10.6.2017

WHAT'S UP?


Heippa! Onko täällä enää ketään? 🙈  

"What do you do when the chapter ends? Do you close the book and never read it again?" Ajatuksia, joita oon pyöritellyt päässäni itseasiassa jo loppusyksystä lähtien. Välillä koittanut unohtaa sen ahdistuksen ja velvollisuudentunteen mitä tän blogin ajatteleminen on aiheuttanut, ja yrittänyt keskittyä niihin blogin tuomiin positiivisiin fiiliksiin. Mutta jossain välissä mulle vaan tuli sellainen olo, että tää ei enää tuo mulle sitä samaa iloa mitä vielä vuosi sitten. Tuntui, että olisi aika uusille jutuille. Kun annoin itelleni luvan olla avaamatta koko Bloggeria enää koskaan jos siltä tuntuisi, tuli heti jotenkin todella vapautunut ja helpottunut olo. Mun ei enää ollut PAKKO.



Kolme kuukautta tässä vierähtikin niin, etten ihan oikeasti ole kertaakaan kirjautunut bloggeriin saatika lukenut koko blogia. Eilenkin takaraivossa kuiskutteli "ääh, onks mun pakko?" kun aloin itselleni suureksi yllätykseksi keräämään kaikkia tuotteita kuvattavaksi, mutta tiedättekö mitä? Nyt kun sain kuvia muokattua ja aloin taas tänne kirjoitteleen, se suuri ahdistus onkin poissa -tää on oikeastaan taas aika kivaa! Olin jo viittä vailla lyömässä hanskat lopullisesti tiskiin, mut nyt en enää tiedäkään. Ehkä loppu ei vielä ollutkaan tässä, ehkä se tulee kuukauden päästä tai ehkä ei vielä pitkään aikaan.




Kuvituksena tässä postauksessa jo alkukeväästä testiin saamani Clarinsin kevään 2017 uutuuksia *. Yhteistöitä ja tuotetestauksia mulla on tässä muutamia ollut silti edelleen meneillään -niistä oltiin joko sovittu jo ennen mun breikkiä, tai sitten oon koko ajan alitajuisesti tiennyt että loppu ei tässä tainnutkaan olla. Tietenkään silloin en yhtiestöihin enää lähtisi, jos päättäisin pillit laittaa pussiin ja viheltää pelin poikki. 

Ihastuin erityisesti kevään kausituotteisiin Daily Energizer Lovely Lip Balm -huulivoiteeseen ja Skin Illusion Blush -poskipuniin! Lovely Lip Balm kosteuttaa huulia ja lupaa myös tasoittaa huulten pintaa tehden huulista aiempaa täyteläisemmän näköiset. Karitevoita ja luomukaakaovoita sisältävä huulivoide hoitaa huulia ja vähentää niiden rohtumista. Supersöpö huulivoide korostaa huulten omaa luonnollista väriä reagoiden ihon pH:n kanssa, antaen huulille kevyen roosan sävyn ja luonnollisen kiillon. Skin Illusion Blush -poskipunat on pakattu käteviin ja kauniisiin pieniin purnukoihin. Korkkiin on kiinnitetty poskipunavippa ja ideana onkin, että kun korkki kierretään auki, tarttuu vippaan juuri oikea määrä poskipunaa joka on helppo taputella kevyesti poskille. Väriä näistä ei kovin herkällä irtoa, joten pelleposkia ei tarvitse pelätä! Näillä saa juuri hennot, ihanasti rusottavat punaposket. Itse oon tykännyt blendata jälkeä vielä ihan perinteisellä poskipunasiveltimellä, mutta koska väri ei liian pigmenttisenä iholle tarraa, voi tuon vaiheen kyllä skipatakin.. 

Pore Perfecting Kit -puuteripaletti ja -puuteripaperit puolestaan ovat mulle enemmänkin sellainen hätävara juhlatilaisuuksiin. Puuteripaperit imevät iholta liiallisen talin ja kiiltelyn, ja koska ne eivät sisällä puuteria ja ovat tuoksuttomia, eivät ne kuivata ihoa tai tuhri meikkiä niillä taputellessa. Pakkauksesta löytyy myös valkoista savea sisältävä väritön kivipuuteri, joka auttaa paperilla taputtelemisen jälkeen viimeistelemään meikin ja ehkäisemään kiiltoa. 


Lupauksia tulevasta en halua tehdä, mutta katsotaan kauasko tää uusi innostus jaksaa kantaa! Somessa mua voi seurata myös Instagramissa @pauliinalenius, ja Facebookissa kannattaa ottaa blogin sivut seurantaan, niin saat sitä kautta ilmoituksen uudesta postauksesta. Kertokaahan kommenteissa tai Facessa, vieläkö täällä lukijoita on jäljellä?! :)

* = tuotteet saatu / products gifted

6 kommenttia:

  1. Ollaan täällä vielä :) Oon toki seurannut sua aika paljon Instassa, että sinänsä et oo päässyt unohtumaan :) Ymmärrän tosi hyvin tuon ahdistuksen ja onks pakko-fiiliksen. Mulle iski se kans jo pari vuotta sitten (apua, onko siitä niin kauan..) ja se jäi päälle. Vähän koitin viä tän vuoden aikana päivittää blogia, mutta ei siinä oo enää sitä samaa hohtoa, joten en enää stressaa itseeni siitä ja voin kai sanoa, että bloggaus on mun kohdalta ohi. Tosin mistäs sitä tietää varmaksi koskaan, mutta nyt oon ihan tyytyväinen :)) Nautiskelen sit lukien muiden blogia ja katselle YouTubea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että oot pysynyt "matkassa" :) Ja toi on oikeasti se paras keino; antaa itelleen luvan olla stressaamatta ja lopettaa jos siltä tuntuu. Ahdistava olis jatkaa jotain mistä ei enää nauti. Hyvä että oot antanut itelles luvan olla bloggaamatta jos se ei enää maistu :)

      Poista
  2. Voi vitsi, itsekin luulin että nyt keväällä olisi kiire helpottanut ja pääsen taas asian ytimeen... Vaati kuitenkin kaksi hiljaista kuukautta Bloggerissa, että tulin into piukassa päivittämään ja lukemaan muidenkin blogeja. :D Nyt on kyllä joku buumi päällä tän asian suhteen, koska moni tuntuu pohtivan samoja asioita enkä ihmettele sitä sinänsä. Muistakaamme silti, että vieläkin syntyy jatkuvasti uusia blogeja!

    Mulla ainakin oli just sellainen olo, että koska olin ollut koneella päivät pitkät, en vaan jaksanut istua tämän ääressä enää yhtään ylimääräistä. Olisin vaan luultavasti höpöttänyt kiireestä ja koulusta - boring! Kas kummaa, kesän tullen on eri ääni kellossa... Toivottavasti tosiaan ei ole kaikki ihmiset kaikonneet, lukijalistan perusteella nyt ei ainakaan. :) Tsemppiä uuteen nousuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanos muuta! Ajattelin itsekin kesän olevan taas hyvää paluuaikaa, mutta tuntuu että nyt on niin paljon kaikkee kivaa puuhasteltavaa ulkona että tuntuu taas jäävän tää päivittely..apua. No mutta katsotaan miten tässä käy. Kiva jos sulla on alkanut luistaa juttu taas!! :))

      Poista
  3. Clarins on ihana! Mulla on noista poskipunista toi persikkainen sävy ja se on kyllä niin nätti :)

    Bloggaaminen on sellaista hommaa, että sitä pitää tehdä sydämellä ja sillon, kun siltä tuntuu. Tauko teki varmasti hyvää ja nyt postailet sillon, kun siltä tuntuu. <3

    x Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3

      Oot ihan oikeessa, ei tässä oo järkeä jos ei tunnu kivalta. Kiitos, katsotaan mihin tästä päädytään,

      <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!