7.8.2014

KAUNEUDEN KUOLEMANSYNNIT

Mulle tuli eräänä iltana sellanen fiilis, että haluun tehdä jonkin "haasteen" tänne blogiin. Jonkin, joka kertoisi vähän musta itsestäni, mutta joka kuitenkin sopisi mun kirjoittamiin aiheisiin muutenkin. Muistelin monissa blogeissa kerran pyörineen yhden kosmetiikka-aiheisen haasteen, ja pienen googlettelun jälkeen sen löysinkin (niin kuin muutamat uuden blogit mun lukulistalle!) Joten, tässä siis mun seitsemän Kauneuden kuolemansyntiä.

1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi? 
- Mä tarvitsen meikkipohjan, eli pohjustus- ja meikkivoiteen, puuterin ja varjostukset. Toisaalta haluun aina myös korostaa silmiä edes jonkin verran, joten ripsien taivutus ja ripsari minimissään riittävät niihin.


2. Kateus
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehtit kaikkein eniten?
- Sileä ja tasainen, mahdollisimman pienet ihohuokoset omaava iho! Ehdottomasti. Hyvänä kakkosena tulee terve ja treenattu mutta silti naisellinen kroppa. Siihen tosin on mahdollisuus itse vaikuttaa, joten lasketaanko sitä nyt tähän ihan kunnolla kuitenkaan..?

3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?
- Viha on niin voimakas ilmaisu.. En mä taida mitään vihata, mutta viha-rakkaussuhde mulla on ehdottomasti ripsivärin ja eyelinerin kanssa. Niitä kumpaakin tarvitsen, mutta ripsarissa mua raastaa se, että melkein joka kerta onnistun tuhrimaan sillä yläluomeni ja sitten meikkiä täytyy aina korjailla. Eyeliner puolestaan tuottaa ahdistusta sillä, että sitä on niiiin vaikea saada symmetrisesti kummallekin silmälle. #firstworldproblems


4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
- Hiusten leikkaus. Viimeksi kampaajalla oon ollut vuosi sitten, joten jokohan olis korkee hetki varata aika..?! ;) Toinen laiskuudestani kärsivä asia on vartalon kuorinta ja kosteutus. Oon joskus aiemmin täällä maininnutkin, että mun käsivarsien iho tuppaa kuivumaan etenkin talvisin todella pahasti, jos en muista niitä hoitaa, ja oonkin monesti ostanut vartalovoiteen ihan siinä tarkoitukseesa että no nyt mä alan rasvaan säännöllisesti (ja ostimpa mä kerran jopa sellaiset perunankuorintahaskaa muistuttavat hansikkaat vartalonkuorintaa varten), mutta äh, aina se jää... 

5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?
- Mulla ei oikeestaan taida olla mitään selektiivisen kosmetiikan kalliita tuotteita, joten kallein taitaa tässä tapauksessa olla jokin parfyymi. Halvin onkin sitten joku vaateketjun kolmen euron kynsilakka tai sivellin.

6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
- Kynsilakkoja. Juur yks päivä ne swatchasin ja laskin värilakkoja olevan 64 kpl. :D Myös silmämeikkitarvikkeita saatan "ahmia". Ainakin nyt viimeaikoina oon huomannut eyelinereiden/kajalien/luomivärien metsästyksen kasvaneen.


7. Himo
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
- Mulla on varmaan näin opiskelijana todella vaatimattomat kosmetiikkahimot (ainakin muiden vastauksiin ja parin sadan tuotteisiin verrattuna), koska mun himotuslistalle päätyy MAC:in tuotteet, etenkin huulipunat ja luomivärit, sekä Urban Decayn Setting Spray ja Naked-luomiväripaletti. Voisin kotiuttaa myös Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin ja Dipbrow Pomaden, sekä jotain mielelläni myös YSL:ltä. 

Musta olis kiva kuulla teidänkin kauneuden kuolemansynneistä, joten linkkailkaahan kommentteihin, jos postailette haastetta omaan blogiinne. Toki ihan kommenttienkin muodossa niitä voi ja saa kertoa! :) Olisi kiva lukea vastauksia myös teiltä, joilla ei sitä omaa blogia välttämättä ole. :)

12 kommenttia:

  1. Oi ihanaa oli lukee tää! Voisin itsekin harkita tekeväni tällaisen haasteen, tosin mun kohdallani kyssärit olivat hieman vaikeita kun aloin miettimään omaa vastausta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitti Kata! Tee ihmeessä, kyllä ne vastaukset sieltä sitten tulee kun ei mieti liikoja ;)

      Poista
  2. ihana, nerokas postaus! :) tosi kiva lukea tällaista, ja hyvin olit keksiny vastauksia noihin :) mulla kans aina parturissa käynti venähtää, hupsis.. ja hei ihana tuo sun korvissysteemi! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, nerokas Jenni, kiitos kovasti kommentistasi! :) Kiva kuulla et tykkäsit. Vastauksia piti joihinkin vähän miettiä, mut koin lopulta helpommaksi kirjoittaa vaan ekaks päähän tupsahtaneet asiat; liika analysointi vaan hidasti tätä vastausten keksimistä! Kiva kuulla myös, etten oo ainoo, jolla hiusten hoito ammattilaisen käsissä tuppaa venähtään, hehe. Ja kiitti, korvis on henkkamaukasta :)

      Poista
    2. Kaikella kunnioituksella, kiinnostuin muuten blogistasi ja tämä oli ihan hauskaa luettavaa... Mutta "nerokas postaus"? "Hyvin olit keksiny vastauksia noihin", aivan kuin tämä olisi joku vaikeamman asteen testi! Naiseeet :(

      Poista
    3. En nyt tietenkään osaa enkä haluakaan sen tarkemmin Jennin sanoja analysoida, mutta itse ainakin tykästyin tähän postaukseen siksi, ettei se ollut se perinteinen ja monissa blogeissa kiertävä "kesän lemppari hetki?" -tyylinen kysymyspostaus, vaan tää oli vähän erilainen. Joten uskon Jennin myös viitanneen tuolla nerokkaalla tähän samaan ilmiöön. Ja toiset nyt tykkäävät pohtia kysymyksiä vähän syvemmin -itse koin omimmaksi itelleni heittää vastauksia, mitkä tupsahtivat ekoina mieleen, mutta muiden samoja postauksia luekeneena oon huomannut, et toiset on panostanut vastauksiinsa ja oikeesti miettimällä miettinyt niitä. Tapansa kullakin siis :) Mutta kiitos kommentistasi, mukava kuulla, että blogi näin muuten miellyttää silmääsi! :)

      Poista
  3. olipas hauska ja mielenkiintoinen postaus! :) itsellänikin tuo kampaajalla käynti tuppaa aina "unohtumaan", tai oikeastaan hiusten kasvattaminen ja toisinaan rahan puute ajavat siihen että siellä tulee käytyä niin harvoin..:D oot tosi kaunis taas kerran noissa kuvissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli, että jaksat aina tulla piristään näillä kommenteillas :3 ♥ Ai siellä on myös toinen, joka pitkittää kampaajalla käyntiä, hehe, mulla se venyy just noista samoista syistä kun sullakin :D Rahan ja ajan puute enimmäkseen, mut myös se, et haluun kasvattaa tätä tukkaa. Tosin, eihän se kauniilta nytkään enää näytä kun latvat niin kuivassa ja haaroittuneessa tilassa, että joo, kyllä siellä vaan pitäs useemmin käydä niitä leikkuuttamassa, et olis sit terveen näkonen pitkä tukka :') Kiitos sinulle kaunis ♥

      Poista
  4. Tää sun blogi on kyllä tosi mukavaa luettavaa! Löysin tänne jotain kautta ja totesin, että täältä löytyy hyvät tutoriaalit ja paljon inspiroivaa kosmetiikka-asiaa. :) Täytyypä harkita, josko tähän haasteeseen tarttuisi itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos todella paljon! :) Piristit hurjasti mun päivää tällä kommentilla ♥ Ja tartu ihmeessä haasteeseen, tätä oli hauska tehdä :)

      Poista
  5. oii tätä oli kyllä tosi kiva lukea :)<3 Voisin harkita itsekkin toteuttavani tän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia :) Toteuta ihmeessä! Ois mukava lukea sun "synneistä" ;) <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!