2.12.2016

ISADORA ★ 2016 WINTER GLAM COLLECTION


Oooh! (+ sata sydänsilmä emojia) Sain blogin kautta testiin IsaDoran tämän vuoden juhlakauden kokoelman, joka kulkee nimellä Boho Baroque *. Mun blogia pidempään lukeneet varmaan tietävätkin, että IsaDora kuuluu mun lemppari merkkeihin semiselektiivisen kosmetiikan puolelta, ja olinkin niin innoissani, kun sain nämä paketit käsiini. Boho Baroque -kokoelman inspiraationa on ollut häivähdys vanhaa aikaa; Viktorian ajan Englantia ja ylellistä barokkia. Musta pitsi, sametti, nahka, koristeelliset kultakirjailut ja näyttävät yksityiskohdat. IsaDoran juhlakokoelmat ovat aina olleet ihanan kimmelteleviä ja tämä kokoelma pysyy uskollisena sille suunnalle. Kokoelman ehdottomat hitit mun mielestä ovat huulituotteet, puuterinen korostuspaletti, sekä tietenkin upea luomiväripaletti. Osa kokoelman tuotteista on pakattu upeisiin kullanvärisiin limited edition -pakkauksiin, joten niiden saatavuus ajoittuu vain tähän loppuvuoden ja vuodenvaihteen juhlakauteen. Suositushinnat löytyy postauksen lopusta.

Mutta lähdetäämpäs tutkimaan tätä ihanaa kokoelmaa lähemmin!
Silmämeikkituotteita kokoelmasta löytyy kolme; limited edition luomiväripaletti, Grand Volume Lash Styler -ripsiväri, sekä uutuus kausituote Kohl Kajal -silmänrajauskynä.

Eye Shadow Palette Golden Edition, 65 Goden Eyes -paletti on UPEA! IsaDoran luomiväripaletit ovat ihan mun suosikki luomivärejä, sillä niiden koostumus ja pigmentti on aina huippulaatua. Mulla on tämän le-paletin lisäksi yksi edellisvuosien juhlakausipaletti, ja näissä, etenkin glittersävyjen kohdalla, on yksi ominaisuus josta en ole niin innoissani. Glitterit nimittäin varisevat levtettäessä poskille, ja sitä myötä herkästi koko kasvoille. Näissä juhlakauden paleteissä värien koostumus on kuivempa ja jauhoisempaa normipaletteihin verrattuna, mutta pigmenttiä näistä kyllä lähtee. Paletissa musta ja tumma luumu ovat mattasävyjä, kultainen ja vaalea shampanja helimiäissävyjä, ja aivan ekana on vielä kunnon hopeinen glitterräjähdys.

Grand Volume Lash Styler, 40 Black -ripsiväri kuuluu IsaDoran pysyvään tuotevalikoimaan. Harjasosa on jännän viuhkamaisesti muotoiltu niin, että se tavoittaa ripset juuresta asti ja luo tuuheutta ripsiin. Mä toivoisin kovasti, että tämä olisi ollut vedenkestävä, sillä vau miten kivasti tää oikeasti toi massaa ja tuuheutta ripsiin!! Valitettavasti vesiliukoiset ripsivärit ei vaan toimi mun ripsillä, sillä näissä piikkisuorissa karvoissa ei taivutukset pysy muuten kuin vedenkestävillä.. :/ Ehkä mä otan tän käyttöön meikittöminä päivinä, jolloin kuitenkin esimerkiksi kauppaan haluaisi jotain pientä ehostusta tehdä, haha!

Khol Kajal, 01 Black -silmänrajauskynä on uutuus IsaDoran valikoimassa, ja ilmeisesti tämä on kausituote. Tää on tosi monipuolinen tuote, sillä muotoilunsa ansiosta rajauksesta saa joko ohuen tai paksun, ja pehmeän, vahamaisen koostumuksensa ansiosta tätä voi käyttää myös vaikka smoky eye -meikissä luomivärin alla, tehostamassa tummia sävyjä.Strobing Highlighting Stick, 01 Champagne Glow -korostuspuikko on osa IsaDoran pysyvää valikoimaa, ja onkin ehkä osalle tuttu jo syksyllä ilmestyneistä strobing-tuotteista. Twist-up -pakkaus on kätevä kuljettaa mukana, ja siitä on helppo taputella sormella vaikka hieman lisäkiiltoa esimerkiksi amorinkaarelle päivän aikana. Tämän antama hohde on satiinimaisen pehmeää, joten vaikka tämä pätevä korostustuote onkin, niin kuuhun asti loistamista ei tarvitse herkästi pelätä. 

Face Sculptor Strobing, 21 Warm Glow -korostuspaletti on myöskin pysyvässä valikoimassa ja ilmestynyt jo syksyllä toisen kylmempisävyisen paletin kanssa. Tiedättekö, mä rakastuin tähän! Oon tässä syksystä lähtien alkanut pikkuhiljaa opetella pitämään korostuksista mun omilla kasvoilla, ja täysmattainen pohja ei enää tunnukkaan omalta tai houkuttelevalta. Oon kuitenkin siinä mielessä vielä arka näiden korostustuotteiden kanssa, että niiden ostaminen on jollain tavalla pelottava prosessi. :D Pelkään nappaavani vääränlaisen tai huonon tuotteen, ja että se sammuttaisi tän mun pikkuhiljaa kasvavan innostuksen. Tässä paletissa on kolme lämmintä sävyä, ja niitä on helppo sekoitella myös keskenään. Hohde on hillitty, mutta kerrostamalla tuotetta sen intensiivisyyttä voi voimistaa helposti. Loistava tuote tällaisille keltanokille korostusten käytössä -aloittelijoiden on vaikea mennä metsään. Suurta plussaa myös paletin reilusta koosta!Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof -huultenrajauskynä. Kokoelmaan kuuluu kolme huultenrajauskynää: 54 Dusty Rose, 64 True Red ja 68 Rum Raisin. Näistä sain kaksi ensimmäistä, ja kaikki ovat pysyvässä valikoimassa. Tällaisia twist-up -tyylisiä huultenrajauskyniä mulla ei aiemmin olekaan ollut, joten oli mielenkiintoista päästä testailemaan näitä! Tykkään pienestä kärjestä, jolloin huulten rajaaminen on tarkkaa. Koostumus on ihanan kermainen ja kynät liukuvat vaivattomasti iholla. Pigmentti on huippulaatua, näitä voisi käyttää myös ihan tällaisenaan ja vaikka huulirasvan alla! Vedenkestäviksi näitä en kuitenkaan valitettavasti allekirjoittaisi, sillä kyllä nämä syödessä ja juodessa huulten keskeltä kuluu, ja vedellä saa pyyhkäistyä pois.. Tästä epäkohdasta huolimatta todella upeat sävyt ja koostumus! Vaatii ehkä hieman totuttelua tavallisiin kyniin verrattuna, nyt kun teroitinta ei tarvikaan aina huolehtia mukaan! 

Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunakynä. Huultenrajauskynien tavoin kokoelmaan kuuluu myös kolme huulipunakynää: 68 Rum Raisin, 70 Baroque Red Golden Edition ja 72 Purple Plum Golden Edition. Kaksi jälkimmäistä ovat kausisävyjä. Multa löytyy entuudestaan näitä IsaDoran twist-up -huulikyniä niin kiilloissa kuin mattaisinakin, ja ne ovat mun yksiä lemppareita huulituotteista. Näitä Sculpting-huulipunakyniä en ole aiemmin kokeillut, ja täytyy sanoa, että tuo kärjen muotoilu on kyllä melko nerokas! Kapealla kärjellä saa huulten rajat maalattua varovasti ja tarkasti, ja leveämmällä sivulla huulten täyttö käy vaivattomasti ja nopeasti. Pigmenttiä on runsaasti ja punat peittävät upeasti. Ihania, syviä värejä!


Kokoelmaan kuuluu myös kolme tavallista Wonder Nail -kynsilakkaa: 191 Black Lacquer, 542 Vintage Gold Golden Edition ja 543 Baroque Blood Golden Edition. Näistä sain kaksi jälkimmäistä, jotka ovat limited edition kausisävyjä. Kokoelmaan kuuluu myös yksi limited edition Holographic Nails -glitterkynsilakka, 879 Diamond Rocks Golden Edition.

Wonder Nail -lakat ovat täyspeittäviä sävyjä, tässä ihana kulta ja tumma viininpunainen. Glitterlakassa on sekä isoja että pieniä glittereitä, ja se puolestaan on enemmänkin päällyslakka. Lakan pohjasävy on kirkas, josta mustat sekä hopeiset glitterhileet erottuvat yksinään. Toki tällä saa pelkältäänkin ihan jännät kynnet, mutta itse valitsisin alle ensin jonkin värillisen aluslakan. 
 Tämän ihanan Bohemian Baroque -kokoelman lisäksi sain paljon enemmänkin kynsilakkoja, nimittäin kokoknaisen IsaDoran Holographic Glitter Nails -kokoelman *, joka sisältää yhdeksän upeaa glitterlakkasävyä! Lakat ovat kausisävyjä.

Vaaleat sävyt vasemmalta oikealle:
885 Snow Crystals
886 Pink Diamonds
887 Sparkling Champagne
888 Silver Stars
889 Glamour Gold

Tummat sävyt vasemmalta oikealle:
890 Red Rocks
891 Wine Divine
892 Midnight Sky
893 Space Jewels

Iiks miten upeita! Kaikissa lakoissa on glitterin lisäksi myös pohjasävy, jolloin lakoilla saa muutamalla kerroksella täyspeittävän lopputuloksen. Lakkojen glitter on pientä, hyvin hienojakoista sekä tasaisesti levittyvää. Sain myös glitterlakkojen alle suunnitellun nerokkaan Peel Off Base -aluslakan. Aluslakka toimii kuitenkin kaikkien kynsilakkojen alla, joten vaikka se helpottaa glitterlakkojen poistoa, on sen avulla tavallistenkin lakkojen poisto yhtä näppärää. Lakat saa oikeasti kuorittua kynsistä ihan sekunneissa, niiin kätevää!! Valkoinen lakka kuivuu lähes värittömäksi, joten se ei paista ikävästi läpikuultavienkaan glitterlakkojen alta.

Mä olen itse ihan pähkinöinä näistä molemmista kokoelmista, mitä tunteita tuotteet teissä herättää?? :)

Suositushinnat:
Eye Shadow Palette Golden Edition 24,50 €
Grand Volume Lash Styler 21,90 €
Khol Kajal 9,90 €
Strobing Highlighting Stick 16,65 €
Face Sculptor Strobing 26,90 €
Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof 10,90 €
Lip Desire Sculpting Lipstick 15,50 €
Wonder Nail 9,90 €
Holographic Glitter Nails 9,90 €
Peel Off Base 8,50 €

* = Saatu / Gifted


// I got an amazing opportunity to test out this year's winter collection "Boho Baroque" * from IsaDora, and seesh I'm in love! Especially the beautiful limited edition eye shadow palette (even tho the glitters do have some fall out..), pigmented lipstick pens and lip liners and strobing palette stole my heart. In addition, I also received the full "Holographic Glitter Nails" collection * which includes nine glitter polishes. They're all so gorgeous and they all have a base color which makes it really easy to get a full coverage finish! If you have any question about these products, please leave a comment - I'm happy to reply!

3 kommenttia:

  1. Tuo vaalea rivistö noita kynsilakkoja... <3

    VastaaPoista
  2. Siis vau! Voisin ottaa vaikka nämä kaikki :D Etenkin korostuspaletti ja luomiväripaletti näyttää upeilta!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!