana oli herkullinen uusi tulokas; mustikka. Annoin tuon Original -voiteen J:lle, sillä mun mielestä olis ihan kiva saada myös miehisiä käyttökokemuksia julki! Ja yllättävän ahkerasti J pientä purnukkaa on mukanaan kantanutkin, ja voidetta käyttänyt -jee! Itse testailin siis noita tuoksullisia.

Itse oon enemmän puikkomaisten huulituotteiden ystävä, tällaiset sormilla levitettävät kun ainakin mun omassa käyttössä jää usein vähän puolitiehen, koska en siitä lääppimisestä niin innostu. Mutta näistä tulee huulille kyllä niin kiva kosteus, pehmeys ja kiilto, joten nää ei kyllä sinne laatikon pohjille oo jääneet! Sävyttäviin Labellon huulivoiteisiin verrattuna, näistä ei niin selkeää väriä huulille tule, mutta tykkään siitä, miten näistä saa sellaisen hennon, maitomaisen vaalean sävyn. Toimii erittäin hyvin, jos haluaa luonnollista nude-tyyliä! Sheavoita, manteliöljyä ja kosteutta tehokkaasti sitovaa Hydra IQ:ta sisältävät voiteet on koostumukseltaan tosiaankin siis hieman paksumpia, juurikin sellasisa voin tuntuisia, jos nyt niin voi sanoa -hyvässä mielessä siis!

J oli samoilla linjoilla mun kanssa siitä, että puikossa olevat huulivoiteet on kätevämpiä ja hygieenisempiä, mutta tykkäsi hän tuotteesta kuitenkin. Koitin onkia siltä käyttökokemuksia, mutta eihän se oikein kunnolla osannut vastata, ja mun vaan kysellessä tokaisikin, ettei hän mitään osaa sanoa, kun ei mikään meikkibloggaaja ole, hah. :D  "Ihan kiva, sellanen perus voide. Aika rasvainen koostumus", oli joitakin kommentteja, mitä lopulta sain kaivettua miehekkeestä ulos. Että ota tuostakin nyt sitten kunnolla selkoa. :D Mutta varmasti siis myös hyvä tuote niille kaksilahkeisillekin!


Pakkausten design on ainakin omaan silmään kivan näköinen ja pienen kokonsa ansiosta nää sujahtaa vaikka pienimpääkin laukkuun -tai sinne poikaystävän housuntaskuun. ;) Omaksi suosikiksi nousi tuo vadelma; sen ihanan marjainen tuoksu ja hento, vaalea sävy, on aivan ihania. Vanilijastakin tykkäsin kovasti, ja vaikka mustikka huumaavan herkulliselta kuulostaakin (ja okei, myös oikeasti tuoksuukin), niin mun mielestä sen tuoksu oli kuitenkin aavistuksen liian voimakas. Mielipidekysymys tietenkin. 

Mustikka-voide ilmestyi kauppoihin elokuussa, onko kukaan teistä kokeillut kyseistä tuotetta, tai ylipäätään näitä huulivoiteita? :)

8 kommenttia:

  1. pitää kyllä kokeiluun itselle ostaa tuollainen sen verran ihanalle kuulostaa!♥

    VastaaPoista
  2. itse olen myös kokeillut tuota vadelman tuoksuista rasvaa ja tykkäsin! :) tosin miunkin mielestä ne huulirasvapuikot on kätevimpiä, koska harvoin sitä tulee käsiä pestyä ennen tuota purkissa olevan huulirasvan levittämistä, varsinkin jos on jossain kaupungilla tms.. mustikkaa olisi kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, juuri tuosta syystä itekin pidän enemmän huulirasvapuikoista! Mutta näistä tykkäsin silti kyllä siinä määrin, että ehkäpä sitä voisi aina piipahtaa vessassa pienellä käsien pesulla ;)

      Poista
  3. En ole kokeillut, mutta vanha huulirasva vetelee viimeisiään ja noi olisi varmasti kokeilemisen arvoisia! Vadelma varsinkin, nami!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelma olin mun lemppari, se hempeä sävykin minkä sillä sai huulille oli musta super kiva! Sellaienen maitomaisen vaalea. Kokeile ihmeessä! :)

      Poista
  4. mä kokeilin jotain macadamiaa tai mikä pähkinä olikaan ja se oli kyl tosi hyvää!

    ihana blogi sulla muuten :) tosi selkeet ja kivan näköset tutorialit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuossa vanilijan tuoksuisessa on mukana myös tota macadamia pähkinää! Varmaan ollut siis se :) Ihan tuoksuinen sekin!

      Ja voi kiitos paljon! Ihana kuulla :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!