25.3.2016

WHAT'S MY NUMBER?

Jatketaan vielä hieman purkkipainoitteisella postuksella! Bongasin alkuviikolla Mariannen blogista tällaisen kivan postauksen, jossa tutkailtaisiin vähän kuinka paljon ja minkälaista tököttiä sitä päivän aikana itseensä käyttää. Ah, mä rakastan kaikenlaisia listoja, joten mun sormet alkoi syyhyämään heti kun Mariannen postausta lueskelin; mun oli pakko itsekin päästä laskemaan päivän kosmetiikkasaldot!! 


+ 5 Sunsilk Smooth & Shiny -shampoo, Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom -suihkugeeli, Garnier Mineral Ultra Dry 48hr anti-perspirant, Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli, Oxygenol White -hammastahna.


+ 3 Oliivi hoitosuihke, Klippoteket Maximum XX Strong -hiuslakka, Marc Jacobs 'Decadence' EdP.


+ 12 jane iredale Smooth Affair primer, IsaDora B.B. Cream, L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation, L'Oréal Paris True Match Concealer, Eila Hellgren väritön irtopuuteri, Rimmel Magnif'Eyes Mono -luomiväri (varjostukset), MONKI poskipuna, Lumene kulmakarvakynä, Seppälä The Perfect Eyebrow Kit, Lumene kulmakarvavaha, IsaDora "Nude Sand" -luomiväripaletti, L'Oréal Paris Volume Million Lashes -mascara.


+7 Nivea Repair & Care -vartalovoide, Lumene vedenkestävä silmämeikinpoistoaine, Erisan hoitava puhdistusgeeli, Eucerin AQUAporin Active -kosteusvoide, LUSH Mint Julips lip scrub, Hurraw huulivoide, Lierac Anti-Blemish Dual-Phase Concentrate -epäpuhtauksien täsmäase.

Kaikki yhteenlaskettuna, kaikenkaikkiaan 27 eri kosmetiikkatuotetta meni siis tässä viikolla eräänä päivänä. Tietenkään tämä luku ei ole täysin vakio, vaan nämäkin vähän vaihtelevat sen mukaan pesenkö hiukset vai en, muistanko rasvata ihoa ja kuoria huulia, mitä meikkejä käytän...yms. Ja tähän lukuun voisi myös lisätä tietenkin käsisaippuat niin töissä kun kotonakin! Miltäs teidän numerot näyttävät, pyöriikö teilläkin luku siellä 30 hujakoilla vai mennäänkö reippaasti ali tai jopa yli?? :)

// I decided to count the number of beauty products I use on a daily basis. I got 27 on a day when I washed my hair and remembered to scrub my lips and moisturize my body. The in total number varies a abit, depending what I do on which days, but I'd say around +/- 30 is quite realistic. How about you! What's your number? :)

8 kommenttia:

  1. Oon kans pitkään miettiny et pitäis laskee kaikki tökötit mitä päivässä käyttää! Veikkaan että mulla luku lähentelis varmaan viittäkymmentä, ellei enemmänkin kun tykkään vaihdella tuotteita, esim. ihonhoitoon käytän välillä aamulla eri tuotteita kun illalla :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, laskeppa huvikses! :) Toi on kyllä totta, että riippuu niin päivästä mitä tulee käytettyä -joskus enemmän, joskus vähemmän!

      Poista
  2. oh niiiin kiva postaus Pauliina !! vitsi tuota Sunsilkin shamppoota on pakko ostaa enskerralla, näyttää hyvältä! Tuo Lumenen kasvorasva on tosi hyvä, hurjan riittosa ja kosteuttava ollut ainakin näin talvis aikaan :) Ihanaa pääsiäistä Pale<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiitos Paula! Toi Sunsilk tekee kyllä ihanan pehmeäksi hiukset, kokeile ihmeessä! Ja kiva kuulla että sullakin on Lumenen kasvovoide käytössä -toi on kyllä tosi hyvä, kevyt mutta silti kosteuttava :) Vastaan vähän myöhään, mutta toivottavasti sullakin oli ihana pääsiäinen <3

      Poista
  3. Mielenkiintoinen postaus! Veikkaan mun purkkimäärän olevan lähempänä viittäkymmentä, jos on vaikka bileet tiedossa. Normaalina arkipäivänä varmaan menee samoissa kun sulla :) Täytyy pitää tämä haaste mielessä, jos vaikka toteuttaisi itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Joo tuo on ihan totta, riippuu niin päivästä ja siitä, millaista ohjelmaa on luvassa! Toteuta ihmeessä itsekin tää!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!