4.11.2016

MATTERIALISTIC
Muistatteko, kun kerroin saamistani Milanin metallinhohtoisista huulilakoista (click!), jotka kumpikin yllätti mut? Tässä olisi kaksikosta se, josta en ennakko-odotusten perusteella ajatellut tykkääväni lainkaan. Mutta kuinkas kävikään, tämä on i-ha-na!! Kyseessä on siis Milanin Amore Mattallics Lip Creme sävyssä Matterialistic *. Lämmin tumma ruskea, jossa on juuri sopivassa määrin metallinhohtoisuutta. Tämä on ehdottomasti erilainen ja säväyttävä, mutta silti erittäin käyttökelpoinen ja niin moneen sopiva sävy. Tällä kertaa yhdistin punan tummaan smokey eyehin, sillä musta tuntui, etten oo tehnyt kunnon tummia silmämeikkejä piiitkiin aikoihin. Lookista tulikin kivan juhlava. Matterialistic näyttää tosi kivalta myös pelkän ripsarin kanssa! Tää on ehkä mun uusi obsessio nyt tänä talvena. Mitä te tykkäätte? :)

// Do you remember when I reviewed two Milani Amore Mattallics Lip Cremes *, and found both of them very surprising? Here would be the one, that I first thought I wouldn't like at all. Funny enough, turned out this was the one I actually fell for! This is gorgeous!! The shade is Matterialistic; warm dark brown with just the right amount of metallic shimmer. This is definitely different and flashy, but still very wearable. This time I combined it with dark smokey eye, since I feel I haven't done proper dark eye looks in a looong time. Matterialistic looks great also with just some mascara on! This might be my new obsession at this winter. Do you like it? :)

* = Saatu / Gifted.

8 kommenttia:

 1. Ihana!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. FLAWLESS ♥ tosi kivoja ja näyttäviä noi metalliset huulilakat, pitää ehkä kasvattaa omaa kokoelmaa tollasella nuden sävyisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Joo yllätyin kuinka käytännöllisiä nää voikaan olla! :)

   Poista
 3. Onpa kyllä upea sävy! :) Multa löytyy punainen Mattely in love, josta tykkään, vaikka käyttökertoja ei hirmuisesti ole kertynytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Oi tuo Mattely in love on myös kaunis! Myönnän kyllä, että kun tällaisiin metallisiin ei oikein ole tottunut, niin pieni kynnys näiden valintaan kyllä on, mutta otetaampas me nämä punat nyt rohkeesti käyttöön! ;)

   Poista
 4. Upea meikki ja ihanat huulet :) Ja tuollaisesta silmämeikistä olis kiva saada tutorial! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hei ihana kuulla postaustoivetta! Toteutan varmasti jossain vaiheessa!! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!