21.8.2014

HAIR WE GO AGAIN

kuvat: 1 - @makeupriina / 2 - Nude-bogi / 3 - Pinterest / 4 - Ashley Benson

Kuinka moni teistä tiesi, etten oo viimeseen vuoteen käynyt kertaakaan kampaajalla? :D Oon tässä viime heinäkuusta lähtien värjäillyt tätä tukkaa itse, ja suurella yllätyksellä kaikki on aina mennyt paremmin kuin hyvin! (Vai mitä oot mieltä vaikka tästä, tästä tai tästä makeoverista?) Tokihan latvat on olleet kamalaa pullasutihamppua, kun niitä ei ole leikattu kunnolla aikoihin, mutta värin puolesta oon ollut enemmän kuin tyytyväinen -näin kotivärjäyksen tuloksena. Mutta tiistai-iltana se vihdoin tapahtu. Se katastrofi, joka varmaan on vuoden odottanut tuloaan. Nimittäin kaikki meni ihan päin honkia! Sanotaanko nyt vaan, että mun yritys nostaa noita vaaleita latvoja ylemmäs ei tällä kertaa enää onnistunutkaan ja päälle isketty hopeashampoo teki tilanteesta vaan vielä pahemman! Vai miltä kuulostaa tukka, jossa on väreinä mm. tummaa ruskeaa, oranssinkeltaista ja pastellisen vaaleanpunaista!? Itku ei kyllä ollut tuolloin kaukana..! Hädissäni soitinkin heti seuraavana päivänä kampaajalle, että vieläkö tälle viikolle olisi vapaita aikoja, sillä tää mun letti on aivan hirveä! Onnekseni sainkin nyt perjantaille ajan, heti työpäivän jälkeen, ja tässä oon nyt pyöritellyt ajatusta, mitä uutta ja kivaa mä tähän keksisin. 

Jo pitkään mun mielessä on muhinut ajatus näiden jo melko pitkien hamppulatvojen poikkasemisesta, tuollaiseen vähän lyhempään malliin (kuvat 1, 3 & 4), ja nyt taidan vihdoin uskaltautua sen tekemään! Värin suhteen taidan pysytellä edelleen tässä liukuvärjäyksessä, mutta nyt taidetaan palata sinne alkuaikojen lähteille, sillä suunnitelmissa olisi jättää vain vähän tyveen tummaa, ja nostaa tuota vaaleaa ihan reippaasti ylös (kuvat 1 & 2). Lopputuloksen toki näkee vasta sitten kampaajan luona, sillä saas nähdä mitä tähän mun hirvitystukkaan sitten oikeasti saakaan loihdittua, mutta haaveissa olisi kyllä jotain tuon tyylistä. Jännää, olis jo huominen!! :D Jännitysmomenttia nostaa vielä se, että meen vallan uuteen kampaamoon, missä en aiemmin ole asioinutkaan! No, nyt meikä suuntaa suihkun kautta piilottamaan tätä tämänhetkistä hirvitystä nutturalle, että kehtaa lähteä illaksi töihin! ;D

Miltäs mun suunnitelmat teidän silmään näyttää? :) Entä onko teillä koskaan mennyt kotikampaamoleikit pieleen? Olis hauska kuulla teidänkin kommelluksia! :)

16 kommenttia:

  1. Ashley Bensonilla on kyllä ihanat hiukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! :) Ja kaunis on nainen muutenkin :)

      Poista
  2. Suunnitelmat vaikuttaa kyllä oikeen hyvältä :) tuollainen lyhyempi malli sopis varmasti hyvin :)♡
    Laitahhan sitten pian kuvaa tännekin uudesta tukasta ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)♥ Nyt on uusi tukka päässä, mut kuvaa ja tunnelmia sitten huomenna ;)

      Poista
  3. Noi ekan kuvan hiukset näyttää kyllä aivan mielettömän ihanilta! ja sulle varmasti sopisi lyhyempi malli tosi hyvin:) Mullakin liukuvärjäys hiuksissa joten arvaa vaan iskiki mieletön himo vetää itsekin vaaleaa rajaa ylöspäin:D laitahan tänne sitten kuvaa uudesta tukasta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on super ihanat! Kuvan Riina on itseasiassa mun entinen luokkalainen, joka pitää myös huippuupeeta blogia (makeupriina.blogspot.fi) ja häneltä saa meikkipalveluita tilattuakin! :) Kuvaa tulossa huomenissa! ;)

      Poista
  4. Olen pienestä asti käynyt kampaajalla kerran kk :) Purkkiväri on kerran eksynyt hiuskiini.
    Nyt mulla lähtee (radikaalin laihduttamisen) takia kauheesti hiuksia ja olen käynyt vain joka toinen kk värjäämässä tyven.
    Musta sun tukka näyttää tuossa "profiili" kuvassa todella hyvältä

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan onkin hyvä käydä kerran kuukaudessa kampaajalla -hiukset pysyy näin terveinä :) Pitäis itsekin muistaa käydä useemmin!
      Kiitos Marika ♥

      Poista
  5. noi sun aiemmat itse värjäämät hiukset (kaikissa noissa linkattujen postausten kuvissa) on kyllä niin upeita, että vaikee uskoa että lopputulos on nytkään ollut niin hirveä kuin itse ajattelet! :) ja ois hauska nähdä kuvaa tuosta lopputuloksesta ;)

    sun suunnitelmat kuulostaa upeelle! liukuvärjäys näyttää aina upeelta (kunpa uskaltaisin itsekin..) ja hieman lyhyempi malli varmasti sopii sulle myös :) myös tuollainen ylemmäs nostettu liukuvärin raja on varmasti tosi kivan näkönen, ootan jo tosi innolla kuvia sun päivitetystä hiustyylistä!! :)

    ps. oli mullakin tuossa vähän aikaa sitten vuosi tai kaksi väliä parturikäyntien välissä.. hupsis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenni, kyllä se oli hirveä.. :D Kuvaa lopputuloksesta ja siitä itse kampaajan reaktiosta huomenna ;)

      Liukuvärjäys varmasti sopis sulle myös! Ja eihän sen tyven tarvitse olla näin tumma mitä mulla on ollut, voihan se olla ekaks melko vaaleenkinruskee, jos pelkäät liika radikaalia muutosta :)

      Ja ah, ihana kuulla etten oo ainoo, jolla kampaajakäynnit on ollut harvassa! :D

      Poista
  6. voi ei, miulle on kans tuttua tuo kotivärjäyksen epäonnistuminen, ja niitäkin kertoja taitaa olla enemmän kuin se yksi.. silloin kun värjäsin vielä säännöllisesti tummanruskeaksi niin hyvin helposti lopputulos olikin se musta..kerran sitten viisaana tyttönä halusin heti ottaa vaaleita raitoja sen liian tummaksi pääseen kuontalon päälle, oletin että niin se näyttäisi hieman luonnollisemmalta. Noh, lopputulos olikin sitten kaikkea muuta, suoraan sanottuna näytti että joku ois oksentanu miun päälle :DD ja ne raidat oli vielä tosi epätasaisesti laitettu ja ihan eri värisiäkin keskenään...siitä lähtien olenkin pyrkinyt pitämään suht luonnollisen hiusvärin tai astelemaan tosiaankin sinne kampaajalle! :D
    mutta nuo vähän lyhyemmät hiukset vois sopiakin siulle, itse oon kanssa miettinyt että voisin vieläkin vaalentaa hieman tätä nykyistä väriä, mikään koko blondi en kuitenkaan halua olla! :D laitahan sitten kuvaa uusista hiuksista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi eii, voin uskoa, että tuollaisten kokemuksien jälkeen ihan mielellään marssii heti sinne kampaajalle laittamaan tukkaansa :D Mäkin päätin etten enää ikinä ala leikkimään itse noilla hiusväreillä :D Toki jotain tyveä saatan värjätä itse, mut muuten luotan kyllä ennemmin ammattilaiseen. ;)

      Kuvaa ja tunnelmia tulossa huomenna!

      Poista
  7. tuommoiset lyhyemmätkin hiukset vois olla ihan mageet! :) vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    Ps. jos kaulakoruarvonta kiinnostaa niin käy ihmeessä osallistumassa mun blogissa :)
    http://fashionsituation.blogspot.fi/2014/08/kaulakoru-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti ihanasta kommentistasi! :)♥

      Käyn kurkkaamassa! :))

      Poista
  8. Hui kamala kuulostipa hirvittävältä värisössöltä::D Onneksi sait ajan varattua!
    Mulle pienenä äiti yritti tehdä mustia raitoja, mutta eihän se osannut ja mulla oli musta läntti päässä:D Se oli sitten hiukset kiinni tai hattu päässä aina koulussa:')
    On kyllä ihania hiustyyli vaihtoehtoja sulla tuossa kollaasissa! Apua mitähän tässä sanoisi. Ashley Bensonilla on erittäin upeet hiukset. Oon aina ihaillut niitä kun katson Pretty Little Liarsia.
    Odottelen kyllä innolla mitä sun hiuksillesi on tapahtunut kampaajareissun jälkeen. Pistähän sitten tänne näytille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, se oli hirvittävä värisössö! :D Nyt on uutta kuvaakin jo tänne ilmestynyt :)
      Eikä, haha, mustat raidat tosiaan kuulostaa haastellisilta ja niissä varmasti voi helposti mennä jokin vikaan -onneks kaikista kommelluksista aina oppii :D

      Ashley Bensonin hiukset on kyllä aivan upeat, oon niitä kateellisena kuolannut PLL:ia katsoessani myös!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!