18.12.2013

NIVEA CREME

"Yleisvoide NIVEA Creme antaa ihollesi kaiken, mitä iho tarvitsee pysyäkseen terveenä, raikkaana ja pehmeänä. Se sopii koko perheelle: kasvoille, vartalolle ja huulivoiteeksi." (nivea.fi) 


Nyt olen minäkin vihdoin liittynyt sinisen peltirasian, Nivea Cremen, hypettäjien joukkoon. Viime kesänähän tämä ihmerasva loppui koko maasta, kun Daily Mailissa julkaistu testi levisi Suomen uutismediassa ja ihmiset syöksyivät ostamaan sinistä halpispurkkia itselleen. Brittilehden Daily Mailin toimittaja Claire Cisotti testasi kuukauden ajan toiselle puolelle kasvoistaan kallista, yli 100 euroa maksavaa Créme de la Mer -kosteusvoidetta ja toiselle puolelle vain 2 euron kieppeillä olevaa, monelle entuudestaan tuttua Nivea Cremea. Testitulokset osoittivat Nivean voiteen ylivoimaisesti paremmaksi, sillä sen kuvailtiin nuorentaneen Clairen ihoa jopa viisi vuotta. Myös ihon kosteustasapaino oli parantunut ja punoitus sekä rypyt olivat vähentyneet kasvojen vasemmalla puolella, johon oli käytetty Nivea Cremea. Tällaisiin artikkeleihin ja testeihin suhtaudun ainakin itse melko kriittisesti, sillä kyseessähän ei ole mikään virallinen tieteellinen tutkimus, vaan tulos pohajutuu yhden ihmisen omakohtaiseen kokemukseen. Itse en kuitenkaan ollut lukenut tästä tapauksesta ennen oman purnukkani ostamista, tiesin vain, että monet sitä syystä sun toisesta ylistävät, ja koska omat käsivarteni ovat taipuvaiset kuivumaan erittäin pahasti näin talviaikaan enkä ole täydellistä apua löytänyt edes apteekin rasvoista (en millään viitsisi rasvailla käsivarsiani monen montaa viikkoa, ja mikään kokeilemistani rasvoista ei ole tuonut apua tarpeeksi nopeasti), päätin erään työpäivän jälkeen kotiuttaa tämän halpisrasvan myös itselleni.


Valitettavasti en mitään ennen-jälkeen -kuvia tajunnut ottaa, enhän rasvaa ostaessani tiennyt, että siitä mahdollisesti joskus blogiin kirjoittelen. Mutta sen voin sanoa, että tämä tuote todellakin on kaiken hypetyksensä arvoinen kosteuttaja! Käytin voidetta käsivarsiini noin viikon ajan ja hilseilevät, kovat, punoittavat kuivat kohdat olivat täysin poissa, ja tilalla ihanan pehmeä iho! Se, että voide tehosi näin hyvin niinkin lyhyessä ajassa on ainakin itselleni valtavan suuri plussa -käsivarsien rasvailu kun ei ole ainakaan omaa suosikkipuuhaani, vaikka sen tiedänkin olevan omalla kohdallani erittäin tärkeää. Tuotetta oli pakko hehkuttaa myös ystävälleni, joka kävikin eilen ostamassa itselleen oman sinisen Nivea-purnukkansa. Jos jotain huonoa tästä pitäisi sanoa, olisi se varmasti voiteen hidas imeytyminen ihoon. Tämä voi johtua tuotteen paksuudesta, mutta myös käsivarsieni ihosta ja täten olla täysin yksilöllinen ominaisuus, mutta tunsin voiteen ihollani vielä muutamankin tunnin jälkeen. Kuitenkin, mitäs pienistä, jos tällä voiteella saavuttaa nopeasti halutun lopputuloksen! :)

Tuotteen INCI-listaa en nyt sen enempää ehdi availla, kun täytyy kiirehtiä töihin, mutta alla kuvaa tämän ihmetuotteen ainesosaluettelosta (klikkaamalla kuva isommaksi):


Kasvoilleni näin jämäkkää tavaraa en kuitenkaan alkaisi päivä-/yövoiteena levittelemään. Paksu, mineraaliöljyjä sisältävä voide vetäisi aivan varmasi isohuokoisen ihoni täysin tukkoon! Mutta juuri esimerkiksi kyynärpäihin, kantapäihin tai muihin erittäin kuiviin kohtiin tämä varmasti on aivan loistava tuote, ja sellaisiin käyttökohteisiin tätä aion ainakin itse jatkossakin käyttää. :)

Onko teillä kokemuksia Nivea Cremesta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!