6.8.2014

GET THE LOOK: KYLIE JENNER


Mun tämänkertaisen meikkitutorialin inspiraatioksi päätyi mediassa ja varsinkin kauneusbloggaajien ja kauneusvloggaajien keskuudessa kovassa suosiossa ollut Kylie Jenner. Kuinka moni teistä on törmännyt näihin kuviin? 16-vuotias naisenalku on Kardashianien siskopuoli ja huh, samat geenit tällä kaunottarella kyllä on! Ihan mieletöntä.

kuvat täältä

Oikeestaan aika hassua, että mä tän lookin päädyin tekemään, saatika kuvaamaan, sillä niinä ensimmäisinä kertoina kun tämä tyttönen alkoi vilkkua melkein jokaisen mun seuraaman meikki"gurun" kanavilla, niin mun ensireaktio oli "mitäs ihmeellistä tuossa nyt on??". Mutta niin se vaan menee, mitä useammin johonkin törmää, niin loppujen lopuksi siitä päätyy tykkäämään. Tai ainakaan ei enää kummastele enää niin hirveästi. Sama juttu mulla käy välillä uusien muotitrendien kanssa, vai mitä sanotte esim. näistä tällä hetkellä suuressa huudossa olevista Birkenstockeista aka. terveyssandaaleista? ;D Musta ne oli aluksi aivan hirveät, oltiinhan niitä inhottu jo iät ja ajat, mutta nyt... noh, mun kaapista sellaisia ei löydy, mutta pakko myöntää, ettei ne nyt enää niin kamalilta näytä!

Koska tää meikki on nyt niit pinnalla, niin netistä löytyy varmaan tuhansia tutorialeja. Niin monta on versiota kuin on tekijääkin, ja tässä on mun tuotos, olkaapa hyvä. :)

1. Kuinkahan monelle teistä tää eka vaihe ei tullut yllätyksenä?! ;) Valkoista siis koko luomelle kevyesti.
2. Seuraavaksi hieman violettiin taittavaa ruskeaa (vai miksikä tätä väriä voi kutsua?) luomivakoon. Häivyttää voit, ja jopa kannattaa, myös hieman tuon valkoisen päälle, niin lopputulos on pehmeä. Pidä kuitenkin luomivakovarjostus tummempana.
3. Tämän voit halutessasi tehdä vaikka nestemäisellä eyelinerilla, mutta itse valitsin mustan kajal kynän, sillä saan sillä tehtyä kaikkein ohuimman rajauksen ripsirajaan. Eli siis: rajaa yläripsien juuri ohuesti mustalla.
4. Seuraavaksi jatketaan rajausta ja piirretään loppuun pieni siipirajaus. Tähän vaiheeseen otinkin käyttööni nestemäisen diplinerin, koska sillä taas saan tuon siiven tehtyä kaikkein tarkimmin. Rajaa myös alaripsien tyvi yläluomella käyttämälläsi värillä, ja jos haluat, niin myös jollain tummalla rajauskynällä. Itse tyydyin tuohon yläluomella käytettyyn luomiväriin, sillä halusin tästä lookista mahdollisimman pehmeän ja utuisen.

5.-6. Taivuta ripset ja lisää ripsaria.
7.-8. Mä olin ollut liian innokas aloittamaan tuon silmämeikin, joten kaikki mun korostukset ja varjostukset oli vallan unohtunut! :D Siispä tässä vaiheessa taputtelin korostusvärit (L'Oréalin peiteväri) kasvolle ja varjostin tummalla puuterilla (StarGazer). Kaikki nämä voi siis tehdä ennen silmämeikkiä, tai jos tapoihisi kuuluu meikkipohjan tekeminen vasta viimeiseksi, niin silloin. Että nää nyt ei varsinaisesti tähän tutoon kuulu. :) Jos kuitenkin haluat täysin kopioida Kylien lookin, niin valitse poskipunaksi jotain rusahtavaa ja jätä kaikista pinkimmät punat laatikkoon. :)

9. Kylie suosii pitkiä tekoripsiä, joten mäkin otin ne tällä kertaa käyttöön. Tässähän voit käyttää ihan millaisia ripsiä tahansa, tai olla käyttämättä, ihan miten vaan! Mulla oli lähimpänä irtoripsitupsuja, joista käytinkin kaikkein pisimpiä tupsuja. Kokonaisella ripsinauhalla tai palasiin pilkootulla nauhalla olisin ite saanut kaikkein nätimpää jälkeä, joten koettaa kestää näissä lähikuvissa hieman hassulta näyttävät ripset -mä käytän näitä yksittäisiä tupsuja niin harvoin, et hieman vielä taktiikka uupuu. 
10. Käytit sitten irtoripsiä tai et, niin rajaa kuitenkin vesiraja vaalealla, jolloin katse kirkastuu ja silmät vaikuttavat hieman suuremmilta.
11. Ja noin, silmämeikki on valmis!

Seuraavaksi huuliin! Ne onkin koko Jennerin tytön meikissä kaikkein kohutuin piirre -kukaan kun ei oikein tiedä mitä mattaväriä hän huulillaan käyttää! Mullakin kesti tän meikin luominen kun metsästin mun mielestä sopivaa väriä, joka kuitenkin olisi kohtuuhintainen siihen nähden, etten varmaan kovin usein rusahtavaa huulimeikkiä käytä. Lopulta töissä kekkasin kurkata meidän huultenrajauskynät, ja L'Oréalilta löytyikin sävy (tsekkaa tuotelista postauksen lopusta), joka mun silmään näyttää kovin paljon samalta, kuin Kylien huulilla. Siihen vielä loppuunmyynnin -20% ja meikän henkilökunta-ale, niin hintakaan ei kirpaissut lompakkoa, ja kynä lähti mukaan!

1. Rajasin ja väritin kynällä huulet kokonaan. Kylie rajaa omat huulensa hieman reunojen ylitse, joten päädyin itsekin tähän hieman Pamela Andersonin huulimeikkiä muistuttavaan tapaan. :D Halutessasi voit tietenkin pysyä ihan omien huuliesi mitoissa, näin lookki on kaikista luonnollisin.
2. Koska mun makuun sävy oli asteen verran liian tumma, niin napautin pisaran nestemäistä peiteväriä (myös valokynä, vaalea meikkivoide tms. käy!) keskelle alahuulta...
3. ...ja levitin sen kauttaaltaan huulille. Näin sävystä tuli himpun verran "harmaampi" ja myös mattaisempi. Done!


#crazyhair


Mitäs tykkäätte? Iskeekö 90-lukua henkivä it-meikki teihin? :)

***

Meikissä käyttämäni tuotteet

Pohja
Rimmel Stay Matte Primer -meikinpohjustusvoide
Lumene Triple Stay Matt Makeup -meikkivoide sävyssä 3 Aurinkokaakao
Lumene CC-voide sävyssä Medium
L'Oréal True Match The Concealer sävyssä 4 Beige
Lumene Translucent Mineral Loose Powder -irtopuuteri
StarGazer Pressed Powder -kivipuuteri sävyssä Tan
Lumene Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 10 Kuulaus

Kulmat
Gina Tricot Beauty -kulmakynä sävyssä 02 Mid Brown 

Silmät
Maybelline EyeStudioMono sävyssä 01 Snow White
LOLA Make Up by Perse sävyssä 011
L'Oréal Color Riche Crayon Le Khol sävyssä 101 Midnight Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner -nestemäinen rajausväri sävyssä 001 100% Black
IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde
Maybelline The Colossal Volum' Go Extreme Waterproof -ripsiväri

+ pitkiä irtoripsitupsuja

Huulet
L'Oréal Contour Parfait -huultenrajauskynä sävyssä 657 Rosewood

+ pisara L'Oréal True Match -peitevoidetta sävyssä 4 Beige

24 kommenttia:

  1. Teissä kyllä on jotain samaa näköä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ei kai oikeesti! Ehkä tuo on vaan merkki siitä, että sain kopioitua tuon lookin hyvin ;) Kiitos kuitenkin kivasta kommentista! :p

      Poista
  2. Vau mikä fressi meikki jälleen kerran ja onhan toi Kylie kaunis tyttö, mutta sinä oot vähintäänkin yhtä kaunis!!!! <3 <3 Upea suorastaan!! <3

    VastaaPoista
  3. siis vau mikä meikki ja vau MIKÄ KAUNOTAR SINÄ OLET! ♥ oot kyllä niin kaunis ettei mitään rajaa! :) kunpa osaisin itsekin meikata noin hyvin, luen aina tarkkaan sun ohjeet jotta jotain imeytyisi tänne munkin pääkoppaan ;) ja birkenstockit on mun mielestä edelleen järkyttävin trendi ikinä, mutta niinhän mä ajattelin läskipohjistakin ja kuinkas kävikään.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenni, kiitos ♥ Siellä kirjoittelee kyllä toinen niin kaunis ja ihanalta vaikuttava ihminen! ♥ Hehe joo, mäkin oon vielä vähän kahden vaiheilla noista birkenstockeista, mutta ei ne enää NIIN järkyttäviltä näytä, kun niitä on alkanut blogeissa ja katukuvassa nyt enemmän näkemään ;)

      Poista
  4. Anonyymi7/8/14 16:44

    Tosi kaunis meikki ja varsinkin meikin luoja! Aloin vasta lukemaan sun blogia ja nyt jo koukussa. Siis kiitos kaikista ihanista vinkeistä :) keep it fabulous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä, kiitos paljon kommentistas! <3 Tervetuloa lueskelemaan jatkossakin, ja postaustoiveitakin saa esittää, jos sellaisia mieleen tulee :) Kiitti sulle!

      Poista
  5. tykkäsin hirmuisesti tästä meikistä! :) itsekään en pahemmin tuon värisiä huulipunia käytä, koska olen aina ajatellut että niitä käyttävät vain jotkut vanhemmat ihmiset :D mutta siun kasvoilla se näyttääkin ihmeen raikkaalta, joten ehkä joskus uskaltaudun ostamaan hieman tuon sävyisen punan!
    olen yrittänyt viime aikoin tehdä tuota alaluomen rajausta valkoisella, mutta jotenkin tuntuu ettei se vaan sovi miulle!! :D onkohan miulla sitten liian valkoinen kynä vai mitä, en tiedä?! :D ärsyttää kun silmät ovat jo muutenkin pienet, niin olisi kiva meikata niin että ne näyttäisivät edes vähän suuremmilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Tuuli! :) Joo vähän sama juttu mulla tuollaisten rusahtavien punien kanssa, sellaista ei kyllä entuudestaan multa löytynyt juuriki tuosta samasta syystä :D Aattelin rajauskynän kuitenki olevan ihan okei sijoitus tällaiseen ja ihan kivaltahan se näyttääkin, joten kokeile itekin vaan rohkeesti -ties vaikka siittä tulis sun uus lemppari ;)

      Onko sulla ihan täysin valkoinen kynä, millä oot tuota alarajausta tehnyt? :) Mä koin myös, ettei ihan valkoinen sopinut mulle, vaan se loisti aivan liikaa, mutta tuo vaalean beige/nude väri IsaDoralta, mitä mäkin näissä tutoissani käytän, niin se on ainakin mun mielestä sopinut hyvin. :) Et jos oot käyttänyt ihan valkoista niin suosittelen kokeileen jotain vähän pehmeempää nudea! :)

      Poista
  6. Ihana meikki jälleen kerran! :) ♥ Niin sitä vaan isompikin meikkiguru ottaa vaikutelmia muualta, jännä ajatus että tää Kylie (joka on ollu tähän asti mulla ihan nevöhööd) on inspiroitunut jostain aikanaan :D Tosi freshi meikki, ja melko kevyen vaikutelman antaa :) Jatkahan samaan malliin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilmis ♥ Joo niimpä, jännä aatella että nyt häntä ylistetään ja tuosta meikistä inspiroidutaan, kun hän itsekin on jostain ottanut vaikutteita :) Kiva myös kuulla, että tästä tuli feshin näköinen, mä kun vähän pelkäsin tummine huulien tekevän "tunkkaista" vaikutelmaa.. :)

      Poista
  7. Oot aivan super kaunis näissä kuvissa ja todella onnistunut meikki sekä tutorial jälleen! :) musta on ihana, kun joku on noin lahjakas meikkaamisen suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon ihanasta kommentista! ♥ Piristit kovasti mun päivää, kiitos :)

      Poista
  8. Ihana meikki! Olisin halunnut liittyä lukijoittesi joukkoon mutta miulla ei toimi toi liity lukijaksi (ainakaan tällä selaimella mitä nyt käytän) Niin lisäsin lukulistaan siut, tosi kiva blogi! Ja siitä halusin vielä sanoa että ite tilasin kanssa MUA:lta meikkejä ja toimituksessa meni 8pvä siitä kun ne tilasin. Näin että olit tuolla toisessa blogissa kysellyt asiasta. :) Tässä on juttua niistä jos kiinnosta lukea http://darlinglilymakeup.blogspot.fi/2014/08/mua-makeup-academy.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi harmi, mikähän siinä on ollut, ettet oo pystynyt liittymään lukijaksi.. :/ Onnistuisikohan jollain toisella selaimella..? Kiva kuitenkin, et oot lisännyt tän mun blogin lukulistaasi ja tykkäät :)♥

      Aah, hei kiitos vinkistä! Käyn ehdottomasti lukaisemassa tuon sun postauksen! :)

      Kiitos kommentistasi! :3

      Poista
  9. Aivan upea meikki ja tutoriaali!!:) vitsit oot taitava ja super kaunis! Oon monesti miettinyt miten saisin kyseisen meikin aikaan ja tää kyllä opasti paljon!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!! :-* Kiva kuulla, että tästä oli apuja! :)

      Poista
  10. Upee meikki :) Love,love ,love it.Voi kumpa asuisit lähempänä (tuskin asut täällä perämettässä ) :D
    Mä istuisin sun meikkituoliin väkisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika, oot ihana! :) Ja voi, sun kauniita kasvoja olis kyllä kunnia päästä meikkaamaan! :D

      Poista
  11. Mullekin tää meikki on tullut vastaan vaikka kuinka monta kertaa, mutta ei oo oikein sykähdyttänyt. Nyt mä kuitenkin näen, miks tästä kohutaan: ihana look! Tuulahdus 90-luvulta, mut ei yhtään tunkkanen sellanen (toisin kuin ne tatuointikorut ja muut ysärivillitykset, yhyyyy). Loistava toteutus ja sopii sulle tosi hyvin! Mä oon itse asiassa etsiskellyt ton väristä huulipunaa siitä asti, kun PLL:n Aria käytti jotain vastaavaa. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon, jos tää mun versio sai sut tykästymään!! <3 Hehe joo, ne tatuointikorut yms on aika painajaismaisia.. :D Rusahtavat huulet on kuitenkin paljon käyttökelposempi :') Kiitos kovasti mukavasta kommentista Helena!! Ei muuta kun Lorealin hyllylle ens kerralla ;)

      Poista
    2. Tää jäi itseasiassa niin voimakkaasti mun mieleen, että oli pakko käydä MACin standilla, ja sieltähän löytyikin sit ihan täydellinen huulipuna! :D

      Poista
    3. Aah noniiin! :D hyvähvyä :) Mikä sävy lähti mukaan? :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!