20.8.2014

BUTTER THEM LIPS!

Noin, nyt on mullakin tullut täyteen se viikon blogihiljaisuus. Tosiaan ihan tahaton sellainen, mulla vaan on ollut niiiin surkea nettiyhteys, että kertakaikkiaan tästä koneella olosta ei oo tullut mitään. Töissäkin on meneillään nyt sellanen kahdeksan päivän putki, kaikki aamuvuoroja paitsi huomenna yks iltavuoro, ja koska mun on iltasin aina todella vaikee mennä ajoissa nukkuun, niin oon sitten ollut aina ihan superväsynyt aamuisin. Iltapäivällä silmät on painuneet ihan itsestään kiinni ja parin tunnin päikkärit ei tietenkään auta sitä asiaa, että illalla olis hyvä päästä jo yhdeksän-kymmenen aikoihin nukkuun. :D Huom. olis hyvä päästä, oikeestihan se venyy aina klo. 23-24, jolloin unta saa kunnon torkutuksella vaan viis-kuus tuntia... Tästä seurauksena on myös ollut se, etten vaan oo jaksanut ja kerinnyt kuvailemaan uusia juttuja tänne jaettavaksi. Ideoitahan siis olisi vaikka kuinka ja monta, mutta kun ne kuvat uupuu.. Pahoittelut siis myös niiden smoky eye -tutojen viivästymisestä!

Noh, kohta ne työkiireet ko. firmassa loppuu, kun ovet suljetaan ens viikon jälkeen. Tosin mä jatkan vielä viikon verran siellä inventaario- ja pakkausapuna, ja sitten pitäis I:n kanssa alkaa väkertää hiki hatussa oppariakin! Muutamille valinnaisille kursseillekin pitäisi ehtiä ilmoittautumaan ja en tiiä, jotenkin koulun osalta tää tuleva syksy hieman stressaa. Eikä nää koko viikon kestäneet sateetkaan mitään herkkua ole olleet. Muuten mä kyllä tykkään syksystä, ruska, kynttilät, tummat meikit, syyspukeutuminen  -yhden ihanan villapaidan oonkin jo ostanut! :D Sitä syysmasennusta mikä mulle yleensä aina pimeyden alkaessa iskee, mä en kyllä odota. Varsinkaan nyt, kun pitäis olla tarmoa ja ideoita täynnä! Täytyy kai vaan luottaa siihen, että kyllä kaikki sujuu, kunhan saa hommat vaan käyntiin. :) 

Mä oon ihossani huomannut jo näin viileneviä ilmoja kohti mentäessä sen muutoksen, että kuivuus alkaa nostaa päätään. Mistään kovin pahasta tilasta en nyt vielä tietenkään puhu, mutta yhtenä päivänä suihkussa ollessani huomasin, että käsivarsissa oli jo vähän kuivuutta ja karheutta havaittavissa! Apua, heti siis mun ihan lemppari mustikka-sokerikuorintavoide ja (unohtunut) vartalovoide käyttöön! Naamaankin on saanut jo taas parina iltana levittää yövoidetta kosteuttamaan kireältä tuntuvaa ihoa. Ootteko te huomannut jo ihon kuivumista? 

Kuva: Beiersdorf Picture and Info Bank

Tänään saapui kuitenkin postissa neljä aivan ihanan herkullista Nivean Lip Butter -huulivoidetta, joten ainakaan ei pääsen mun huulet tänä syksynä ja talvena kuivumaan! Sain sähköpostia edellisen Labello-postauksen jälkeen, ja enemmän kuin mielelläni lähdin mukaan testaamaan myös näitä. Näistä kirjoittelen postausta sitten joskus myöhemmin, kun oon ehtinyt kaikkia kokeilemaan, mutta mainittakoon nyt jo sen verran, että nuo kolme ensimmäistä voidetta ovat siis jo entuudestaan markkinoilla keikkuneet, mutta tuo mustikka on nyt ihan uutuus. Mä en ole itse noita aikaisempiakaan koskaan kokeillut, joten onkin kiva päästä tutustumaan myös niihin. Jospa vaikka näistä löytyisikin joku päihittämään mun sävyttävät Labellot! ;)

ps. Annoin tuon originallin purnukan J:lle, joten myöhemmin luvassa myös vähän miehistä näkökulmaa tuotteesta!

9 kommenttia:

  1. ihanaa lukea siun kuulumisia!♥ :) tosiaan syksy alkaa oikeasti olla jo täällä, toivottavasti nuo sateet eivät kestäisi nyt koko syksyä vaan tulisi juurikin se kaunis ruska ja aurinkoiset säät :) miullakin tulee palkka ensi maanantaina niin nyt olen kyllä päättänyt että vihdoinkin saan hieman hemmotella itseäni ja ostaa jotain uutta ja kivaa♥ miutakin alkaa usein ahdistaa nuo pimenevät illat, mutta sitten onkin ihanaa kaivaa kynttilät esiin ja tunnelmoida niiden valossa :)
    tsemppiä siulle syksyyn, harmi kyllä että nuo siun työt nyt loppuvat! :( haetko nyt siis mihin opiskelemaan? :)
    ja nuo huulivoiteet on kyllä hyviä, miulla on ollut vain tota vadelman makuista, mutta koostumus on aivan ihana ja paksu, huulet tuntuvat sen jälkeen todellakin pehmeämmiltä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli tänne pitkästä aikaa tulla kirjoittamaankin :3 Jep, mäkin odottelen sitä kaunista, aurinkoista ruskaa :) Noniin, itsensä pikku hemmottelu on kyllä sallittua! Mäkin oon koittanut olla säästeliäs, niin jotkin asiat sitten tuntuu erityisen kivoilta ostaa, kun itselleen siihen sallii luvan. :)

      Ja kiitos tsempistä, täytyy vaan toivoa, että jotain sivuduunia tässä löytäisi, niin saisi tulojakin vähän jostain.. Ja mihinkään en nyt hakenut opiskelemaan, vaan mun viimeinen vuosi tässä koulussa nyt jatkuu vielä -että ihan loppusuoralla ollaan! :) Kiva kuulla, et oot ollut tyytyväinen noihin huulivoiteisiin! Täytyyki alkaa testaileen niitä ite hetimiten! :) Kiitos sulle Tuuli taas kommentista, sä se vaan aina jaksat piristää ♥♥

      Poista
    2. Heh, miulla tuli muuten taas mieleen yks postausehdotus minkä voisit halutessas toteuttaa..:D oon usein miettiyt noita siveltimien käyttöä, että minkälaisella siveltimellä levittää mitäkin tuotetta, että lopputuloksesta tulee siisti? esim. kaikki luomiväri ja poskipuna ym siveltimet. Ei siis ole mikään pakko tehdä tuollaista siveltimien käyttö -postausta ja eikä sillä mikään kiirekään ole jos siulla ei nyt ole aikaa, mutta miulle se olis ainakin tosi hyödyllinen postaus! :)

      Poista
    3. Hei joo, muistaakseni Jenni on tuollaista kerran toivonutkin, eli toteutuksen alla on! :) Täytyisi vaan keretä peseen ja kuivaan kaikki siveltimet, että on sitten puhtaita välineitä kuvattavana ;D Mutta ehdottomasti jossain vaiheessa on tulossa! Aikataulua en uskalla luvata, mutta kyllä se tänne vielä joskus tupsahtaa :) Ihanaa kun sä aina vinkkailet toiveitas, se on kiva kuulla, että mitä te lukijana haluatte täältä löytää :)♥

      Poista
    4. voi kiva kuulla! :) ja tee ihan rauhassa, ei sillä nyt niin kiire ole ;)

      Poista
  2. Ihana päästä lukemaan sun juttuja :)♡ kesä nyt taitaa tosiaan olla takana päin :(( täälläkin on satanut miltein joka päivä :( toivottavasti tosiaan aurinkokin näyttäytyis ja syksyn kaunis ruska pääsis valloilleen. Mulla tulee myös syksyisin aina jonkinmoinen syysmasennus :/ varmaan just sen tekee pimeä ja kolea ilma lämpimän kesän jälkeen! Mut heii paljon tsemppiä sulle syksyyn :)♡ lähetän sulle tätä kautta suuren tsemppihalin ♡ ja pidän peukut pystyssä että saisit jotain sivu työtä opintojen oheella :)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ja kivalta tuntui taas kirjoitellakin :) Joo, täälläkin satanut koko viikon eikä loppua näy, tälläkin hetkellä taitaa sadella :( Kiitos hurjasti tsempistä ja ihanasta, mieltä lämmittävästä kommentista :3 ♥

      Poista
  3. Huulien kuiviminen on kyllä selvä merkki syksyn ja talven tulosta! Aina laukussa saa olla huulirasva mitä lisäillä pitkin päivää huulia kosteuttamaan. Olisi kiva itsekin testailla noita huulivoiteita!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Ja mikään ei oo niin ärsyttävää kun kuivat ja rohtuneet huulet! :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!