10.10.2016

.FÄRG PERFECT PALETTE


Sain eleven.fi-verkkokaupasta testiin tämän .FÄRG Perfect Palette -korostus ja varojostuspaletin, ja itseasiassa "perfect palette" kuvaa tätä paremmin kuin hyvin; tällä saa meikattua kasvojen varjostukset, korostukset, poskipunan ja highlighterin, sekä taiteiltua jopa kevyen silmämeikin ja muotoiltua kulmat! Oon kyllä aika innoissani tästä, ihan huikean monipuolinen paletti joka kaiken lisäksi on hiukean pigmenttinen ja laadukas! .FÄRG oli mulle entuudestaan tuntematon brändi, mutta lupaukset pigmenttisyydestä, leikkisyydestä ja ennen kaikkea väreistä kyllä ovat tämän tutustumisen aikana kaikki lunastaneet itsensä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kyseiseen merkkiin, aion itsekin tehdä lisää tuttavuutta!


Jos jotain negatiivista pitäisi tästä keksiä, olisi se paletin ulkonäkö. Eli ei todellakaan mitenkään itse tuotteeseen vaikuttava asia! Ainakaan mun omaa silmää ei harmaa ja hieman sekavan oloinen kansi miellytä sillä tapaa, mitä laadukkailta kosmetiikkatuotteilta toivoisin. Tiedättehän, just sellaiset purnukat ja paletit joita olisi ihana pitää esillä jo pelkästä sisustuksellisellisesta näkökulmasta ajatellen. No mutta, pienihän asia tämä kansi vain on, ja kuten tuossa jo totesinkin, ei millään tavoin vähennä tämän paletin mahtavuutta itse tuotteena. 

Paletti on kokoa 10 cm x 15 cm, ja sisäpuolella on koko kannen kokoinen hyvä peili, plussaa siitä! Napit ovat puuterimaisia ja niitä on yhteensä kuusi. Yläriviltä löytyy vaalea sekä kellertävä sävy esimerkiksi silmänalusille ja muille korostuksille, ja niiden keskeltä löytyy kullan sävyssä hohtava highlighter. Nyt kun itse oon vasta parin viime kuukauden aikana opetellut pitämään pienestä hohdosta omilla kasvoillani, on pakko sanoa, että tää oli niin kaunis highlighter että mun oli pakko sutia sitä ihan oikeasti tosi runsaalla kädellä poskipäilleni. Ensimmäinen kerta, kun pystyin samaistumaan niihin meme-kuviin, joissa mimmit haluaa hukuttaa koko kasvonsa highligheriin. Ah, olisin voinut kylpeä tässä! :D Alariviltä löytyy lämmin bronzer, viileä varjostusväri sekä raikkaan pinkki poskipuna. Tuo bronzer tuntuu ainakin näin talviaikaan olevan vähän turhan ärhäkkä sävy mun omalle kalpealle iholle, mutta varjostussävy on ihan täydellinen contouriin. Ja pinkki poskipuna on niin söpö! Mä olen ihan oikeasti hieman rakastunut tähän palettiin. <3 Käynkin sisäistä taistelua sisälläni, sillä mulla olis kaksi muutakin contour-palettia odottamassa testausta, mutta en millään haluaisi laskea tätä käsistäni pois!

Ja tiedättekö mikä tekee tästä paletista VIELÄKIN mahtavemman?? (Kyllä, se on mahdollista.) Nää värinapit on irroitettavia ja eleven.fi tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä irtonappeja! Eli nappien kuluessa loppuun voit ostaa just niitä sun rakastamia sävyjä tähän lisää, tai valita jotain ihan uusia sävyjä ja tuunata tästä uniikin paletin just sulle! Kuinka siistiä!?* Yhteistyössä eleven.fi kanssa / In collaboration with eleven.fi

PS. Jos et vielä ole äänestänyt, ja haluaisit tukea mua Indiedays Inspiration Blog Awards -kisassa, niin TÄÄLTÄ pääset lukemaan ohjeet, miten voit äänesi antaa. Kiitos äärettömän paljon kaikille jo äänestäneille. <3

***

// I got this .FÄRG Perfect Palette from eleven.fi, and to be honest, "perfect palette" really describes this so well; it covers your contour, highlights and blush, even eye make-up and brows! I'm so excited of this, such a multiple palette and very good quality as well! Only negative thing I can think of this palette, is the lid. I mean, not a big "fault" at all, but to my eye the grey and slightly messy cover doesn't really appeal. I like products that I like to watch and keep in display, and this just isn't one of them. But like I said, it's nothing major and definitely doesn't change the fact that this palette is great!

Inside there's a good mirror, sized the whole lid, which is a good thing! There's in total six powder colors. On the top row you'll get light and yellow color for example to your under eye area, and in the middle of these two there's a gold shimmer highlighter (which is soooo pretty!). On the bottom row there's bronzer, contouring shade and bright pink blush. The bronzer is a tad too orange for my pale skin at the winter time, but the contouring color is perfect. And the blush...so cute! I've actually fallen a bit with this palette. <3 

And you know what makes this even MORE awesome?? (Yes, it is possible.) All the colors are detachable and eleven.fi has a great selection of colors to choose replacements from! So when these hit the pan you can get a refill or, in addition, customize it as you wish with any colors at all. How cool is that!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!