25.8.2014

LUOTETUIMMAT KOSMETIIKKAMERKIT



Ostolakossa-blogissa oli jokin aika sitten kuluttajien mielipiteisiin perustuva juttu maailmalla listatuista luotetuimmista päivittäiskosmetiikkamerkeistä, ja Virve oli postauksensa päätteeksi listannut myös omat luottokosmetiikkansa jokaisesta tuoteryhmästä. Mun mielestä tää oli ihan kiinnostava ja hauska juttu, ja halusin itsekin tehdä oman pienen listani. Siis edullisen päivittäiskosmetiikan tuotteita, joiden puoleen ensimmäisenä kääntyisin (ja käännyn) näiden ko. kategorioiden tuotteita ostaessani:

Kasvojenpuhdistus- ja hoitotuotteet: Neutrogena, L'Oréal, Garnier
Meikkivoiteet: Lumene, Rimmel
Ripsivärit: Maybelline
Huulipunat: Maybelline, Lumene
Kynsienhoitotuotteet: Essie
Hiustenhoitotuotteet: Biozell, L'Oréal
Hiustenmuotoilutuotteet: Klippoteket, Batiste
Vartalovoiteet: Dove
Deodorantit/antiperspirantit: Garnier


Heittäkäähän kommenttina miltä teidän omat listat samoista kategorioista näyttävät! :) 


PS. Kuvissa on vielä vanhat hiukset, mutta fiilistelin viime viikolla tulevaa syksyä uuden palmikkoneuleen ja rusahtavien huulien kanssa, ja halusin jakaa otokset myös täällä. Kuinka moni muu on jo inspiroitunut syysvaatteista ja -meikeistä?!

16 kommenttia:

  1. Aikalailla samoja tuotteita tulee itsekin käytettyä!:) tälläiset postaukset ovat tosi kivoja ja ihanaa vaihtelua perus postauksiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! Hyvä maku sulla siis ;D Ja kiva kuulla, et tykkäsit tällaisesta postauksesta! :)

      Poista
  2. mun on tosi vaikee tehdä tuollaista listaa, mulla nimittäin aika paljon vaihtelee mitä ostan :) tietysti on joitakin vakkareita, käytän aina maybellinen ripsaria, lumenen puuteria ja maxfactorin eyelineriä. välillä on kiva testata myös uusia tuttavuuksia :-) ja täällä ollaan kyllä kans erittäin inspiroituneita syysvaatteista ja -meikeistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki mullakin esim. jotkin shampoot ja hoitsikat vaihtelee, ja uutuuksia on aina kiva testailla, mut nyt kun oikein kunnolla miettii, niin kyllä noihin merkkeihin noissa tilanteissa varmasti eniten kallistuisin :) Ja hauska kuulla, et säkin oot fiilistellyt jo syysvaateita ja -meikkejä!

      Poista
  3. itsekin suosin aikalailla noita samoja merkkejä, mutta toki miulta löytyy sitten niitä "halppismerkkejäkin" kaapin perukoilta :D hihii, itsekin ostin vasta uuden, hieman vaalean rusehtavan huulipunan ja tykkään kovasti!! :) en olisi muuten edes koskenut koko punaan, mutta muistin siun aiemmin tehneen postauksen ja ajattelin että kokeillaan nyt sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo ihanaa Tuuli! Kiva kuulla et uskallauduit kokeileen uutta ja että tykkäät siitä! :) Huippua! ♥

      Poista
  4. Mitä ihania söpöliini kuvia ♡♡♡ mun luotto on ehdottomasti iholla lumenen puuteri, maybelinen meikkivoide ja peitepuikko. Avonin ripsari ja dermosilin luomiväripaletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos paljon, sinä ihana söpöliini siellä! :D ♥♥ Kiva kuulla sun lemppareita! :) vois kokeilla itsekin joskys Maybellinen meikkivoiteita..!

      Poista
  5. Ulkomailla vietetyn ajan jälkeen iteltä löytyy kaapeista ainakin Essenceä, meikit kun ovat todella edullisia! Meikkivoiteista taas Lorealin ja Lumenen tuotteita löytyy kaapeista aina. Mä en ole kovinkaan merkkiuskollinen, haluan aina kokeilla jotakin uutta, joten mitään luottomerkkejä ei oikeastaan juurikaan ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Essencet kiinnostais kyllä kans -hyvä syy lähtee ulkomaille?? ;D Lorkun meikkivoiteita oonkin ajatellut kokeilla tässä joskus! Mitä sä käytät? :) Musta on kiva kokeilla uutuuksia, mutta usein huomaan kuitenkin aina palaavani niihin "luottomerkkeihin", vielä ei oo tullut mitään suuria yllättäjiä. :) Tai no meikkivoiteissa tuo Rimmel. Aina oon käyttänyt Lumenee, mutta nyt oon havainnut Rimmelin vaahtomeikkivoiteen olevan tosi passeli myös!

      Poista
  6. Oii löysin ihan puoli vahingossa sinun blogin ja jäin heti koukkuun! Selasin jo pitkälle kunnes aattelin et voisimpa käydä kommentoimassa :) Hyvältä vaikuttaa sinun blogi! Nätti olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva, kun tulit jättämään kommenttia ja liityit vielä lukijaksikin! :) Kiitos paljon ♥ Tervetuola ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

      Poista
  7. Tosi kiva postaus! :) Hei anteeksi murunen, kun on jääny monet kommentit kirjoittamatta! :( En halua selitellä, mutta selittelen kuitenkin että oon tosiaankin ollu vähän kiireinen viime aikoina. Mutta sun postauksia oon ahkerasti käyny lukemassa! ♥
    Mun täytyy nostaa tosta listasta esille erityisesti Dove, mun mielestä vartalovoiteet on aina ollu hirveen hyviä, mutta myös arvostan ihan hirveesti tota tuotemerkkiä. Kaikki ne kampanjat normaalikokoisten naisten puolesta, selluineen, ryppyineen ja jenkkakahvoineen päivineen. Se että he käyttää malleina tavallisen näköisiä naisia, on mun mielestä ihan hirveen tärkeä juttu! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilma, ja älä huoli, on sitä itselläkin ollut niin kiireistä, etten kauheesti ole itsekään kerennyt kommenttejä kirjoittelemaan :/ Sunkin postauksia kuitenkin aina lukenut, vaikka itselläkin ne kommentit on viimeaikoina jäänyt juurikin kiireen takia (puhelimella kun vihaan kirjottaa kommentteja kun mikään ei ikinä toimi, agh, ja koneelle en oo kerennyt). Kiitos kuitenkin, että tulit nyt jättämään jäljen itsestäs ♥

      Ja oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa tuosta Doven kamppiksesta ja tavasta käyttää mainoksissaan ihan aitoja naisia! Niin hyvällä asialla koko Doven tiimi ♥

      Poista
  8. Itelläkin on aikalailla samoja paitsi en tykkää yhtään maybellinen ripsareista. Niissä käännyn lorealin tai max factorin puoleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä et tykkää niistä, miks? :D Lorealilta haluisin kokeilla muutamia, mutta kun tarviin sen vedenkestävän, eikä niistä mua kiinnostavista oo kuin vesiliukoisia :( Höh. :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!